Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6010464 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Rasim

Noldu yaw artik hic foto gelmez oldu insaatmi durdu eski açıktaki 5 kolon halen takilmamis :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ZEKI

kiriş takılma ihtimali bence yok bugün yarın belki yine kolonlarıda yağrın takabilirler
eski acik numarali hattına aglair koymuslar oralardan baslayabilirler..

Çevrimiçi murat

Merhaba arkadaşlar kardeşler...

Yaw bugün mesaj aldım passodan kombinemin yeri değişmiş aradım kulüble alakalı dediler. Kulübü aradım muhatap bulamadım. Sebebini veya başına gelen varmı...

Benim aldığım 420 blok sıra 1 koltuk 33

Değişmiş hali 420 blok sıra 3 koltuk 12  :bawling: :bawling: :steamed: :steamed:
geriden tarayarak geliyorum yanlış olabilir ama bir teorim var bu konuda.passoda koltuk sayısı eksikti bu koltuklar yerine konuluyor ve aradaki boşluklar dolduruluyor olabilir.kötü bir haber değil aksine güzel bi haber olabilir.şimdi heyecanla kalan mesajları okuyayım.ofsayta düşermiyim acaba?

Çevrimdışı Rizzi

Hiç resim yok yahu.
Bu stad bitti mi, bu forumda biter, de facto olur..
Benden soylemesi..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hiç resim yok yahu.
Benden soylemesi..
Amma yaptın be güzel kardeşim. Stad sağolsun bu sayede foruma girdim ama ellerim klavye tutmayı bırakıncaya kadar bu forumdayım ben. Maçlarımız sonrası bu kadar samimi görüş paylaşan güzel insanları nerede bulacağız. Transfer konusunda bu kadar bilgili insanları nerede bulacağız. Spor medyasının aksine kimse burada raiting peşinde değil. İyi ki varlar
Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Hiç resim yok yahu.
Benden soylemesi..
stadın etrafından fotoğraf almanın bir anlamı kalmadı @Rizzi içeriden de her zaman mümkün değil zaten. Bizde merak ediyoruz ama elden gelen bu. Forumun başka bölümleri var. Oraları da deneyebilirsin. 

Çevrimdışı mert_

Hiç resim yok yahu.
Benden soylemesi..
alakası bile yok hocam, ilgili arkadaşların oluşturduğu ortam sayesinde futbol başlıklarında oldukça güzel sohbetler ve paylaşımlar yapılıyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

stadın etrafından fotoğraf almanın bir anlamı kalmadı @Rizzi içeriden de her zaman mümkün değil zaten. Bizde merak ediyoruz ama elden gelen bu. Forumun başka bölümleri var. Oraları da deneyebilirsin.

üstad sen giremediysen kimse girememiştir  :money: @Yunus

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melamadil  @Yunus  @Ardau  @Yakup  @Abdülkader Keita  @Ahmet@yavvuzz  @MURAT @ZEKI  @Burak Akay  @ahmet türken 
@cagdas44  @yusuf koca  @Yunus Emre Dökmeci  @ilhan  @Serkan7738  @Fatih  @mustafa.kuru  @kadir  @HASAN Tahsin   
@fore_kazık  @ucanlaz  @Armağan Bozkurt  @Birisi   @Rebel_Eagle1903   @Eyüp Emir   @Coşkun Mevsim   @Türkay   @Sergen Nalcakar   
@darkfather

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar hep birlikte nice mutlu yıllara
Bu forumu kurmak hayatımda yaptığım en güzel işlerden biri hem bir çok değerli dost kazandım hemde bir çok arkadaşın değerli dostluklar kurmasına vesile oldu
sanırım güzel bir şey yaptık
Coşkun abi seninde doğum gününü kutlarım nice güzel yıllara abi
Armağan ben ölmeden bitirsinler razıyım
Murat sanmıyorum ben ailede ilk Beşiktaşlıyım kimseden etkilenmeden doğal yolla olanlardanım Babamı sonradan Beşiktaşlı yaptım :D sanırım kaderimde varmış hayatım boyunca zulüm görmek
iki eklenen ve bir şampiyonluk dışında Türkiye ligindeki tüm şampiyonlukları yaşadım ilk ikisini pek hatırlamasamda büyük ihtimal beni Beşiktaşlı yapan o hatırlamadığım iki şampiyonluktur.
Yokluk yıllarıydı lambalı radyolardan maçları dinlerdik maçı unuturda başlama saati açarsan radyoyu ısınana kadar maç biterdi çok değerliydi radyolar elletmezlerdi bize ama genede radyoları söküp içinde Beşiktaşlı oyuncuları aradığım olmuştur :D
@ALI RIZA  nın gazabına uğramamak için toplu mesaj attım unuttuklarım varsa affola bu gün doğum günüm şerefine mesajlarımı silmeme kararı almış bugün torpilliyim konu dışının dibine vururum artık :D ama biliyorum dayanamaz o siler :bandit:
@Necmi abi 10 sayfa ilerlemiş  :bandit: :bandit: @Yunus Emre Dökmeci bu özel günde sessiz  kalmış sanırım  :alala: :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

üstad sen giremediysen kimse girememiştir  :money: @Yunus
nerdeeee aylarca çabaladım ve en sonunda hacı olduk. oda bir kere. @keremfrat1 vardı bi, o da Tüpraş'ta bi takım ölçüm ve inceleme işlerine takılmış. Bi süre gelmeyecekmiş stada.  :bawling:

Çevrimdışı Fatih

nerdeeee aylarca çabaladım ve en sonunda hacı olduk. oda bir kere. @keremfrat1 vardı bi, o da Tüpraş'ta bi takım ölçüm ve inceleme işlerine takılmış. Bi süre gelmeyecekmiş stada.  :bawling:
Olmez kalmazsak eger stad tam bitiminde ilk giren biz oluruz abi... Kuvvetle muhtemel basin turu hafta ici olur, sen de ona izin ayarlarsin kendine @Yunus
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı ALBATROS

kapalıdaki uzun parçalar gerçekten halatlar galiba

Çevrimdışı Deniz

Bugun eski acikta kolonlari yukari cikartmislardi ne oldu onlar?takildi mi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi 10 sayfa ilerlemiş  :bandit: :bandit: @Yunus Emre Dökmeci bu özel günde sessiz  kalmış sanırım  :alala: :alala:
:alala: :alala: :alala:
Yo Gayet Aktiftim , @Necmi Abime tebrik mesajı da gönderdim , Sen benim mesajları Atlıyorsun galiba :biggrinking: @ALI RIZA abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Bugun eski acikta kolonlari yukari cikartmislardi ne oldu onlar?takildi mi
Takilmadi henüz deniz
Fakat yeni İnönü fotosu geldi
Kapalı tribün baslangicinda iskelelerin hemen önüne serilmis görünen şeyleri halat lara benzettik :)

Çevrimdışı Deniz

Takilmadi henüz deniz
Fakat yeni İnönü fotosu geldi
Kapalı tribün baslangicinda iskelelerin hemen önüne serilmis görünen şeyleri halat lara benzettik :)
Yarin büyük gelismeler var o zaman :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Yarin büyük gelismeler var o zaman :)

inşallah artık bi gelişme olsun herkes rahatlasın şu kirişlerle kolonlarda takılsın bi zahmet zaman geçiyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

inşallah artık bi gelişme olsun herkes rahatlasın şu kirişlerle kolonlarda takılsın bi zahmet zaman geçiyor :bandit:
Aynen öyle.19 aydir birçok zorlukla karsilastik ama hepsini atlattik.
Bu sikintilari da atlatiriz insallah.eski hizimiza kavusuruz..

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılabildim , herkese sevgiler ,saygılar...

@vural hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı harunmustak

Foursquare twit instagram her yeri taradım. Kardes bir foto yok. Sunlar halat mi degil mi biri Söylesin kesin. Uyuyamıyorum aklıma takıldı  :money: :busted_cop:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı sosyalkartal

hafif konu dışı ama timsah arena da tamamen bir çatı rezaleti yaşanıyor yapılan çatının projeyle alakası yok ve adeta bir sinekliği andıran membranlar serilmiş serilenlerin kalitesizliği ve sürekli parçalanıp elde kalması da cabası taraftarları isyanlarda bide en iyi stad diyorlardı  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Foursquare twit instagram her yeri taradım. Kardes bir foto yok. Sunlar halat mi degil mi biri Söylesin kesin. Uyuyamıyorum aklıma takıldı  :money: :busted_cop:
halat değil
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.