Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017873 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci
abi Yeni açıkta olması bence yeni açık bütünlüğünü bozar. ama diğer dediğine katılıyorum şimdi çelişkide kaldım .
Çelişkide kalacak bişey yok kardeşim , Koskoca bir tiribunun YARISInı Deplasmana kaptırıp üstelik birde kamera açısına girmesini mi tercih edersin , YoKsa Onları KÖŞEde sıkıştırıp birde Kamera açısına girmesini engellemek mi istersin :iscrewy: @birkanmaraz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı birkanmaraz

Çelişkide kalacak bişey yok kardeşim , Koskoca bir tiribunun YARISInı Deplasmana kaptırıp üstelik birde kamera açısına girmesini mi tercih edersin , YoKsa Onları KÖŞEde sıkıştırıp birde Kamera açısına girmesini engellemek mi istersin :iscrewy: @birkanmaraz

@Yunus Emre Dökmeci  tabiki ikincide  biraz gözüme büyük gibi geldi yani üstün sol tarafı gidiyo gibi birde polis yeri falan üstün yarısı yok gibi.

Ayrıca Restorant , Bjk müzesi, Kartal yuvası , Vodafone cep merkezi , Moda salonu ve onlarca Loca var Eski açıkta , Sence Buraya Deplasman taraftarını yaklaştırırlarmı ?? :iscrewy:
Değişme Şansı falan yok , Bu kadar Önemli şeylerin olduğu tribüne deplasman taraftarını koymayı bırak yanına bile yaklaştırmazlar :biggrinking: @birkanmaraz

Çevrimdışı birkanmaraz

Ayrıca Restorant , Bjk müzesi, Kartal yuvası , Vodafone cep merkezi , Moda salonu ve onlarca Loca var Eski açıkta , Sence Buraya Deplasman taraftarını yaklaştırırlarmı ?? :iscrewy:
Değişme Şansı falan yok , Bu kadar Önemli şeylerin olduğu tribüne deplasman taraftarını koymayı bırak yanına bile yaklaştırmazlar :biggrinking: @birkanmaraz

@Yunus Emre Dökmeci    o zaman ne diyelim hayırlı olsun demeyi bırakmışlar bize sadece.

Çevrimdışı Sezer

@roadmonster   eyvallah.Ne diyeyim  eski mesajlara baktığımda bir abi demiş 1 sene  deneyek olursa devam olmassa çaresine bakarız  deneme yanılma yöntemiyle bakacaz artık.

@birkanmaraz bak bu galatasarayın deplasman tribünü. bizimki bundan daha  küçük bir alana koyulacak çünkü tribün uzun. fazla belli olmayacaklar yani.

@Yunus Emre Dökmeci  tabiki ikincide  biraz gözüme büyük gibi geldi yani üstün sol tarafı gidiyo gibi birde polis yeri falan üstün yarısı yok gibi.
Yok kardeşim ne yarısı naptın :biggrinking:
Hiç tt Arwnaya , Konya stadına bakmadın mı hiç onların deplasman tribününe ?? Koşedeki 3 Blok uarısı falan defil , Koşede sıkışacaklar ;)
Tt arena ve konyadada böyle 3 blok ve tam köşede deplasman tribünü :iscrewy: Korkma ne butunluk bozulacak nede tribünün yarısı gidecek @birkanmaraz

Çevrimdışı birkanmaraz

@birkanmaraz bak bu galatasarayın deplasman tribünü. bizimki bundan daha  küçük bir alana koyulacak çünkü tribün uzun. fazla belli olmayacaklar yani.

@roadmonster  bundan küçük olucak dedinya içim rahatladı. tam olmasada :D

Çevrimdışı birkanmaraz

Hiç tt Arwnaya , Konya stadına bakmadın mı hiç onların deplasman tribününe ?? Koşedeki 3 Blok uarısı falan defil , Koşede sıkışacaklar ;)
Tt arena ve konyadada böyle 3 blok ve tam köşede deplasman tribünü :iscrewy: Korkma ne butunluk bozulacak nede tribünün yarısı gidecek @birkanmaraz

@Yunus Emre Dökmeci  saol abi .

Çevrimdışı birkanmaraz

@Yunus Emre Dökmeci  saol abi .

YANLIŞLIKLA OLDU
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 19:55:12 birkanmaraz ]

Çevrimdışı Sezer

hiç takma kafana ne televizyonda görünecekler ne stat da. oraya geldiklerinde bizimkiler bağırınca onlar oturup izleyecek sadece merak etme. yeni açık tribünde bende varım kombinemi aldım bekliyorum işte.  :money:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatıya bak anasını satıyım sanki cephanelik koruyolar :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı birkanmaraz

hiç takma kafana ne televizyonda görünecekler ne stat da. oraya geldiklerinde bizimkiler bağırınca onlar oturup izleyecek sadece merak etme. yeni açık tribünde bende varım kombinemi aldım bekliyorum işte.  :money:

öyle olmalı zaten :D

Bak Gördun mu burada bile Tribünün yarısı gitmiyor , Bizim deplasman tribününden daha büyük olduğu halde , Üstelik Kamera açısına bile girmiyorlar duşun yani :busted_cop: Bizde hiç girmeyecekler O açıya ve tamamen köşede sıkşacaklar :bandit: Yani korktuğun gibi yarısı falan gitmiyor @birkanmaraz

Çevrimdışı birkanmaraz

Bak Gördun mu burada bile Tribünün yarısı gitmiyor , Bizim deplasman tribününden daha büyük olduğu halde , Üstelik Kamera açısına bile girmiyorlar duşun yani :busted_cop: Bizde hiç girmeyecekler O açıya ve tamamen köşede sıkşacaklar :bandit: Yani korktuğun gibi yarısı falan gitmiyor @birkanmaraz

Önemli olan deplasman yasağının kalkması keşke kalksa.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı birkanmaraz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cam korkuluklari derken ?
Muhtemelen tribünün en üst katlarına takılacak olanlar bide merdiven boşluklarına
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mehmetcan1903

çatal merdiven işi noldu? :alala: twitterde falan karşı çıkılmıştı, vodafone arena hesabına çatal merdiven modeli değil düz merdiven istiyoruz diye çok mesajlar gönderdi taraftar vazgeçildimi yoksa proje neyse o mu hala?  :iscrewy:

Çevrimdışı Yakup

bunların deplasman tribün koltuk ebatları da küçük biz de aynısını yapalım diye diye dilimde tüy bitti.  :ebebe: :ebebe:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bunların deplasman tribün koltuk ebatları da küçük biz de aynısını yapalım diye diye dilimde tüy bitti.  :ebebe: :ebebe:
Elit stadlar kategorisinden çıkarmışız diyecekler gibime geliyor  :money:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı emresnmz

Öncelikle merhaba, forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni katılma fırsatı buldum :) ALBATROS UN kastettiği cam korkulukar bunlar galiba
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 23:36:59 Necmi ]

Çevrimdışı mert_

Öncelikle merhaba, forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni katılma fırsatı buldum :)
:hosgeldin
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 23:38:30 kcptl ]

Çevrimdışı ahmetx

Öncelikle merhaba, forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni katılma fırsatı buldum :) ALBATROS UN kastettiği cam korkulukar bunlar galiba
Loca camları gibi duruyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Elit stadlar kategorisinden çıkarmışız diyecekler gibime geliyor  :money:
Toki arena Çıkmadıysa Bizde Çıkmayız heralde :bandit: @Hasan Tahsin abi
Toki Arenada Elit Stadlar kategorisinde :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Toki arena Çıkmadıysa Bizde Çıkmayız heralde :bandit: @Hasan Tahsin abi
Toki Arenada Elit Stadlar kategorisinde :D
O zaman deplasman tribününe korkuluk koymayalım. Zaten üst kattalar yani uçurumun tepesindeler. Her sevindiklerinde aşağı uçsun hergeleler  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş