Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021835 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

@bjk_mabet   abi halatlar parça parçamı gelicek yoksa bir bütün haldemi ?           

abi bi mesajlara baksana :D

parça parça gelecek halatlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Saha ortasında ki mavi çelik yapilar çatı hayatlarının makaraları konulacak ve halatlar makaralardan açılarak seçilecek...
Halatlar yola çıktı en geç 1 hafta içinde stada ulaşicak :)
:halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Saha ortasında ki mavi çelik yapilar çatı hayatlarının makaraları konulacak ve halatlar makaralardan açılarak seçilecek...
:ishock: :You_Rock_Emoticon:
Şampiyon Beşiktaş JK

An itibarıyla 163 ziyaretçimiz Var :busted_cop: :busted_cop:
Gelin üye olun , Düşüncelerinizi Goruşlerinizi bizimle paylaşın , Üye olmak 1 Dakikanızı almıyor , Passolig gibi TC Kimlik no da istenmiyor , Buyrun Gelin :ok:

@bjk_mabet abi Şu 5 Kolon ömrümüzü yedi :bawling: :bawling: Ne zaman koyulacak acaba :alala:

Çevrimdışı ahmetx

bu makarlar oraya konulacak galiba

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

bu makarlar oraya konulacak galiba

Abi ne ara Araştırıp buldun yahu :bandit:
İnsan gerçekten Hayret Ediyor :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Abi ne ara Araştırıp buldun yahu :bandit:
İnsan gerçekten Hayret Ediyor :evillol: :evillol:
her şey sizin için  :bandit:

Çevrimdışı idil

2010 yılındaki. Kriterlerle 2015 yılındaki kriterler arasındaki Farkları araştırmanı tavsiye ederim Abi @Birisi
Ayrıca Uefa finalinde de staddaki kör noktalrdan dolayı kapasite yine 45.000 e düşürüldü :iscrewy:

sınır 45binse Vodafone Arena final maçı alamaz mı yani?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı harunmustak

arkadaşlar bursa stadı için facebook timsah arena sayfasından alıntıyla çatı koltuk direnaj için fikir vermesi açısından resimleri toparladım. buyrun @Efe kardeşim bu gidişatta ne eksikti bizim stadımızda ne olmazsa öne çekilir bu tarih? niye bu kadar yavaş kaldılar bizdede benzer bir durum olur mu? takip eden olarak yorumun nedir?
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı harunmustak

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet twitter
Yeni Çatı kirişleri gelmeye devam ediyor...

Çevrimdışı Aykutt

Periscope uygulamasında sedogras adlı kullanıcı vodafone arena dışından görüntü paylaşıyor iphone sahiplerine duyrulur.

Çevrimdışı ahmett.67

Son 2-3 gündür gözle görülür gelişmeler var :claps:

Çevrimdışı Fatih

sınır 45binse Vodafone Arena final maçı alamaz mı yani?
O konu da net bir bilgi yok sanirim.. Uefa'nin istedigi standart benim bildigim elit kategorisindeki stadlar... @İdil
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı serti67

bır Hevesle açtım baktım eskı Açıkta vınc felan   yokk su ömrümü yıyen 5kolon takılır dıe umutlenmıstm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar bursa stadı için facebook timsah arena sayfasından alıntıyla çatı koltuk direnaj için fikir vermesi açısından resimleri toparladım. buyrun @Efe kardeşim bu gidişatta ne eksikti bizim stadımızda ne olmazsa öne çekilir bu tarih? niye bu kadar yavaş kaldılar bizdede benzer bir durum olur mu? takip eden olarak yorumun nedir?

timsah arenada cati isi bizden cok farkliydi onlar sadece 1 sene catinin imalaltini beklediler kabadan sonra ayrica cati celik onlarda sadece bir bolumu asma germe asma germe cati 3 ayda tamamlandi ancak sahada etkileyecek hic bisey yoktu tamamen caticilara terk edilmisti bizde 20 gun saha temizlendi o kayip var bide halatlar gecikti ay basi gelecek bu geciklemeler catinin bi kac degismesinden de kaynakli olabilir drenaj ve koltuk ise timsah arenayninkiyle ayni zaman diliminde biter onlar kac gunde bitirirse bizdede yaklasik olarak o sekilde biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

timsah arenada cati isi bizden cok farkliydi onlar sadece 1 sene catinin imalaltini beklediler kabadan sonra ayrica cati celik onlarda sadece bir bolumu asma germe asma germe cati 3 ayda tamamlandi ancak sahada etkileyecek hic bisey yoktu tamamen caticilara terk edilmisti bizde 20 gun saha temizlendi o kayip var bide halatlar gecikti ay basi gelecek bu geciklemeler catinin bi kac degismesinden de kaynakli olabilir drenaj ve koltuk ise timsah arenayninkiyle ayni zaman diliminde biter onlar kac gunde bitirirse bizdede yaklasik olarak o sekilde biter
Zaten benim attığım resimlerdede sadece germe kısmından itibaren. O arkadaki çelik Kısımdan itibaren almadım yani. Germe işlemi serisine bittikten sonra cok kolay anlasilan. Serilme 2 ay sürse 1 haftada kalkabilir bir ayda kedi yolu vs. 3 ay gibi bi tarih tutuyor. Hızlanırlar insallah. Yeni sezona yetişir

Çevrimdışı ErsinA.

Halatlar Fransa'dan FREYSSINET firmasından gelecek.   Freysaş bu firmanın Türkiye ofisi diyebiliriz.  Halat germe işlemlerini birlikte yapacaklar.

Çatıda kullanılacak malzemeler şuan 5 ayrı fabrikada imal ediliyormuş.

Çatı firmasının şuan yaklaşık 50 çalışanı varmış statta.

Çevrimdışı Alparslan

Sabah toplantım vardı bakamamıştım. Bir geldim şok geçirdim:) Bir anda gaza basmışlar. Çatı kirişleri takılıyor sürekli yeni malzemeler geliyor. Halat çalışması hazırlıkları başlamış. Umarım bundan sonra da tam gaz devam eder. Artık yavaşlamaz inşallah.
Bu arada vinç sahaya bir şeyler indiriyor gene dışardan.

Çevrimdışı Erdem Çözer

selamlar..

bi arkadaşın kombine yeri kulüp tarafından değiştirilmişti.. o olayın neden olduğu açıklığa kavuştu mu?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba