Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016644 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Çatı membranları takılırken sahada vinç olacak mı ?
mebranlar takilirken vincler cikmis olacak cim isleri icin ama hersey cok degisken bellide olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

mebranlar takilirken vincler cikmis olacak cim isleri icin ama hersey cok degisken bellide olmaz
O zaman çatı havaya kalkarken , zeminin drenaj vs gibi işleri de koordineli olarak yürüyebilir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı izorlu85

O zaman çatı havaya kalkarken , zeminin drenaj vs gibi işleri de koordineli olarak yürüyebilir.

Daha  dün  mabet söyledi. Yok  öyle bişey Çatı kalkıncaya kadar saha içinde çatı altında  hiç bir iş yapılmayacak. sadece iç kısımlarda  ince  işler ve diğer tesisat  işleri yapılacak diye. Ben mabetin yalancısıyım o öyle dedi. :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

icerideki tum celik isi bitmeden sahadan cikamaz vincler dogal olarak cim iside baslayamaz mebranlar belki baslar ama onlar basladiktan cok kisa sure sonrada vincler gider cim isi baslar hepsi bir birine baglantili ilk is catiyi kaldirmak o kalktigi zaman yapilacak is sayisi cok azalacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Daha  dün  mabet söyledi. Yok  öyle bişey Çatı kalkıncaya kadar saha içinde çatı altında  hiç bir iş yapılmayacak. sadece iç kısımlarda  ince  işler ve diğer tesisat  işleri yapılacak diye. Ben mabetin yalancısıyım o öyle dedi. :D
Big lifting olacak tabii ki altinda kimse calistirilmaz.tonlarca yuk kalkacak en ufak hatada oldugu gibi asagi iner,bu da buyuk felakete neden olur .cati kaldirilma islemi sirasinda (yaklasik 2 bucuk hafta) saha icerisi guvenlik alani olarak belirlenecektir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

hayır yürümez ya bi halat koparsa oranin yüksekliği 30 metre ufacık bi cıvata bile düşse adam yaralar ,öldürür.çatı çalışması boyunca saha içinde çalışma olmayacak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

hayır yürümez ya bi halat koparsa oranin yüksekliği 30 metre ufacık bi cıvata bile düşse adam yaralar ,öldürür.çatı çalışması boyunca saha içinde çalışma olmayacak...
İsin uzmani geldi mikrofonu ona birakalim
Cati kolonlaei ne zaman takilacK abi çürüdük burda :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

bjk_mabet tarihi duvar yenileme çalışmaları
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu çatının kalkması, yurt dışı örneklere bakılırsa 15 gün kadar sürüyor maksimum. Yani şimdi kalktıktan sonra iş bitmiş mi oluyor? kaplanmasımı kalıyor geriye. o sırada da mı çalışma olmayacak? kaplama bitene kadar saha içinde iş olmayacak mı?

Bu çatının kalkması, yurt dışı örneklere bakılırsa 15 gün kadar sürüyor maksimum. Yani şimdi kalktıktan sonra iş bitmiş mi oluyor? kaplanmasımı kalıyor geriye. o sırada da mı çalışma olmayacak? kaplama bitene kadar saha içinde iş olmayacak mı?

kalktıktan sonra üstüne bombeli demirler eklenecek diye biliyorum abi sırf kaldırmakla iş bitmiyor. O arada kimse aşağıda çalışamaz yine tehlike oluşturur.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bjk_mabet tarihi duvar yenileme çalışmaları
Hazır yıkmışken şunu bir yükseltsek ya çaktırmadan  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı Deniz

Hayir olacak.koltuk ve cim isleri olur butun stadlarda oyle yapiliyor.

Hayir olacak.koltuk ve cim isleri olur butun stadlarda oyle yapiliyor.

Bende öyle biliyordum. Ama mabet 3 ay hiç bir çalışma olmayacak deyince, dedim herhalde çatı a-z bitene kadar kimse giremeyecek zemine koltuklar için vs

kalktıktan sonra üstüne bombeli demirler eklenecek diye biliyorum abi sırf kaldırmakla iş bitmiyor. O arada kimse aşağıda çalışamaz yine tehlike oluşturur.

Senin ağzın ne dirrrr. demesin öyle şeyler. Yanarız cayır cayır.  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Bende öyle biliyordum. Ama mabet 3 ay hiç bir çalışma olmayacak deyince, dedim herhalde çatı a-z bitene kadar kimse giremeyecek zemine koltuklar için vs
Sanirim 3 ay su andan itibaren,çatı havaya kalkana kadar gecen süreyi kapsiyo olmali

Senin ağzın ne dirrrr. demesin öyle şeyler. Yanarız cayır cayır.  :lol:

http://www.youtube.com/watch?t=146&v=-CZdNy8Ih3c ben demiyim abi bak bu videoda kaldırma işlemi bittikten sonra 10. etapta kiriş atılıyor 11. etapta dediğim bombeli demirler ekleniyor. Sahada çalışma olur belki ama altında koltuk çalışması olacağını sanmıyorum .
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2015, 13:57:53 Yunus ]

Sanirim 3 ay su andan itibaren,çatı havaya kalkana kadar gecen süreyi kapsiyo olmali

Yani eğer öyleyse bir çatının yapımı 5 ayı buluyor demektir. 2 aydır zaten kirişler kolonlar falan uğraşılıyor.

Çok uzun bir süre hakikaten.

Çevrimdışı Deniz

Yani eğer öyleyse bir çatının yapımı 5 ayı buluyor demektir. 2 aydır zaten kirişler kolonlar falan uğraşılıyor.

Çok uzun bir süre hakikaten.
Ben 1 sene once cati 6 ay dedim sen beni hic dinlemiyorsun ki..

Çevrimdışı Deniz

https://www.youtube.com/watch?t=146&v=-CZdNy8Ih3c ben demiyim abi bak bu videoda kaldırma işlemi bittikten sonra 10. etapta kiriş atılıyor 11. etapta dediğim bombeli demirler ekleniyor. Sahada çalışma olur belki ama altında koltuk çalışması olacağını sanmıyorum .
Hayir cati havaya kalktiktan sonra zemin ve koltuk isleri yapiliyor

Çevrimdışı ahmet türken

hayrlı olsun. numaralı yeni açık arası bir kiriş daha takıldı

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 23 Mayıs 2015 (13:00) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

bjk_mabet : Tarihi taşlar numarandirilmis durumda yıkılan sadece iç beton duvar.taşlar yeniden yerine konulacak...

Çevrimdışı Efe

cati havaya kalktiktan sonra atki denilen yaylar ve kedi yollari monte edilecek en az 1 ay surer onlar cati havaya kalktiktan sonra 1 ay daha iceride calisma olmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK