Google sağolsun . 2012 tarihinden bir anektod. Sanırım stadımızı da dolaylı olarak ilgilndiriyor.
25-05-2012, 21:40 #4
Ferhat Talan Ferhat Talan çevrimdışı
Beşiktaş
Ferhat Talan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Yaş
27
Standart Cevap: "Fikret Orman Beşiktaş İle işinin Bittiğini Söylüyordu" Aziz Çankırı
2003 senesinde , lisedeyken bodrumda Türkbükünde bir otelde bellboy olarak staj yapıyordum ..herneyse konuya girelim ..bu abimiz 06 bjk plakalı jipiyle otele giriş yaptı , tabi bjk plakası hemen dikkatimi çekti , diğer bellboylara bana bırakın dedim , ailece tatile gelmişti , bende o zaman tanımam yönetici milletini , hala da tanıdığım söylenemez ...neyse odasına götürdüm onu ve ailesini , giderken bjk plakasından bahsederek , " abi ne güzel Beşiktaşlısınız " dedim ..gülümseyerek beni tanımadın mı dedi , abi af buyurun tanıyamadım dedim ...ben eskiden Bjk de yönetimdeydim dedi ..sallıyor diye içimden geçirerek odalarına götürdüm , daha sonraki günlerde muhabbetimiz koyulaştı , tribünden , futbolculardan ve Beşiktaşın geleceğinden konuştuk tatili boyunca .. sağolsun o zamana göre bir öğrenci için hayli iyi de bir bahşiş vermişti ..buraya kadar anlattıklarım gereksiz gelebilir , gelelim asıl mevzuya ...bu abimiz 2003 yılında fenerbahçeyi 2-0 yendiğimiz maçla ilgili (hani şu pascalın tombala yaptığı) öyle birşey dedi ki ...neymiş efendim aziz yıldırım bu maçta kendisine " adaş bu maçı siz alacaksınız merak etmeyin ,bizimkiler kasmayacak, gs olmasın şampiyon " diye söylemiş ve gülüşmüşler , bunu diyince o zaman ki halimle aziz çankırıya çıkıştım , abi yapma etme Beşiktaş o sene bileğinin hakkıyla bütün maçları kazandı ve asla böyle maç kazanmaz, öyle laf mı olur , aziz yıldırım sana bunu niye desin dedim ..yine gülümsedi ..kendi kendime düşündüm ulan 16 yaşındayım , koskoca adam bana niye yalan söyleme gereği duysun , derken , adamın 'atma ziyaaa' ekolünden geldiğine inandım ...
gel zaman git zaman ..sene oldu 2004 ...o zamanlar tabi google falan bilinci yok , acaba aziz çankırı diye birisi varmı , kimdir necidir diye araştırmadım ...ve meşhur serdar bilgilinin istifa muhabbeti gündeme geldi , numaralıdan edilen küfürlerle istifa ettiği dönem .. ve gecenin bir yarısı haberlere bakıyorum , haber vtr si şu şekilde " Beşiktaşın önde gelen isimleri camianın geçtiği çalkantılı süreçle ilgili olağanüstü toplandı " ..ve ardından aziz çankırı 32 dişini gösterip sırıtarak basın toplantısı yapıyor ve camiaya sağduyu çağrısında bulunuyodu ..o nu o an görünce direk otelde anlattıkları aklıma geld, ..vay anasını dedim ..aziz yıldırımla o muhabbet geçtiyse ve 2004 yılında yaşananlarda eklendiğinde bu güruhun bizlere neler çektirdiğini o zaman anladım ve sonrasında demirörenle dibe vuruş günleri ...
şimdi bu kişinin fikret orman hakkındaki düşüncelerini görünce , yine ortaya çıkmasını az buçuk anlamaya çalışıyorum ...,işin içinden çıkamıyorum ..