Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018674 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Kuleler ile ilgili yenileme projesi var mı ? Duvar gibi yıkılıp yeniden restore edilmesi söz konusu mu ? Onlarda pek sağlam gözükmüyor.
Kulelerin durumu net değil ama duvar kısmı yıkıldı. Bugünki fotoğraflarda bulabilirsin. Bence kulelerde yıkılacaktır. Yıkılmasalar bile çok ciddi tadilat olacaklar. Zaten yola bakmayan kısımlar eski açığın tuvalet duvarı falanmış. Aynaları hala duruyor. Kısacası çalışma o kısımda da devam ediyor. Yeterli zaman da var gibi görünüyor. İzinleri falan tas tamam

Çevrimdışı ALBATROS

Acil durumlar için bu tip bir ambulans olursa sahaya büyük araç girmemiş olur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Acil durumlar için bu tip bir ambulans olursa sahaya büyük araç girmemiş olur

Evet Avrupada bütün stadlarda bunlardan var , Çok mantıklı En ufak olayda sahaya Eşsek Kadar ambulans giiriyor ne gerek var al şunlardan Bi tane koy işte ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Kuleler ile ilgili yenileme projesi var mı ? Duvar gibi yıkılıp yeniden restore edilmesi söz konusu mu ? Onlarda pek sağlam gözükmüyor.
Kuleler restorasyona girecektir ama yikilmasina ihtimal vermiyorum.duvari da yikmazlardi normalde ama kendiliginden yıkıldığı için yikma karari aldilar.desteklerle ayakta duruyordu aylardir.kuleler ixin guclendirme çalışmasi yapilir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus Emre Dökmeci "ne gerek var demişsin ya" gerek olmadığını nerden biliyorsun. Bu aracın taşıyabileceği ekipman, malzeme farklı ambulans farklı. 2 yıl ambulans kullanmış, hazırlamış olaylara müdahale etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim sana, örneğin Mustafa Pektemek'in elmacık kemiğinin kırıldığı pozisyonda sahaya girene ambulans orada gerekirse cerrahi müdahaleye yeterli ekipmanı vardı. Yaşam destek (elektro şok, solunum desteği vb) ekipmanları olmak zorunda.
Futbol çok yüksek nabızla yapılan bir spor. 120 nabızla ortalama oynanıyor. Bu sayıda trans halinde olursun normalde. Dini ritüellerle kendine zincirle falan vuran insanlar görmüşsündr (umarım sadece televizyonsa görmüşsündür) O insanların nabız sayısı yaklaşık o kadar işte.
O nedenle sahaya giren araçların ekipmanları tam olmak zorunda. Ayağı burkulan adama bu küçük araçla girersin ama kafa travmalarına falan ambulans şart. Ayrıca çim bozulmasın diye bu araçla alsan ambulansa almak için yine sarsarsın hastayı ki hiç bir sağlık personeli buna yanaşmaz. Çim mi önemli insan hayatı mı? Kaldı ki ambulans falan sponsorlar ya da İl sağlıktan geliyor.
İki araç bulunduracağına bir tane bulunduruyorlar hepsi bu.

Çevrimdışı Efe

sol kulede bi değişimler olabilir aldığım bilgiye göre sağ kule için şimdilik bişey yok bekleyip görelim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

sol kulede bi değişimler olabilir aldığım bilgiye göre sağ kule için şimdilik bişey yok bekleyip görelim :icool:
Kime göre sağ kime göre sol Efe.
Deniz'e göre mi sağ Süzere göre mi sol. nasıl olacak bu işler.

Çevrimdışı Efe

Kime göre sağ kime göre sol Efe.
Deniz'e göre mi sağ Süzere göre mi sol. nasıl olacak bu işler.

sağ yada sol birinde bişeyler olacak hissediyorum  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

bencede iyice bitiş durumlarına geliyoruz aybaşı şu halat işleride başlasa kaymaklı kadayıf olacak :biggrinking:
Gece Gece tatlıya adapte edeceksin yanında dondurma olsun mu  :bandit: @Efe

Çevrimdışı KLEBERR

Ulan arkadas taslar numaralandirilmis sanoirsin 500 senelik yapilaryaa keske komple duvarida kuleleride yikip yok etselerde kurtulsak
:claps: :claps: :claps: :s20:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimiçi Necmi

Kabataş tarafında diyelim  yoksa durum karışır denize sırtını verincemi sol yüzünü çevirincemi sol :alala:
kabataş tarafındaki kulenin ciddi tadilat görme ihtimali var. Ne kadar ciddi derseniz bilemiyorum ama tahminim yıkılacak kadar ciddi bir tadilat olabilir
ama bu kesin net değil bana sorarsanız parti parti yıktıkça diğer parçaya geçirecek anıtlar. Toplu olarak izin vermiyor yıktığımız an kafamıza göre takılırız diye
korkuyorlar sanırım. şimdi orta duvar yıkıldı onu yaparız sonra derler kabataş tarafındaki kule yenilensin onuda yıkar yaparız sonrada oldu olacak yetim kalmasın Beşiktaş tarafındaki kuleyide yenileyin :evillol: Anıtlar kurulu bu dinazorlar yönetiyor. O yüzden ancak tahmin edebiliyoruz.

Çevrimiçi Necmi

yaşlarınızın toplamı bir asırdan fazla, 15. yy Romen yöntemleri öneriyorsunuz insanlara. Hani nerede kaldı misafirperverlik.   :olmaz (Bildiğin kendi ipimi çektim.)
Elbette yaptığınızın şaka olduğunun farkındayım abiler. Ancak ben sizden farklı düşünüyorum. İnsanlar oraya geldiklerinde iyi karşılanırlarsa, iyi ağırlanırlarsa, küfür edilmeden, tahrik edilmeden orada maç izlerlerse zamanla tribünlerdeki o efsanevi yarı yarıya günlere (tabi artık yarı yarıya olmaz hiç bir zaman) hatta daha da evveline; birlikte izlenilen, heyecanlanınca öndekine yanlışlıkla tekme atılıp, özür diledin mi sorun kalmayan günlere benzer görüntüler oluşabilir. En azından başlangıçlar olmalı.

80 lerin sonu 90 ların başıydı sarısının yanında gırmızısı olan takımın futbol şubesine Adnan Polat geldi ve deplasman tribünü yüzde 5 e düşürüldü. Avrupa standardı geldi falan işte. O zamana kadar yani tribünler yarı yarıya paylaşılırken yolda karşılaşılaşan gruplar hep ve daha çok olsa da topyekün savaşa birmiş girmiş gibi birbirine saldıran 3 5 grup dışından pek de olay olmazdı. Onlara da "iyi" gözle bakılmazdı. Sonrasında bu yüzde 5'lik kontenjana hep yönetimden torpilliler bilet alabildiğinden bu tribünden beslenen adamlar ne kadar "gürültü" çıkarırlarsa o kadar makbul oldular. Söz var ya, nerde çokluk orda hokluk. Bence burada çalışmadı o kural. Tersi oldu.

Çok uzadı kimse okumayacak. Bitirelim. Elbette tüm toplumda mevcut olan hoşgörüsüzlüğü sadece futbolda çözemeyiz ama küçük küçük bir yerlerden başlamak gerekiyor. Bunlara alışmak lazım. Çünkü bunu halk kendi kendine yapmazsa, öğretmenin zorla barıştırdığı ama halen birbirine kırgın olan talebeler gibi olacaz. İstemeye istemeye bir birimizden "nefret" ederek sarmaş dolaş olmak zorunda kalıcaz.
hadi leynnn burda tecrübe konuşuyor. o senin dediğin geçmişte kaldı. Geçmişe fazla özlem duyma ona bakarsan geçmişte buralarda dinozorlar dolaşıyordu. Onları anıtlar kuruluna kapattık. artık memeliler toprak altından çıktı. Uzun bir evrim süreci sonunda buraya kadar geldi artık evrimde geriye dönüş olmaz. o kadar takımın peşinde şehir şehir dolaştıktan sonra renklileri stadımızda görmek istemem sen sakın kongre üyesi falan olma sonra belki seçilir başkan falan olursun ihtiyaçları olduğunda renklilere stadıda verirsin :nerd: neme lazım şimdiden yolu kapatalım :bandit:

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı mert_

tribündeki iskelelerin üzerine direk şeklinde parçalar takıyorlar.
[ Son Düzenleme: 24 Mayıs 2015, 09:30:12 kcptl ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ozan E.

Günaydın herkese. Stadımız bittikten sonra müze ve stad turu gibi turistik turlar yapılabilecek mi? Maç zamanı gelemeyecek olan veya İstanbul'a uğradığında vaktini geçirebileceği bir ortam olursa mükemmel olur diye düşünüyorum. Bununla ilgili bir çalışma var mı?

ysariusta

• Ziyaretçi

hadi leynnn burda tecrübe konuşuyor. o senin dediğin geçmişte kaldı. Geçmişe fazla özlem duyma ona bakarsan geçmişte buralarda dinozorlar dolaşıyordu. Onları anıtlar kuruluna kapattık. artık memeliler toprak altından çıktı. Uzun bir evrim süreci sonunda buraya kadar geldi artık evrimde geriye dönüş olmaz. o kadar takımın peşinde şehir şehir dolaştıktan sonra renklileri stadımızda görmek istemem sen sakın kongre üyesi falan olma sonra belki seçilir başkan falan olursun ihtiyaçları olduğunda renklilere stadıda verirsin :nerd: neme lazım şimdiden yolu kapatalım :bandit:
Statta renkli takımı ev sahibi olarak görmeyiz. Ben Başkan falan olursam ve bu yönde bir teklif gelirse (ki kırmızılı olanının başına gelecek bu umarım) ya da bataklık çökerse her neyse, bu 2 seneyi fazlasıyla ödetirim onlara. Benim bahsettiğim insanlar arasında olan durum. Kurumlar, kuruluşlar böyle bel altı yöntemlere başvurduğunda artık centilmenlik falan kalmıyor. Umarım onlara Ankara'da stat vermez. Beter olurlar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın herkese. Stadımız bittikten sonra müze ve stad turu gibi turistik turlar yapılabilecek mi? Maç zamanı gelemeyecek olan veya İstanbul'a uğradığında vaktini geçirebileceği bir ortam olursa mükemmel olur diye düşünüyorum. Bununla ilgili bir çalışma var mı?
evet hatta geçen konu başlığında bazı fotoğraflar falan yayımlandı bu konuda. Hem restaurantlar ve müze kısmını hemde stadın belli kısımlarını görebileceğimiz bir tur olacak. Orası 7 24 yaşayan bir statyum olacak. Kartal yuvası epey büyük olacak. Arada söylüyorum İnönüyü ya da gezdiğiniz diğer statları bi kenara koyun. Bambaşka bir statyum geliyor.

Çevrimdışı ZEKI

Merhaba kongreden selam @abdulkader keita @oktay @SDemirsoy

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ddc1979

Anılara ve tarihe saygınıza hayran kaldım...
Acaba nereleri bu kadar rahatsızlık verdi Yılların İnönüsünden hatıra kalan bu Yapıların ???
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Efe

Merhaba kongreden selam @abdulkader keita @Oktay @SDemirsoy

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi baskana soylede cabuk bitirsin stadi seni dinler bence :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Acaba nereleri bu kadar rahatsızlık verdi Yılların İnönüsünden hatıra kalan bu Yapıların ???
rahatsizlik degil sotun onlarin alet edilip stadin bir dizi kisitlamaya girmesi sıkıntı verdi bize yoksa kimsenin laf ettigi yok eski acik bile onlar yuzunden kısa yapilmak zorunda kaldi yoksa inonunun hatirasini kim istemez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

guanydınlar suan baslayan malı kongre ve aksamkı macımız bıze yakısır sekılde baslar ve bıter ınsallah statta pazar mahmurlugu var duragan ısler
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Üstümüze doğru yıkılıyor olması.
İnönü güzel hatıraların olduğu, mimarisi güzel bir stadyumdu. Bir Olimpik stadyumdu. Futbol stadı yapan bizdik. Eski açığın bir kısmına seyirci alınmıyordu çökme tehlikesinden dolayı, yeni açık eklemelerinden dolayı çirkinleşmişti.
Hatırlarımızı taşıdığı doğru ama fiziki olarak bitik bir stadyumdu.
Duvar yıkılmak üzereydi. Öyle durup dururken yıkılıyordu. Ondan "yenileniyor".  :ok: