Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023352 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Renton

Hayır benim bildiğim uefa'ya 2 stad ismi bildirebilme hakkın var. Geçen senede öyle olmuştu. Vodafone Arena ve Olimpiyat stadı bildirilmişti. Bu senede öyle olur.
Yanlışın var abi 1 tane bildirebiliyorsun maçlardan 1 ay öncesine kadar değiştirme hakkın var
See you in another life,brother.

Çevrimdışı idil

Yanlışın var abi 1 tane bildirebiliyorsun maçlardan 1 ay öncesine kadar değiştirme hakkın var

nasıl ya şaka mı böyle saçmalık olur mu be  :s20: :s20: :s20:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı yavvuzz

Abi avrupa ligi için bildirdiğin stadı değiştirme gibi bir şansın yok en başta hangisini bildirirsen o seneyi orada oynayacaksın yani seneye arenada avrupa maçı yok
İki stat bildirme gibi bir şeyler olabilir ???? mi

Çevrimdışı Emre.Guler

Bence senin yanlışın var çünkü bu sezon başında hem olimpiyat hemde vodafone arena bildirildi

Çevrimdışı Türkay

Benim bildiğim grup maçlarına kadar 2 stat bildiriliyor grup maçlarından sonra tek stat zorunlu.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Yeni açık kapalı birleşimindeki kolon takıldımı arkadaşlar ?

Çevrimdışı Alparslan

Yanlış biliyorda olabilirim haklı olabilirsin. Ama geçen sene 2 stad bildirildi bunu hatırlıyorum. Onu söylemek istedim sadece. Hatırladığım Vodafone Arena öncelikli bildirilmişti. Daha sonra 2.stad olarak olimpiyat stadı ismi geçmişti.

Çevrimdışı ErsinA.

Yeni açık kapalı birleşimindeki kolon takıldımı arkadaşlar ?

hayır takılmadı.

Çevrimiçi Necmi

Tr de çok ciddi kiremit rengi saha kaplaması için lobi var galiba   :biggrinking:  , @Necmi abi bizde olmayacak kesin değil mi?   :D

Dünyada bir ilk olarak çatısı , koltukları ve çimi tamamlanmadan stadyum  açılışı oldu Antalyada  :lol:
:D   :dontknow:

Çevrimdışı Alparslan

hayır takılmadı.
Şu kolonlar takılmadan bize rahat yok anlaşılan. Eski projeye bakıyorum ve sadece şu anda kolon takılmayan kısım üstü açık olarak tasarlanmıştı. Tabiki asma germe sistemde böyle bir şey olmaz ama insan rahat edemiyor bir türlü. 2 tanesini taksalar baride rahatlasak. Mabed geçen gün takılacağını söylemişti ama takılmadı hala. Artık 1 tanesi bile olsak görsek iyi olacak.

Çevrimiçi Necmi

yok iki tane bildiriyorsun biz geçen sene olimpiyat ve vodafone arena bildirdik

Çevrimiçi kahyaoglueren

Avrupa ligine doğrudan gruplardan mı başlayacağız yoksa playofftan mı?  Benim bildiğim her takım playoff oynuyor şampiyonlar liginden düşenlerin dışında?

Çevrimdışı grlsyr

celik halatlarin serilecegi ve tribunun uzerine yerlestirilen iki beyaz kolondan birinde pembe bir levha var. numaralinin ortasina gelen kolonlarda ise pes pese iki tane var. muhakkak bir anlami vardir ama bu cati beni gercekten heyecanlandiriyor her seyini takip etmek istiyorum. bazen keske tamamen kapali olsaydi diyorum. hatta bunun icin hala umidimi kaybetmis degilim. stadyumun kis aylarinda bile kapali salon olarak kullanilabilecegi, yagmur ve kar yagan mac disi gunlerde bu etkiyi sifirlayacagi icin cok mantikli da geliyor. hatta bugun malum mavi demirler bile acaba mi dedirtti ama meger makara sistemiymis. stadyum guzel oluyor umarim bir cok guzel zafer kazanacagiz. ben su an istanbul disinda yasiyorum ama sirf su stadin heyecani, besiktastan uzak gecen gunler ve ailemin hala istanbulda olmasi yakinda geriye dondurecek beni. 15-20 gunde bir istanbula geldigimde bile kesin bir stad turu yapmadan donmuyorum. :icool:

herkese keyifli gunler dilerim.

