Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022143 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bugün stadda garip şeyler oluyor. Da vincinin şifreleri. Çözemedik malesef
hem de cok garip halatlari beklerken garip sekilli demirlerle kafayi yedirtecekler bize iyi oldu herkes sezonu unuttu bi kac demir parcasiyla :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin   emin ol gruba bayılacaksın ama çok tehlikeli olduğunuda söylerim her maç sonunda dayak yemiş kadar oluyoruz takım gole doğru giderken biz güvenlik önlemi alıyoruz işin tehlikesi ani atılan gollerde oluyor bursa son gol gibi liverpool golü gibi :o_o:
Forumu bu kadar sevdiysem yani sanalı bu kadar sevdiysem reeli daha çok seveceğimden eminim  :halay:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

Timsah arenada şuan çatı kaplaması yapılıyor aynı zamanda zemin yapılıyor çimler seriliyor bizde olmayacak mı şimdi böyle bir durum
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Efe

Tirdaki beyaz seyler merdivenmis kapaliya indiriyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Timsah arenada şuan çatı kaplaması yapılıyor aynı zamanda zemin yapılıyor çimler seriliyor bizde olmayacak mı şimdi böyle bir durum
aynen oyle olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle1989

Bu ortadaki mavi ve yuvarlak seyler ne oluyor.. bilen var mi ?

Çevrimdışı Burak Akay

Ben tahminlerimin arkasındayım bence o mavi metallerle imalathane baraka gibi birşey kuracaklar  :money:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

Wow dan dh ye ordan bu sitnin ilk açıldığı günden beri takip ediyorum forumu... ne kadar o güzel sohbetinize katılamasamda iyi bi misafir okuyucu olduğumu söyleybilirm  başta Necmi abiye ardındann diğer üylere saygılarımı sevgilrimi sunuyorum.Bence stad gayet iyi seviyede şu 5 kiriş takılsa sanki herşey bitecek gibi geliyo bana  geçen ay stada gittiğmde hayretlr içerisinde kaldım rsimlerle belli olmuyo o  şehveti.... içeri giremedim ama olsun.Şu okul bitsin aranızda bi Rizeli olcak hep okul yüzünden muhabbte katılamıyom bide istanbul  dışında okuduğumdan sadece takiptyim.. sanırım bu 3.mesajım pek forumlardan anlamam konu dışına pek izin vermesenizde affola emği gçn hrkese teşekkür ederim 
hoşgeldin  @Taner
bir daha gittiğimde şu şehvete bende bakayım hiç bu açıdan bakmamıştım :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tirdaki beyaz seyler merdivenmis kapaliya indiriyorlar
:ok: :ok:
Sabah baktım baktım çozemedim :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

hoşgeldin  @Taner
bir daha gittiğimde şu şehvete bende bakayım hiç bu açıdan bakmamıştım :D
:kop: :kop:

Ben tahminlerimin arkasındayım bence o mavi metallerle imalathane baraka gibi birşey kuracaklar  :money:

olabilir,,

bir allahini seven yokmu su kalan 5 kolonu takan  :s20:

Çevrimdışı Burak Akay

İnternet'de dolanırken gördüm bahsedilen muhabbet gibi inşallah böyle birşey olmaz gerçi düşününce olmayacağı belli burada kolonlarda koyulmamış ama ilginç
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Sonunda kavusdum :)...taxiden ilk gôrdügüm elim ayagim titremeye basladi..yok gercekden yok böyle birsey abi :)..boyle devasa boyle dik boyle kutu gibi stadyum yok..stadin icine girmek istedim biraz duygusala bagladim yinede sokmadi guvenlik fazla beklentim yokdu zaten..ama sunu soyleyebilirim..biraz daha sabredin güzel gunler cok yakin :)

Çevrimdışı ErsinA.

Baraka olamayacak kadar şehvetli geldiler bana.  :evillol:  Özel birşeye benziyor.

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

ysariusta

• Ziyaretçi

İnternet'de dolanırken gördüm bahsedilen muhabbet gibi inşallah böyle birşey olmaz gerçi düşününce olmayacağı belli burada kolonlarda koyulmamış ama ilginç

Çünkü bu çatı başka bir sistemle yapılıyor. Resimdeki başka sistemle. Maç öncesi orta yuvarlakta açılan uefa logoları var ya. Çocuklar halka halinde tutuyor. 5 i bıraksa o kısım ortaya kadar çöker di mi. Bu daha gergin olmalı.

Çevrimdışı Factatum

Yaz geldi diye sahaya çardak yapacak herhalde bu Fransızlar. Kahve ve kruvasan gömecekler altında. :evillol:

Bu ilk proje , Daha sonra revize edilerek şimdiki halini aldı , Bu resme dikkatli bakarsan eski açık orta tarafta Sütunda yok tamamen Açık bırakılmış :bandit: Yani artık Çok geç :biggrinking: Ustu tamamen kapatılacak yani... @Burak Akay

Çevrimdışı Burak Akay

Bilmiyorum Paylaşıldımı daha önce ama özellikler kıyaslandığında yükseklik olsun sıra kat sayıları olsun her haliyle fenerin staddan büyük Stadımız ama kapasitede 8 bin gibi bir fark var sadece çatal merdivenle alt çıkış kapılarımı bu kadar etkiliyor acaba

[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2015, 14:05:00 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Bilmiyorum Paylaşıldımı daha önce ama özellikler kıyaslandığında yükseklik olsun sıra kat sayıları olsun her haliyle fenerin staddan büyük Stadımız ama kapasitede 8 bin gibi bir fark var sadece çatal merdivenle alt çıkış kapılarımı bu kadar etkiliyor acaba

Hayır onların stadı C60 goruş açısına sahip , Koltukları eski tip plastikten ve birbirine yapışık şekilde bu yüzden kapasiteleri yüksek :iscrewy: Ne merdiven boşluk mesafesi nede koltuklar arası mesafesi Uefa standartlarını karşılamıyor bu nedenle Uefa ve Ş.L maçlarında stadın kapasitesi 50.500 den 45.000 e düşürülüyor :bandit: @Burak Akay 

Çevrimdışı Burak Akay

Hayır onların stadı C60 goruş açısına sahip , Koltukları eski tip plastikten ve birbirine yapışık şekilde bu yüzden kapasiteleri yüksek :iscrewy: Ne merdiven boşluk mesafesi nede koltuklar arası mesafesi Uefa standartlarını karşılamıyor bu nedenle Uefa ve Ş.L maçlarında stadın kapasitesi 50.500 den 45.000 e düşürülüyor :bandit: @Burak Akay
Anladım Kardeşim sağol ama en azından görsel olarak stadımız saraçoğlundan büyük
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ErsinA.

UEFA standartlarını karşılamayan statta UEFA finali nasıl oynandı?  :bandit:

Çevrimdışı Burak Akay

Malzemeleri altına beşe on destekli olan yere yerleştirdiler merakla bekliyoruz :)
İyi Günde Kötü Günde

Anladım Kardeşim sağol ama en azından görsel olarak stadımız saraçoğlundan büyük
Her açıdan bizim stadımız daha büyük, Uzunluk, Genişlik ,Yukseklik her açıdan daha büyük fakat bizim stadımız C90 görüş açısına sahip olduğundan ve koltuklar arası mesafe Uefa stadartuna uygun ve Katlanabilir olduğundan Kapasite daha düşük başka hiçbir nedeni yok :bandit:
Ben Saraçoğlu'nda çok derbi izledim hem Fb lilerin arasında hemde deplasman tribünün de , Bizim stadında içine girdim ve gezdim Dolayısıyla gerçekten daha büyük zaten rakamlarda ortada :iscrewy:
Ayrıca onlar bulabildikleri her yere koltuk yerleştirdiklerinden dolayı stadda çok sayıda kör nokta mevcut , Kale arkası koşelerden Saha gözükmüyor, Mafatondan taç çizgisi gözükmüyor :D @Burak Akay