Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011621 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yusuf Tekeli rica etsem bu ve bu gibi haberlerin linkini verebilirmisin ? Konuyu takip etmemiz kolaylaşır
Linke ne gerek var abi , Geçen Divan kurulunda tarih verdi en son , Eylül sonunda stadımıza geçmek istiyoruz dedi , Temmuzda çatı havaya kalakacak dedi @Hasan Tahsin abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Yusuf Tekeli rica etsem bu ve bu gibi haberlerin linkini verebilirmisin ? Konuyu takip etmemiz kolaylaşır
Abi geçenki kongrede söylemişti de başkan. "Temmuzda çatı havada olacak, ondan sonra 75-90 gün arasında süre var çimin hazır olması için, ekim sonu stadımızda oluruz" demişti.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Abi yanlis anlamayinda baskette voleybolda dunya sampiyonlugumu yoksa futbolda lig sampiyonlugumu deseler besiktas taraftarinin hatta tr.deki butun taraftarlarin %98i futbolda lig sampiyonlugu der. Bizim ulkemizde hatta dunyanin heryerinde abd haric spor kuluplugu formaliteden futbol disindaki branslarin onemi 0.001 bile degil bazen..
Genel olarak bu böyle tabi , O zaman kapatalım Bütün amatör branşları :iscrewy:
Vallahi Ben O 4 kupalı Sezonu unutamıyorum ( Lig , Kupa , Cumhurbaşkanlığı ve Euro Challenge Avrupa kupası ) Muhteşem bir sezon :ok:
Hentbol takımının başarılarıyla da övünmeyen yoktur sanırım :busted_cop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Haziran 15 çatı olayı başlar. mabedin dediği.

3 ay diyor. eylül 15 eder. 90 gün de çim koltuk vs vs hazırlanması, ediyor sana aralık 15

1 ay da gecikme payı verelim, kıl oldu yün oldu vs.

2.yarı başlangıcı.
Belki devre arası açılış turnuvası falan.

Tamam arkadaşlar. 2. yarıya açıyoruz stadı.  :ok:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Linke ne gerek var abi , Geçen Divan kurulunda tarih verdi en son , Eylül sonunda stadımıza geçmek istiyoruz dedi , Temmuzda çatı havaya kalakacak dedi @Hasan Tahsin abi
Bak işte ben yeni bir tarih verdi zannettim. O tarih bana göre mantıklı. Beşiktaş başkanının sözü senettir fikrine tamamen katılıyorum. Yalnız herkesçe kabul gören şey stadın yapım hızının başarılı olduğu. Daha geç bir tarih verseydi mesela 2016 haziran deseydi ve ocak ta açılsaydı başarılı mı kabul edecektik
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Oktay

Diyorsun da, normalde bana laf sokana sokarım, bende lafımı. Ama işte dedim ya, seviyorum burayı.

Neyse, olan oldu. Keşke beklenti oluşturulmasaydı, hayal kırıklığı büyük olmasaydı.
bazen keşke denetci olmasaydım diyorum çünkü  eşit tartışamıyorum normal üye olsam şu yazdıklarımın daha sertini yazarım..o yüzden forum yöneticileri içinde en çok mesajı silinen kişi benim bana yöneticiler bile tahammül edemiyor normal üye olsam sen düşün

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 12:54:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Abi yanlis anlamayinda baskette voleybolda dunya sampiyonlugumu yoksa futbolda lig sampiyonlugumu deseler besiktas taraftarinin hatta tr.deki butun taraftarlarin %98i futbolda lig sampiyonlugu der. Bizim ulkemizde hatta dunyanin heryerinde abd haric spor kuluplugu formaliteden futbol disindaki branslarin onemi 0.001 bile degil bazen..

Futbolda başarılı bile olamıyor takım. Harcanan para basketbol ve voleybola harcansa lig şampiyonluğu+final four gelir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haziran 15 çatı olayı başlar. mabedin dediği.

3 ay diyor. eylül 15 eder. 90 gün de çim koltuk vs vs hazırlanması, ediyor sana aralık 15

1 ay da gecikme payı verelim, kıl oldu yün oldu vs.

2.yarı başlangıcı.
Belki devre arası açılış turnuvası falan.

