Necmi abi sürekli forumu ve sizleri takip ediyorum..
stadla ilgili sayenizde birçok bilgi edindim..allah razı olsun..
yalnız dikkat ettiğim bir husus var kim Fikret Orman'ı eleştirirse direkt Beşiktaş düşmanı,
Beşiktaş'ın parasını yemeye çalışan insanlar diye lanse ediyorsunuz..
Kimse Fikret Orman'ın boğazına bıçak dayayıp tarih ver demiyor..
Şuana kadar verdiği hiçbir tarih tutmadı, bırakın da biraz eleştirilsin..
Fikret Orman 3.5 senedir yani 4 sezondur takımın başında..
4 sezonda kazandığımız kupa sayısı kocaman bir ''0''
Ligde bırak şampiyonluğu 2. bile olamadık..
stad harici fikret orman'ın Beşiktaş'a hiçbir katkısı olmamıştır..
sadece stadı yapıyor diyede kimsenin dokunulmazlığı olamaz..
Herkes eleştiriye açık olsun..
Sorun eleştirmek değilki gelin birlikte eleştirelim
Bir sürü yanlış var bunu kimse inkar edemez
ama dün formaya reklam bulamazken alay eder gibi stad isim hakkını 3 kuruşa verirken
bu gün stad yapmak dışında bir katkısı yok demek haksızlık
yönetime gelmeden önce mahale bakkalından icra yemiştik bir sürü davanın kapanması
yönetime geldiklerinden beri bu kadar sıkıntıda olduğumuz halde adımızın borçla anılmaması
emin olun yönetimin bir çok işi başardığını gösterir. Sadece stad demek nankörlüktür.
alt yapı tesislerinin yapılması belediyeden şimdi adını hatırlayamadım tesis kazandırılması
gibi bir sürü çalışma var evet sportif anlamda geri kaldık ama bir şeyler olmadan birşeyde gelmiyor
her şey düzeldimi hayır ama düzeltmek için insanlar çaba sarfediyor on yıldır çivi çakılmadı
şimdi en azından çivi çakılıyor yönetim giderse daha iyisimi gelecek ben inanmıyorum
ben Beşiktaşlıyım iyiyi görüyorum destekliyorum ama merak etmeyin olumsuzluklarıda görüyorum.
ama artı eksi yapıyorum ve başkaları gibi menfaatim olmadığı içinde bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum
yarın bende eleştireceğim ama ben hiç bir zaman yıkmak için eleştiri yapmam yönetimi eleştirdiğimde bazı şeyleri düzeltmesi için eleştiririm
kötülemek gitmesini sağlamak için değil şu an olumsuzlukları eleştirmemin bir mantığı yok çünkü düzeltme imkanları yok şartlar buna izin vermiyor
yarın bunun şartları oluştuğunda yapmıyorlarsa en ağır eleştiriyi ben yaparım emin olun
bu yönetim babamın oğlu değil ve hiç kimsede Beşiktaştan büyük değil
Türkiye gerçeklerini görmeden iktidarın Beşiktaş düşmanlığını yok sayarak
federasyonun başındaki kişinin ondan sonra gelenin başarısını istemeyeceğini bilerek burda yönetim eleştirmek haksızlıktır
her yerden saldırı altındayız düşmanımız bol ne yapalım bizdemi birbirimize düşman olalım bu işin sadece Beşiktaşa zararı dokunur.
hiç hakemlere bakmıyormusunuz bizim maçlarımızda göstere göstere taraf tutuyorlar fütursuzca umursamadan devlet bize istanbulda stad vermiyor
ne yapayım yönetimimi suçlayayayım ne yapsınlar birilerinin bir tarafınımı yalasınlar istanbulda oynamak için
bunu hanginizin miğdesi kaldırır. Boş konuşup eleştiri yapılmaz önce gerçekleri ortaya koy sonra alternatif çözüm üret neden yapamadıkları için ondan sonra eleştir
istanbulda oynayacak stad bulamadılar ya diye eleştiri olmaz nedeni belliyken sanki birilerine yalakalık yapmadan yerine gelecek kişi bulabilecek.
o yüzden boş eleştiri olmaz tepki koyduğum bu sistem ağını örmüş biz bu ağı parçalama yerine kalkıp yönetime sallamayalım