Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6012544 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sezon açılışı 14 Ağustos devre arası 27 Aralık. 2.devre 16 Ocak'ta başlayacak. İlk yarı maçlarını deplasmanda oynamak için başvuru yapmalıyız. Yoksa yine stad vermez bunlar bize zaten, her hafta farklı yerde oynarız bari deplasman hakkımızı tamamlamış oluruz. 1-2 maç kaçırıp iç saha da Şubat gibi geçeriz stadımıza.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı canU

başakşehir statdını dolduramayan bi taraftaımız var sen almanyadan çok heveslisin statdın hemen bitmesinede o biraz garibime gitti
ne diyim bitmesin mi diyim? 3 sene öncesine kadar istanbulda yaşıyordum üniversite için geldim. 15 yaşımdan beri bir maç kaçırmadım her sene kombinem vardı. İstekli olmak biraz hakkım. Eylül ekimde okulum bitecek ve geri döneceğim ve stat olmayacak istekli olmam harbiden saçma doğru.

Çevrimdışı Burak Akay

evet ama şu durumdayken herşeyi engeller stat inşaatını engeller teknik direktör seçimini etkiler, herşeyi etkiler. beklersin seneye seçimde indirirsin bu işin yolu budur. İbra etmemek darbe gibi birşeydir, eğer ortada mali açıdan bir dolandırıcılık vs yoksa ki yok. Benim görüşüm böyle sen farklı düşünebilirsin tabi.
Yine konu dışı yapıyoruz ama bence Başkanın mali kongreyi bugüne alma sebebide bu ibra etmek istemeyen bile senin dediklerini düşünerek mecburiyetden ibra edicek Başkanın asıl isteği kanaatimce yarışdan kopmasaydık tam derbi öncesi o gazla herkes ibra edicekti hee Y.D bile kaçkez ibra edildi omu edilmez ama yinede ibra etmeme yönünde çok yoğun sesler var hayırlısı
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Oktay

ne diyim bitmesin mi diyim? 3 sene öncesine kadar istanbulda yaşıyordum üniversite için geldim. 15 yaşımdan beri bir maç kaçırmadım her sene kombinem vardı. İstekli olmak biraz hakkım. Eylül ekimde okulum bitecek ve geri döneceğim ve stat olmayacak istekli olmam harbiden saçma doğru.
sen istanbula gel  soluklanana kadar stat biter

Çevrimdışı cisse557

Stadı yönetimin tekrar seçilebilmek için geciktirdiğini söylesem kaç kişi "kanıtın yoksa bu iftira atmaya girer" der?

Çevrimdışı canU

sen istanbula gel  soluklanana kadar stat biter
pardon abi sen daha büyük beşiktaşlıymışsın sen öyle diyorsan doğrudur. :ok:

Çevrimdışı Sutlas

Panik yok, plan dahilinde bir gecikme yaşanıyor  :lol:

Çevrimdışı canU

Stadı yönetimin tekrar seçilebilmek için geciktirdiğini söylesem kaç kişi "kanıtın yoksa bu iftira atmaya girer" der?

aman hocam öyle şeyler deme muhalif birşey söyleyince hemen iğnelemeler falan başlıyor boşverelim herşey toz pembe herşey mükemmel gidiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kahin gibi adamsın bu gurur ve onur sana yakışırdı zaten... okadar çok negatif taraftarımız varki düzgün giden işimiz bile bi süre sonra sendeliyor ..bu haklı çıkmandan dolayı seni tekrar tebrik ediyorum @Armağan Bozkurt

son 15 yılda 2 kez şampiyon olmuş takım için  sürekli olumsuz konusup bu sene şampiyon olamaz diyip haklı cıkmak :)

bu stad bitmez diye diye haklı cıkmak ..

Beşiktaşın Aleyhıne olan  konuda haklı cıkmak  ne  kadar iyi bişey olabilir ki oktay abim..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kaos ortamı oluşmaya başladı her alanda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sezon açılışı 14 Ağustos devre arası 27 Aralık. 2.devre 16 Ocak'ta başlayacak. İlk yarı maçlarını deplasmanda oynamak için başvuru yapmalıyız. Yoksa yine stad vermez bunlar bize zaten, her hafta farklı yerde oynarız bari deplasman hakkımızı tamamlamış oluruz. 1-2 maç kaçırıp iç saha da Şubat gibi geçeriz stadımıza.

bu düzende kimse buna izin vermez zaten oldukca iyi deplasman  performansımız var seneyede devam ederse

kimse kabul etmez basta fb ve gs karşı cıkar .

keşke olsa  ama  imkansız bence.

Osmanlısporun stadı devam. Güzel zemin hiç yoktan iyidir.

Hatta 1 tane de oyuncu verelim, lige çıktılar. Parasız oynayalım.  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Onlar da süper lige çıktı vermeyebilirler stadı.  :busted_cop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Onlar da süper lige çıktı vermeyebilirler stadı.  :busted_cop:

Stad 2 gün üst üste maçı bile kaldırdı sezon boyu gördük.

haftada 1 e ayarlanırsa, hiç sorun olmaz.

Çevrimdışı Oktay

son 15 yılda 2 kez şampiyon olmuş takım için  sürekli olumsuz konusup bu sene şampiyon olamaz diyip haklı cıkmak :)

bu stad bitmez diye diye haklı cıkmak ..