Tamam arkadaşlar. 2. yarıya açıyoruz stadı.  :ok:
Muhtemelen :tabe:

Bu arada stadımızda olmayacağımız maçlar için tüm maçlarımız deplasman olsun isteyelim diyenler var :D

Bu ne demek? 2. yarının tüm maçlarının evinde olması demek. Böyle bir avantaja müsaade ederler mi? Rüyamızda görürüz :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı muratkoc

Beşiktaş genelinde olumsuzluğun hakim oldugu bir camia haline geldi. Beni en çok üzen şey budur. Lign bitimine 5-6 hafta kala liderken şampiyon olamayız diyen yazar yorumcu taraftarların sayısı o kdr fazlaki.. Resmen camia olarak kötüyü çağırmaya bayılıoruz. Stada iki gün sonra üç dört kirş birden takarlar herkes olumluya döner lakin bu negatif alışkanlık bizim en büyük sıkıntımız. Önce bunu halletmeliyiz

Çevrimdışı Batu K.çetin

muhtemelen sahadaki 4 adet beyaz iskele yeni açık-numaralı tarafına konulup birleşim sağlanır artık kirişler konulması beklenir.uzun beyaz iskele de eski açık köşeye hazırlanıyor...

Çevrimdışı Anıl

2016 Ağustosta açılır stad. #kesinbilgi

Bak işte ben yeni bir tarih verdi zannettim. O tarih bana göre mantıklı. Beşiktaş başkanının sözü senettir fikrine tamamen katılıyorum. Yalnız herkesçe kabul gören şey stadın yapım hızının başarılı olduğu. Daha geç bir tarih verseydi mesela 2016 haziran deseydi ve ocak ta açılsaydı başarılı mı kabul edecektik
Bunu hepimiz Biliyoruz zaten abi , Dünyadaki ve Turkiyedeki bütün stadyumların yapım surelerine bakıldığı zaman , Bizim stad bir çok stadyumdan daha hızlı ilerliyor bu tartışılmaz bir gerçek , Üstelik de Bütün brokratik engellere rağmen bu zor Lokoasyona rağmen çok iyi hızı :ok:
Fakat bizim endişemiz , Acelemizin , Sabırsızlığımızın nedeni Daimi bir stadımızın olmayışından kaynaklanıyor , Bir stadımız olsa kimse bu kadar negatif ve sabırsız olmazdı ...
Bakın şuan Stad yapılan takımların hepsi kendi stadında oynamaya devam ediyor , Yeni stadları bitince direk oraya geçecekler , Hiçbir takım bizim gibi Şehir şehir , Stad stad dolaşmıyor @Hasan Tahsin abi
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 13:02:45 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Efe

Panik yok, plan dahilinde bir gecikme yaşanıyor  :lol:
plan dahilinden 12 gyn once cikti isler zaten soyledik burda suan planin 3 ay sonrasina sarkacak maalesef biz ne dedik o zaman suan plan dahilinde suruyor ama gecikme olursada soyleyecegiz ve gecikti yapacak bisey yok para yok bu kadar ocak ayini bekleyecegiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@cisse557   @Oktay   @ONUR KOLCU
arkadaşlar az bir sakin olun 3-4 sayfadır birbirinize laf sokma yarışı yapıyorsunuz
hepimiz Beşiktaşlıyız. Birbirimizi üzmekten keyif almayalım
@Armağan Bozkurt   forumda seni seviyor :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bunu hepimiz Biliyoruz zaten abi , Dünyadaki ve Turkiyedeki bütün stadyumların yapım surelerine bakıldığı zaman , Bizim stad bir çok stadyumdan daha hızlı ilerliyor bu tartışılmaz bir gerçek , Üstelik de Bütün brokratik engellere rağmen bu zor Lokoasyona rağmen çok iyi hızı :ok:
Fakat bizim endişemiz , Acelemizin , Sabırsızlığımızın nedeni Daimi bir stadımızın olmayışından kaynaklanıyor , Bir stadımız olsa kimse bu kadar negatif ve sabırsız olmazdı ...
Bakın şuan Stad yapılan takımların hepsi kendi stadında oynamaya devam ediyor , Yeni stadları bitince direk oraya geçecekler , Hiçbir takım bizim gibi Şehir şehir , Stad stad dolaşmıyor @Hasan Tahsin abi
Katılıyorum. Zaten sorun stad hızında değil. Bence yönetim mesela Zeytinburnu stadı konusunda anlaşmalı. Yazın buranın çimini, tribünlerini yenilemeli ve maçlarını tek bir stadta oynamalı. Keşke geçen sene sezon bitiminde ağırlığını koyup olimpiyatın çimlerini yeniletseydi. Benim şahsi fikrim imkan varsa eğer takım Vodafone Arena açılana kadar Ankara takımı gibi davranmalı. Gidip orada yaşasınlar, antrenmanlarını orada yapsınlar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@cisse557   @Oktay   @ONUR KOLCU
arkadaşlar az bir sakin olun 3-4 sayfadır birbirinize laf sokma yarışı yapıyorsunuz
hepimiz Beşiktaşlıyız. Birbirimizi üzmekten keyif almayalım
@Armağan Bozkurt   forumda seni seviyor :D
Ben sevmiyorum  :D Sırf @Armağan Bozkurt meydanı boş bulmasın diye forumdan asla ayrılmam  :icool: Şaka kardeşim elbette seviyoruz. Forumun mor da olsa rengisin sen  :busted_cop:
Tek Büyük Beşiktaş

Katılıyorum. Zaten sorun stad hızında değil. Bence yönetim mesela Zeytinburnu stadı konusunda anlaşmalı. Yazın buranın çimini, tribünlerini yenilemeli ve maçlarını tek bir stadta oynamalı. Keşke geçen sene sezon bitiminde ağırlığını koyup olimpiyatın çimlerini yeniletseydi. Benim şahsi fikrim imkan varsa eğer takım Vodafone Arena açılana kadar Ankara takımı gibi davranmalı. Gidip orada yaşasınlar, antrenmanlarını orada yapsınlar
Zeytinburnu stadı olmaz abi , Superlig kriterlerini karşılamıyor orası , Mesela Akhisarın kendi stadı var ama orası superlig kriterlerine uygun olmadığı için maçlarını Manisa stadında oynuyor :iscrewy:
Bence Osmanlıspor Yonetimyle şimdiden görüşüp anlaşmak gerek Gelecek sezon Bütün iç saha maçlarımızı Osmanlı stadında oynamalıyız , Ankara kartallarının desteği çok iyi bunu görmüş olduk bu sezon :ok:
Gerekirse 1-2 Tane kiralık oyuncu veririz , Onlarda süperlige çıktı , Necip , Eslem vs vs 1 Yıllıgına kiraya verip yarım sezon Oynarız onun karşılığında...
Yada Holosko + Bir miktar parada verebiliriz :D :D
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 13:19:25 Yunus Emre Dökmeci ]

ysariusta

• Ziyaretçi

"tekrar seçilmek için stadı geciktiriyor " fikir yürümesine karşı fikir yürütmem, 
Seçim 2016 Mayıs ayında, stat o zamana kadar herşeyi tam olarak biter. Yada kalanını herkes tamamlar zaten. O riski neden alsın. Tamam herkes düşüncesini yazsın ama direkt art niyetli yazmasın. El insaf. Biraz mantık. Çok zor değil. Akşam Mabet zaman ayırıp girmiş. Elimizden geleni yapıyoruz demiş. Daha ne. Burada böyle desteksiz salladıkça onlar kahroluyor. İnsanların emeğine saygı, lütfen.

Görüştür saygı duyarım benim kendi fikrim bu

:ok: Dun gece @bjk_mabet in verdiği bilgiler doğrultusunda Ekim sonunda stadın açılması imkansız gibi bişey :by2:
Fakat bende görüşünüze ve inancınıza saygı duyarım :ok:

Ahanda @bjk_mabet abi Online  :busted_cop: :ishock: :ishock:
Nasılsın abi iyimisin ?? Dun gece kaçırmışım muhabbeti :icool:

Çevrimdışı Efe

Şimdi stadin acilma olayini ocak ayi olarak belirledik asil onemli soru cim nasil olacak catiyi biliyoruz artik hemen hemen bi kaplamasi biraz mullak çimide cok merak ediyorum acikcasi
Şampiyon Beşiktaş JK