Çevrimdışı Renton

yok iki tane bildiriyorsun biz geçen sene olimpiyat ve vodafone arena bildirdik
Bu muhabbet çok konuşuldu tvlerde belki gruplara 2 tanedir türkayın dediği gibi ama tek stat zorunluluğu gibi bir durum var konuşuldu
See you in another life,brother.

Çevrimdışı serdart

Bizim stadium uefa'nın belirlediği 4 kategori üzerinden 4 en üst seviyeye sahip. Değerlendirirken kapasite dikkate alınmıyor.

http://tr.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadyum_kategorileri

Ama final maçları için uefa minimum 30bin. şampiyonlar ligi 50bin kapasite olmak zorunda diye biliyorum. Rahatlıkla uefa finali oynanabilir bizim stadda.

Çevrimiçi Necmi

mabet geçen eski açık duvarında kabartmalar yapılacak dedi ama anıtlar kurulu yeni taş kullanılmasına izin verceğini zannet miyorum :alala: . Renderda da var bu kabartmalar.
kapının iki yanında boşluklar var ya beton görünüyor işte oralara kabartma figürler gelecek :D  @ahmetx

Çevrimdışı Erhan

Şu kolonlar takılmadan bize rahat yok anlaşılan. Eski projeye bakıyorum ve sadece şu anda kolon takılmayan kısım üstü açık olarak tasarlanmıştı. Tabiki asma germe sistemde böyle bir şey olmaz ama insan rahat edemiyor bir türlü. 2 tanesini taksalar baride rahatlasak. Mabed geçen gün takılacağını söylemişti ama takılmadı hala. Artık 1 tanesi bile olsak görsek iyi olacak.

Kolonlar eski açığın orda duruyor zaten takarlar en yakın zamanda bence

Çevrimdışı ahmetx

Bizim stadium uefa'nın belirlediği 4 kategori üzerinden 4 en üst seviyeye sahip. Değerlendirirken kapasite dikkate alınmıyor.

http://tr.wikipedia.org/wiki/UEFA_stadyum_kategorileri

Ama final maçları için uefa minimum 30bin. şampiyonlar ligi 50bin kapasite olmak zorunda diye biliyorum. Rahatlıkla uefa finali oynanabilir bizim stadda.
min. 35 bine 65 bin .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

kapının iki yanında boşluklar var ya beton görünüyor işte oralara kabartma figürler gelecek :D  @ahmetx
anladım abi. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Factatum

Tr de çok ciddi kiremit rengi saha kaplaması için lobi var galiba   :biggrinking:  , @Necmi abi bizde olmayacak kesin değil mi?   :D

Dünyada bir ilk olarak çatısı , koltukları ve çimi tamamlanmadan stadyum  açılışı oldu Antalyada  :lol:

Bu stadın kaba hali, bu halinden daha heybetli duruyordu.  :D

Çevrimdışı Deniz

Catida bugün nasil gelismeler oldu arkadaslar yazabilir misiniz?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mehmetthedum

Antalyada Çatıya stad inşa etmişler gibi...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Türkay

Antalya'nın dışı da çok güzel içi de farklı yapılmış bana kalırsa çok güzel statlardan biri. Ama lige çıkamazlarsa stada yazık olur
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

Antalyada Çatıya stad inşa etmişler gibi...
sen çatıyı sivas stadında görmelisin  :lol:

Çevrimdışı Factatum

Bu kısmı kaçırmışım ben. Ciddi ciddi açıldı mı bu stad şimdi?  :iscrewy: