Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011484 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Herkes istemesede 2.yari fit olmus gecikmesinden korkuyor herkes valla bende korkmaya basladim  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Herkes istemesede 2.yari fit olmus gecikmesinden korkuyor herkes valla bende korkmaya basladim  :icool:

Armağan yine haklı çıkar.. Boşunada eleştirilmiştik. Gerçi bir çok kişi ocağı bekliyordu da, dillendirmek istemiyordu biliyorum.  :bawling:

Çevrimdışı sercank

Kart 1903 diye birşey de çıkarmışlardı, sorsan neler yapıyordu neler..  :kop:

Orada yönetimin suçu yok  :bandit: Çok şey yapılacaktı ama passolig çıktı.  Bi yönden de daha iyi oldu. Kart1903 yönetimin insiyatifindeydi her yönetim kendine göre yani  :akuma: Bende zamanında kart1903 aldım.

Konu dışı olmasın eski açıktaki kolonlar takılsın  :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 11:29:16 sercank ]
Sadece Beşiktaş!!!

Çevrimdışı canU

anlamadığım nokta madem ocakta biticek gene neden yalan söyleyip de en geç eylül sonu stattayız diyorsun divan kurulunda. olacak şey değil. genel kurulda yer yerinden oynar bu gidişle.

Çevrimdışı kralkartal

Ölmeden önce 1 mac izleyebileceksek tarihin cokta bir önemi yok. Allah fikret ormandan razı olsun beşiktaşa kupa kazandiramamistir su ana kadar ama besiktasin gelecekte kaldiracagi kupalarin hepsinde ufakta olsa bir payı  vardır artık... Kimse yanlis anlamasin bu stad kendi yerinde degil baska bir yerde yapilsaydi 10 sene icinde besiktas en fazla sezon boyunca 15bin kisiye oynayan avrupa ligine gidebilmek icin bursayla trabzonla yarisan bir takim olurdu..

Çevrimdışı Burak Akay

Selamlar daha bu resimde işaretlediğim yerlerede iskele kurulucak değilmi öyleyse baya zor galiba numaralıda nerdeyse 20 gündür tamamlanmadı
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yigitcan1903

anlamadığım nokta madem ocakta biticek gene neden yalan söyleyip de en geç eylül sonu stattayız diyorsun divan kurulunda. olacak şey değil. genel kurulda yer yerinden oynar bu gidişle.
Yine diyecek pazar günü
Alıştıra alıştıra sarkıtıyolar

Çevrimdışı canU

Yine diyecek pazar günü
Alıştıra alıştıra sarkıtıyolar
ben şahsen bu durumdan sıkıldım artık. Stadı yapıyor diye olan minnet duygumu kaybetmeye başladım. 2.5 sene stadı olan ve başka bir yere stat yapan bir kulüp için mükemmel bir süre olabilir ama stadı olmayan göçebe gibi dolaşan bir kulüp için rezalet bir süre. daha da sarkmayacağına kimse de inandıramaz beni bir bakarız kasımda marta kadar sarkar.

Çevrimdışı Oktay

Armağan yine haklı çıkar.. Boşunada eleştirilmiştik. Gerçi bir çok kişi ocağı bekliyordu da, dillendirmek istemiyordu biliyorum.  :bawling:
  kahin gibi adamsın bu gurur ve onur sana yakışırdı zaten... okadar çok negatif taraftarımız varki düzgün giden işimiz bile bi süre sonra sendeliyor ..bu haklı çıkmandan dolayı seni tekrar tebrik ediyorum @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Deniz

+40.000 kisilik stadyumlar ortalama 30-36-40 ay arasında yapiliyor.yani bu isin oluru aşağı yukari bu.
Biz bugun 19. Aydayiz.eger ekimde stadi acarsak 23 ay,ocakta acarsak 26 ayda stadyumu tamamlamis olacaz ki bu sure 31 ayda tamamlanan juventus arenadan 5 ay daha kisa.

Yani ocak da bir başarı. Yalnız yönetimin surekli tutmayacak alakasiz tarihler vermesi kabak tadi verdi.tamam bir ara loca vs satmak icin agustos dedin eyvallah da sonra yok 29 ekimde acacaz,yok ikinci yarida acacaz yok sampiyonluk macina vodafone arenada cikacaz,yok 2. Agustosta acacaz,yok eylul,yok 2. 29 ekimde acacaz... Ne bu arkadas stad mi yapiyorsun tarihler ustunden loto mu oynuyorsun?

Adam gibi bir tarih ver taraftar da o tarihe kendini hazırlasin beklentisini ona gore tutsun.bu stad esdeger stadyumlara göre yavas ilerlemiyor,surekli tutmayan tarihler vererek yavas ilerleme algisini bizzat yonetim oluşturuyor. Kendi ayagina kurşun sıkıyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

ben şahsen bu durumdan sıkıldım artık. Stadı yapıyor diye olan minnet duygumu kaybetmeye başladım. 2.5 sene stadı olan ve başka bir yere stat yapan bir kulüp için mükemmel bir süre olabilir ama stadı olmayan göçebe gibi dolaşan bir kulüp için rezalet bir süre. daha da sarkmayacağına kimse de inandıramaz beni bir bakarız kasımda marta kadar sarkar.
Stadın yapım süresinde bizim gibi bir maddi durumdayken sıkıntı yok da
Kombine için dedik loca için dedik
Hala tarih veriyor
Beklentiye sokmayacan insanları

Çevrimdışı Oktay

sen nerde oturuyosun???

kahin gibi adamsın bu gurur ve onur sana yakışırdı zaten... okadar çok negatif taraftarımız varki düzgün giden işimiz bile bi süre sonra sendeliyor ..bu haklı çıkmandan dolayı seni tekrar tebrik ediyorum @Armağan Bozkurt

Sayemde stat bile yetişmiyor, hey yavrum hey. Gururum 10 kat arttı. Teşekkürler.

Çevrimdışı Oktay

Sayemde stat bile yetişmiyor, hey yavrum hey. Gururum 10 kat arttı. Teşekkürler.
madalyayı hakediyosun

madalyayı hakediyosun

Gerek yok, sevmem öyle şeyleri. Ama sağolasın yinede.  :ok:

Çevrimdışı canU

Çevrimdışı cisse557

Şu bahsedilen planın ne kadar plansız olduğunu görmüş olduk böylelikle.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konu Dışı:
Pazar Günü yönetim ibra edilmezse Seçime gidilecekmiş
Peki böyle bir durumda Başkanın Yeniden Aday olma Şansı varmı :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Gerek yok, sevmem öyle şeyleri. Ama sağolasın yinede.  :ok:
kafamızı 7-8 aydır ütüleyip durdun bu işin sonunda çırak çıkmakta vardı bu haklı gururun tadını çıkar

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Desteksiz kazasız belasız sonuna gelindi işte

Beşiktaş'a üye giriş ücreti 1200 TL FB GS'DE 10 BİN TL

Vermeden istemek Allah'a mahsus

kafamızı 7-8 aydır ütüleyip durdun bu işin sonunda çırak çıkmakta vardı bu haklı gururun tadını çıkar

Kutlama akşam. Sabahtan başlanmaz.  :lol:

Çevrimdışı canU

Konu Dışı:
Pazar Günü yönetim ibra edilmezse Seçime gidilecekmiş
Peki böyle bir durumda Başkanın Yeniden Aday olma Şansı varmı :alala: :alala:
ibra etmemek ihanet olur kaos yaratma çabası olur bence öyle bir olasılık yok olmamalı. Ama edilmezse bile aday olabilir bir engel yok bildiğim kadarıyla ama ibra edilmeyen birinin seçilme şansı ne kadar olur onu düşünmek gerekir ama ihtimal vermiyorum ve olmamalı da bence.

ibra etmemek ihanet olur kaos yaratma çabası olur bence öyle bir olasılık yok olmamalı. Ama edilmezse bile aday olabilir bir engel yok bildiğim kadarıyla ama ibra edilmeyen birinin seçilme şansı ne kadar olur onu düşünmek gerekir ama ihtimal vermiyorum ve olmamalı da bence.

İbra etmek bir seçenek.
İbra etmemek diğer bir seçenek.

2 seçenekli bir pozisyon var, ibra etmemek nasıl ihanet olur? Böyle bir zihniyet olmamalı.

Çevrimdışı Oktay

şu sıralar almanyadayım neden noldu?
başakşehir statdını dolduramayan bi taraftaımız var sen almanyadan çok heveslisin statdın hemen bitmesinede o biraz garibime gitti

Çevrimdışı canU

İbra etmek bir seçenek.
İbra etmemek diğer bir seçenek.

2 seçenekli bir pozisyon var, ibra etmemek nasıl ihanet olur? Böyle bir zihniyet olmamalı.

evet ama şu durumdayken herşeyi engeller stat inşaatını engeller teknik direktör seçimini etkiler, herşeyi etkiler. beklersin seneye seçimde indirirsin bu işin yolu budur. İbra etmemek darbe gibi birşeydir, eğer ortada mali açıdan bir dolandırıcılık vs yoksa ki yok. Benim görüşüm böyle sen farklı düşünebilirsin tabi.