Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016874 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bu kim bilemem ama stadın bitmemesinden mutlu olacak çok kişi var.
 alışmışlar yemeye şimdi yemeleri gereken paralar Beşiktaş için kullanılıyor ya yiyecek bir şey kalmıyor panik yapıyorlar.
yönetimi eleştirirsin anlarım ama stadın bitmemesinden nasıl bir menfaatin olur anlayamam Yönetim giderken stadıda alıp götürmeyecek
neden stad üzerinden kudurmuş gibi saldırıyorlar. Bunlara dur demenin zamanı geldi. Dur diyecek olanda bizleriz. Bütün yaptıklarının tek sebebi var
taraftarı yönetime karşı kışkırtmak. Taraftar stad üzerinden yönetime destek verdiği içinde bu desteği bertaraf etmek istiyorlar.
ama ters tepiyor farkında değiller. Geçmi bitecek tamam geç bitsin bu kadar bekledik biraz daha bekleriz sonuçta biliyoruz sonu güzel olacak.
Belki taraftarı rahat bıraksalar kışkırtmaya çalışmasalar baskı gelecek ama böyle yaptıkca insanda daha çok destek verme dürtüsü oluşturuyorlar.
Aynen katılıyorum. Afedersiniz biraz adam olsa " stadımız 29 ekim de açılmayacak ama önemli olan çok güzel bir stada kavuşuyoruz, sabredelim" gibi şeyler söylemesi gerekirdi. Diplomamı yırtar, taksim de asarım kendimi demek nasıl bir bayağılıktır. Sanırım Kartal Haber adlı siteye röportaj vermiş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

kim olduğunu bilmiyorum ama başından beri takip ettiğimiz gibi tecrübelerimize bakarsak bu haliyle ve bu hızla 29 ekim zor gibi görünüyor, ama inşaatin başından beri dedikleri ve bizim hiç göremedğimiz o meşhur çift vardiya ile sıkı bir çalışmayla belki bir ihtimal yetişebilir, gerçekçi olmak gerekir.
sorun bu değilki kardeşim yetişmeyebilir 29 ekim olmaz 29 kasım olur
şimdi kalkıp biterse kendimi taksimde asarım demenin mantığı ne bu nasıl bir ego
peki biterse asacakmısın nasıl bir terbiyesizlik bu adamların içinde bir gram Beşiktaş sevgisi yok
olsa sürekli Beşiktaşla ilgili olumsuz haberlerin içinde olmazlar Emin olun bunlar Beşiktaş şampiyon olamadı diye mutlu olmuşlardır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

alışmışlar yemeye şimdi yemeleri gereken paralar Beşiktaş için kullanılıyor ya yiyecek bir şey kalmıyor panik yapıyorlar.
yönetimi eleştirirsin anlarım ama stadın bitmemesinden nasıl bir menfaatin olur anlayamam Yönetim giderken stadıda alıp götürmeyecek
neden stad üzerinden kudurmuş gibi saldırıyorlar. Bunlara dur demenin zamanı geldi. Dur diyecek olanda bizleriz. Bütün yaptıklarının tek sebebi var
taraftarı yönetime karşı kışkırtmak. Taraftar stad üzerinden yönetime destek verdiği içinde bu desteği bertaraf etmek istiyorlar.
ama ters tepiyor farkında değiller. Geçmi bitecek tamam geç bitsin bu kadar bekledik biraz daha bekleriz sonuçta biliyoruz sonu güzel olacak.
Belki taraftarı rahat bıraksalar kışkırtmaya çalışmasalar baskı gelecek ama böyle yaptıkca insanda daha çok destek verme dürtüsü oluşturuyorlar.
:claps: :claps: :claps: +1903 :claps: :claps: :claps:
Aynen Katılıyorum @Necmi abi , Bende stad ve Sponsor alanındaki başarılarından dolayı destekliyorum ama Aynı zmanda Yonetimsel zaaflarından dolayıda eleştiriyorum ....
Fakat Bu haberleri gördükçede daha fazla Destek oluyorum ve savunuyorum ...
Yazdıkların çok çok doğru..
Vallaha Sen bu Kulübe Başkan Olacak adamsın @Necmi abi
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 15:31:12 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şüphesiz hepimiz stadımızın bir an önce açılmasını isteriz ama muhakkak bir başkan ya da yöneticiler de en en en az bizim kadar çabuk açılmasını ister. Stad konusunda köstek olur şekilde konuşmak, kendince beyanat verip amiyane cümlelerle yine kendince taraftarı dolduruşa getirmeye kalkmak hiç bir gerçek Beşiktaş'lıya yakışmaz. Hele ki geçmişte yöneticilik yapmışsan. İnşaat konusunda uzmanım diyorsun ama sorarlar adama Fikret Başkana gidip ben üstüme ne düşüyorsa göreve hazırım dedin mi ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

Besiktasa stad yapan her kim olursa olsun benim nazarimda stad bittikten sonra 3 senelik kredisi saklıdır. Hele bi stad bitsin ondan sonra konusalim fikret ormanı...

Şüphesiz hepimiz stadımızın bir an önce açılmasını isteriz ama muhakkak bir başkan ya da yöneticiler de en en en az bizim kadar çabuk açılmasını ister. Stad konusunda köstek olur şekilde konuşmak, kendince beyanat verip amiyane cümlelerle yine kendince taraftarı dolduruşa getirmeye kalkmak hiç bir gerçek Beşiktaş'lıya yakışmaz. Hele ki geçmişte yöneticilik yapmışsan. İnşaat konusunda uzmanım diyorsun ama sorarlar adama Fikret Başkana gidip ben üstüme ne düşüyorsa göreve hazırım dedin mi ?
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Sanki Başkan hiç anlamıyor İnşaattan , O bilmiyormu ne kadar zmanda bitecegini ? Herkesten iyi biliyor Adamın mesleği Bu Zaten , Birazcık destek olsalar , Herturlu yardıma hazırız deseler ölürler sanki ... Bitmez yetişmez , Yapamazsın edemezsin bi bitmediler :akuma:
Kimsenin beğenmediği Serdal Adalı Çıktı Adam gibi Herturlu destege , Yardıma Hazırız Başkan dedi ...
Bazıları sırf eleştirmek için Bitmez , Yetişmez diyorlar abi , Ondan sonra Başkan Ddivanda Forma aldınmı , Kombine Aldınmı diye sorunca da Bön bön bakıyorlar :iscrewy:

Çevrimdışı birkanmaraz

@Necmi  abi deplasman tribünü yani misafir tribün eskisi gibi eski acik tarafindami ?

Besiktasa stad yapan her kim olursa olsun benim nazarimda stad bittikten sonra 3 senelik kredisi saklıdır. Hele bi stad bitsin ondan sonra konusalim fikret ormanı...
Aynen öyle !
Bu stadı Oraya Yapması bile Buyuk bir Olay , Buyuk bir başarı ! Sırf Bu Stad olayı yüzünden 1 Dönem daha Başkanlıga devam etmesini İstiyorum , Beni bilen bilir Başkanı En çok eleştirenlerdenim ama Yigidi oldur hakkını yeme , Yada Nankor olma , Başkanın Hakkı odenmez...

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  abi deplasman tribünü yani misafir tribün eskisi gibi eski acik tarafindami ?
sen gündemi hiç takip etmiyormusun en fazla konuşulan konulardan biri bu  :bandit:
yeni açık numaralı arası köşede olacak deplasman tribünü

HayIr , Yeni açık üstte olacak , Resmi siteden bakabilrisin , Yeni açık 404-405-406 nolu bloklar Deplasman tribünü @birkanmaraz

Çevrimdışı Necmi

merak etme stadın borcu bitmeden kimse karşısına aday çıkmaz sadece alttan alta konuşurlar
ne zaman düzlüğü görürler akbabalar çıkar ortaya
yok söyledikleride alt tarafı stad yapıyorlarmış dönüp dünyaya bir bakın bakalım alt tarafı bir stad yapabilen kaç kulüp var
birde bunu gırtlağına kadar borçluyken yapabilen milletin sahasını çatısını yapamadığı yerde biz alt tarafı stad yapıyoruz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Google sağolsun . 2012 tarihinden bir anektod. Sanırım stadımızı da dolaylı olarak ilgilndiriyor.

25-05-2012, 21:40 #4
Ferhat Talan  Ferhat Talan çevrimdışı
Beşiktaş
Ferhat Talan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Yaş
27
Standart Cevap: "Fikret Orman Beşiktaş İle işinin Bittiğini Söylüyordu" Aziz Çankırı
2003 senesinde , lisedeyken bodrumda Türkbükünde bir otelde bellboy olarak staj yapıyordum ..herneyse konuya girelim ..bu abimiz 06 bjk plakalı jipiyle otele giriş yaptı , tabi bjk plakası hemen dikkatimi çekti , diğer bellboylara bana bırakın dedim , ailece tatile gelmişti , bende o zaman tanımam yönetici milletini , hala da tanıdığım söylenemez ...neyse odasına götürdüm onu ve ailesini , giderken bjk plakasından bahsederek , " abi ne güzel Beşiktaşlısınız " dedim ..gülümseyerek beni tanımadın mı dedi , abi af buyurun tanıyamadım dedim ...ben eskiden Bjk de yönetimdeydim dedi ..sallıyor diye içimden geçirerek odalarına götürdüm , daha sonraki günlerde muhabbetimiz koyulaştı , tribünden , futbolculardan ve Beşiktaşın geleceğinden konuştuk tatili boyunca .. sağolsun o zamana göre bir öğrenci için hayli iyi de bir bahşiş vermişti ..buraya kadar anlattıklarım gereksiz gelebilir , gelelim asıl mevzuya ...bu abimiz 2003 yılında fenerbahçeyi 2-0 yendiğimiz maçla ilgili (hani şu pascalın tombala yaptığı) öyle birşey dedi ki ...neymiş efendim aziz yıldırım bu maçta kendisine " adaş bu maçı siz alacaksınız merak etmeyin ,bizimkiler kasmayacak, gs olmasın şampiyon " diye söylemiş ve gülüşmüşler , bunu diyince o zaman ki halimle aziz çankırıya çıkıştım , abi yapma etme Beşiktaş o sene bileğinin hakkıyla bütün maçları kazandı ve asla böyle maç kazanmaz, öyle laf mı olur , aziz yıldırım sana bunu niye desin dedim ..yine gülümsedi ..kendi kendime düşündüm ulan 16 yaşındayım , koskoca adam bana niye yalan söyleme gereği duysun , derken , adamın 'atma ziyaaa' ekolünden geldiğine inandım ...

gel zaman git zaman ..sene oldu 2004 ...o zamanlar tabi google falan bilinci yok , acaba aziz çankırı diye birisi varmı , kimdir necidir diye araştırmadım ...ve meşhur serdar bilgilinin istifa muhabbeti gündeme geldi , numaralıdan edilen küfürlerle istifa ettiği dönem .. ve gecenin bir yarısı haberlere bakıyorum , haber vtr si şu şekilde " Beşiktaşın önde gelen isimleri camianın geçtiği çalkantılı süreçle ilgili olağanüstü toplandı " ..ve ardından aziz çankırı 32 dişini gösterip sırıtarak basın toplantısı yapıyor ve camiaya sağduyu çağrısında bulunuyodu ..o nu o an görünce direk otelde anlattıkları aklıma geld, ..vay anasını dedim ..aziz yıldırımla o muhabbet geçtiyse ve 2004 yılında yaşananlarda eklendiğinde bu güruhun bizlere neler çektirdiğini o zaman anladım ve sonrasında demirörenle dibe vuruş günleri ...

şimdi bu kişinin fikret orman hakkındaki düşüncelerini görünce , yine ortaya çıkmasını az buçuk anlamaya çalışıyorum ...,işin içinden çıkamıyorum ..
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

Aynen öyle !
Bu stadı Oraya Yapması bile Buyuk bir Olay , Buyuk bir başarı ! Sırf Bu Stad olayı yüzünden 1 Dönem daha Başkanlıga devam etmesini İstiyorum , Beni bilen bilir Başkanı En çok eleştirenlerdenim ama Yigidi oldur hakkını yeme , Yada Nankor olma , Başkanın Hakkı odenmez...

Ayrıca hadi baskanï elestirelim arkadaslar. Stadin acilis tarihi ve mustafa pektemek disinda baskanin ne yanlisi var dise dokunur. Onder ozen bilic sponsorlar transferler hepsinin altinda besiktas taraftarininda imzasi destegi vardir. Fikret orman gayette basarilidir su donemde.. Kimse baskandan süpermanlik beklemesin oda insan sonucta.

Ayrıca hadi baskanï elestirelim arkadaslar. Stadin acilis tarihi ve mustafa pektemek disinda baskanin ne yanlisi var dise dokunur. Onder ozen bilic sponsorlar transferler hepsinin altinda besiktas taraftarininda imzasi destegi vardir. Fikret orman gayette basarilidir su donemde.. Kimse baskandan süpermanlik beklemesin oda insan sonucta.
Bu konuyu daha fazla burada tartışmayalım , Konu dışı oluyor :iscrewy: Futbol sayfasında tartışalım bu konuyu :iscrewy:

Çevrimdışı kralkartal

merak etme stadın borcu bitmeden kimse karşısına aday çıkmaz sadece alttan alta konuşurlar
ne zaman düzlüğü görürler akbabalar çıkar ortaya
yok söyledikleride alt tarafı stad yapıyorlarmış dönüp dünyaya bir bakın bakalım alt tarafı bir stad yapabilen kaç kulüp var
birde bunu gırtlağına kadar borçluyken yapabilen milletin sahasını çatısını yapamadığı yerde biz alt tarafı stad yapıyoruz.
Abi toki ulkenin heryerinde stad yapiyor diye millet bizim kendi imkanlarimizla yaptigimiz stadin ne kadar buyuk bir olay oldugunumu kavrayamiyor anlamadimkii..

Çevrimdışı Necmi

Abi toki ulkenin heryerinde stad yapiyor diye millet bizim kendi imkanlarimizla yaptigimiz stadin ne kadar buyuk bir olay oldugunumu kavrayamiyor anlamadimkii..
konu kavrayamamak değil ortada kavranmayacak bir şey yokta
amaç algı oynaması yapmak ve bu işden yönetimin alacağı desteği kesmek
alt tarafı stadda neden on yıldır yapamadılar sürekli hayali kazmalar vurdular
yada her şey bu kadar basitse geçtim stadı fulyayı neden kendileri yapmadılarda birilerine peşkeş çektiler
stad yapmak kolaysa üç binayı dikmek çocuk oyuncağı olmalı
o dönem Fikret Orman veya onun bakış açısında biri olsaydı bu gün fulya tamamen bizimdi.
yada o zihniyet bu gün olsaydı stad yap işlet devretle yapılır 20 sene staddan faydalanamazdık.
kendi AVM sine gösterdiği hassasiyeti  Beşiktaş malına göstermeyi çok gören insanların peşinde gidenler
Beşiktaşa ihanet ediyorlar. bir taraftan hesap sor diyip diğer taraftan o zihniyetin tekrar başa gelmesi için çalışmak iki yüzlülüktür.
şimdi birilerinden hesap sormasını isteyeceğine demiri tavında dövüp hesabını o zaman soracaktın.
giren girdikten sonra hesabını sorsan ne olur. Öncelik burda gireni çıkartmak artık.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu konuyu daha fazla burada tartışmayalım , Konu dışı oluyor :iscrewy: Futbol sayfasında tartışalım bu konuyu :iscrewy:
:iscrewy:
 :biggrinking: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Murat Aksakal

Necmi abi sürekli forumu ve sizleri takip ediyorum..
stadla ilgili sayenizde birçok bilgi edindim..allah razı olsun..

yalnız dikkat ettiğim bir husus var kim Fikret Orman'ı eleştirirse direkt Beşiktaş düşmanı,
Beşiktaş'ın parasını yemeye çalışan insanlar diye lanse ediyorsunuz..
Kimse Fikret Orman'ın boğazına bıçak dayayıp tarih ver demiyor..
Şuana kadar verdiği hiçbir tarih tutmadı, bırakın da biraz eleştirilsin..

Fikret Orman 3.5 senedir yani 4 sezondur takımın başında..
4 sezonda kazandığımız kupa sayısı kocaman bir ''0''

Ligde bırak şampiyonluğu 2. bile olamadık..
stad harici fikret orman'ın Beşiktaş'a hiçbir katkısı olmamıştır..
sadece stadı yapıyor diyede kimsenin dokunulmazlığı olamaz..
Herkes eleştiriye açık olsun..
Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı Deniz

Kolonu takmadilar mi hala.ruyalarima giriyor artik namussuz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

stad ayarlayamadan staddan ayrılıyorsan
gecikmesiz o stadı acıcaksın dunyada ornegi yok diye ben yonetimi savunacak değilim bu stadsızlık konusunda
bunu savunma mekanizmasına cevirenlere neler neler yazasım varda  hepimiz besiktaslıyız
birilerinin tarih üzerinden diploma yırtarım lafları ise tamamen motivasyon kaynagı olmalı birileri için
artı acıkcası bende bu tip laflar edebilirim ne var yani bunda onu yaptıgımda stadın bitmesini istemiyor u nerden cıkarıyoruz oda bi tuhaf:))
stadı bitmesini istemicek tek taraf vardır oda siyasilerdir onun haricinde kimse birsey demez....
zaten inonudede derbi kaybediyorduk anadoluya puan bırakıyorduk:) yani bize oyle bi fark yarattıracak bir durum yok...
sponsorlukların bütün hepsinin gidiceği yer belli.. yani inaınki rakipler bunu bizden cok daha iyi biliyor o sebeble ne engel olsunlar:))

yani beyler bayanlar siz bu projenin getirisini değilde tersini hiç kavrayamadınız hiç yorumlamadınız
bide ona baksanız diyorum
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 17:06:38 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı İki Direk Arası

Kâh Çıkarım Gökyüzüne Seyrederim Alemi,Kâh İnerim Yeryüzüne Seyreder Alem Beni.

Çevrimiçi Kartal Ç

Rakiplerimin stadları 7şer yılda yapıldıysa (ki biri hala tam değil), devletin yaptığı stadların inşaatları tekrar tekrar ihalelere çıkıp 5 yıldan uzun sürede bitiyorsa ve benim stadım dahili ve harici tüm çelme takmalara rağmen 20 ayda değil 24 ayda bitiyorsa ben ona gecikme değil rekor derim helal olsun derim. 4 ay gecikiyor diye mutsuz olan varsa kendi problemi. Tarih verilmesine de karşı değilim. Alt yüklenicilere ve çalışan ekibe ulaşamayacak olsalar da bi hedef koyacsksın ki motive olsunlar. Ta en başında stad 2015 aralıkta yani tam 2 yılda bitecek desen o 2016 hazirana hatta agustosa kadar sarkardı. Benim açımdan stad konusunda ortada bir başarısızlık yoktur. Sportif ve idari yanlışların hıncını stadtan çıkarmak emeğe saygısızlıktır.

Çevrimdışı Kartal1903

konu kavrayamamak değil ortada kavranmayacak bir şey yokta
amaç algı oynaması yapmak ve bu işden yönetimin alacağı desteği kesmek
alt tarafı stadda neden on yıldır yapamadılar sürekli hayali kazmalar vurdular
yada her şey bu kadar basitse geçtim stadı fulyayı neden kendileri yapmadılarda birilerine peşkeş çektiler
stad yapmak kolaysa üç binayı dikmek çocuk oyuncağı olmalı
o dönem Fikret Orman veya onun bakış açısında biri olsaydı bu gün fulya tamamen bizimdi.
yada o zihniyet bu gün olsaydı stad yap işlet devretle yapılır 20 sene staddan faydalanamazdık.
kendi AVM sine gösterdiği hassasiyeti  Beşiktaş malına göstermeyi çok gören insanların peşinde gidenler
Beşiktaşa ihanet ediyorlar. bir taraftan hesap sor diyip diğer taraftan o zihniyetin tekrar başa gelmesi için çalışmak iki yüzlülüktür.
şimdi birilerinden hesap sormasını isteyeceğine demiri tavında dövüp hesabını o zaman soracaktın.
giren girdikten sonra hesabını sorsan ne olur. Öncelik burda gireni çıkartmak artık.

en cok üzüldügüm konu fulya projesi,keşke y.demirören hiç karışmasaydı o projeye
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar konuyla alakasiz mesajlar atip gundemi kirletmenin anlami yok.insanlar stadla ilgili bilgi almaya gelip burfa sayfalarca futbol,yonetici,taraftar tartışması okumak degil.konusacaginiz konulari ilgili baslikta konusmanizi rica ederim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Uyariya ragmen bildiginizi okuyorsunuz ayip ama insanlara biraz saygi gosterin siz burda birbirinize laf dokunduracaksiniz diye insanlar bu mesajlari burda okumak zorunda degil.tartışmanızi fikret orman basliginda yapin.alakasiz mesajlar silinecektir.