Beşiktaşın Aleyhıne olan  konuda haklı cıkmak  ne  kadar iyi bişey olabilir ki oktay abim..
bazılarının işi gücü lay lay lom dur  sadece konuşur tek bildiği şeyde odur KONUŞMAK  @ONUR KOLCU kardeşim :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kasımpaşa ile arayı düzeltsek daha iyi olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hatta 1 tane de oyuncu verelim, lige çıktılar. Parasız oynayalım.  :evillol:
Holosko+ bir miktar paraya hallederiz O İşi :icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Burak Akay

@Armağan Bozkurt hocam zaten osman gökçek Beşiktaş'lı olduğu için o teklif etti ve bir kuruş para almadı ayrıca son ıkı hafta osmanlıda oynadıgımız maçlardan birgün önce osmanlısporda maç yaptı zeminde hiç sıkıntı olmadı bencede önümüzdeki sezon yine osmanlı'da devam edilmeli
İyi Günde Kötü Günde

Osmanlıspor kadroyu yenileyecek işte, ıskartaları ittirelim, parasız oynayalım. Net bir stad olsun yeter, ankara olmuş fizan olmuş fark etmez.

Stadsızız da denmez bari.  :ebebe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bazılarının işi gücü lay lay lom dur  sadece konuşur tek bildiği şeyde odur KONUŞMAK  @ONUR KOLCU kardeşim :D

dogru diyorsun  güzel abim :)

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Bende kongre üyesiyim

pazar günü kongreye gidicem

ibra olmaz ise başkan güvenoyu alabilmek için tekrar seçime gidebilir

seçime giderse ne olur

yine seçilir başka bişey olmaz

inşatta neler yaşanıyor dışardan bilemiyoruz

gecikti mi bence hayır

belkide son dönemde yanlış olan stada kesin bir açılış tarihi koyamamak

evet ilk yapımına karar verildiğinde loca satışı anlamında destekleyebilirim

ama mesela divan kurulunda başkan yeni seneye yeni stadla gireceğiz diyebilseydi ve fakat stadı da erken bitirseydi

yine elinde koz olacaktı.

hepsini geçtim 3 maçta 9 puan alsaydı ne stadın geç açılması konuşulurdu ne hoca ne borçlar

olay bu kadar basit

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Armağan Bozkurt hocam zaten osman gökçek Beşiktaş'lı olduğu için o teklif etti ve bir kuruş para almadı ayrıca son ıkı hafta osmanlıda oynadıgımız maçlardan birgün önce osmanlısporda maç yaptı zeminde hiç sıkıntı olmadı bencede önümüzdeki sezon yine osmanlı'da devam edilmeli
Bencede Ankarada Devam edilmeli , Ankara kartalları bunu hak ediyor :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

beşiktaşlı eski yönetici (CELAL KOLAT)çıkmış tolgay için fenerbahce ile görüştüğünü yazıyosa ben 3 ay önce takımın zaten şampiyon olamıyacağını söylemiştim diyip böbürleniyosa ...dediğim gibi bazıları sadece bik-bik konuşur başka bi acraata yaramaz @ONUR KOLCU

hatırlatma : celal kolat toyota bayisiydi milleten para toplayıp arabaları veremiyince toyota bayiliğini iptal etti
öngörüleri iş hayatınada yansımış :D :D
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 12:10:09 Oktay ]

Çevrimdışı cisse557

aman hocam öyle şeyler deme muhalif birşey söyleyince hemen iğnelemeler falan başlıyor boşverelim herşey toz pembe herşey mükemmel gidiyor.
İsteyen istediği şekilde iğnelemeye çalışabilir pek taktığım bir konu değil dünyada varolma nedenim; gördüğüm, düşündüğüm şeyi insanların tepkisine göre hareket ederek vermek değil. 2.5-3 ay önce ocaktan önce açılmayacağını imzamda belirttim. Lakin çatının havaya kalkar kalmaz çime başlanacağını hesaba katarak söylemiştim. Bu stat marttan önce açılmaz. Evet mühendis değilim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

beşiktaşlı eski yönetici (CELAL KOLAT)çıkmış tolgay için fenerbahce ile görüştüğünü yazıyosa ben 3 ay önce takımın zaten şampiyon olamıyacağını söylemiştim diyip böbürleniyosa ...dediğim gibi bazıları sadece bik-bik konuşur başka bi acraata yaramaz @ONUR KOLCU

hatırlatma : celal kolat toyota bayisiydi milleten para toplayıp arabaları veremiyince toyota bayiliğini iptal etti
öngörüleri iş hayatınada yansımış :D :D

böyledir zaten insanlar gerçek hayatta karakterlerinden haberi olmadan sosyal medyada veya başka platformlarda ADAM gibi ADAM imajı vermeye çalısırlar.

klavyeden laf atmaktan kolay baska bişey yoktur..

mesela hala daha statta hiç ilerleme yok diyenler oluyor ne yapacaklar yani herkes ilerlemiş desin diye bi kat dahamı cıksınlar

Çatı aşaması böyle iş yapılmıyo gibi görünecektir bazı aksamalar inşaat işinde olacaktır abi ama  bizim insanımız bunu  bilmez baskan bunu dedi olacak diye bi mantık var.