Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011213 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Mutlu seneler dilerim Necmi. Nice nice harika yıllar seni beklesin inşallah.
@Alparslan teşekkür ederim hepimizi beklesin o güzel yıllar

Çevrimdışı kralkartal

tünel sayısı kale arkalarında değişse simetri bozulurdu şık durmazdı birde kapasite farklı olsa bile uzunluk aynı kapıdan geçecek olanın sayısından çok kapıya yürüme mesafesi önemli
numaralıda ortada çıkış olmamasının nedeni oraların VIP olmasından girişlerin longlara açılmasından kaynaklanıyor kapalıda bunu yapamazsın 1903 longları var orda

Abi dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce:) Kafamda soru isareti kalmadi abi eyvallah..

Çevrimdışı muratkoc

Hosbulduk @Necmi abi ve @ZEKI.. Bu arada dogum gununde kutlu olsun @Necmi abi.. Seneye inşallah çifte kutlama yaparız.. Şampiyonluk+d gunu :halay:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Necmi abi nice güzel yaşların olması dileğimle..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kralkartal

numaralida toplamda 6 cikis oluyor zaten yarim yarim yine kapaliya esit oluyor stadta hersey dusunulmus bu sekilde olmak zorundaydi  :)
Aynen efe abi numaralı kapalı esitlenmis tunel sayısı simdi uyandim:)... Ama gonul isterdiki eski acik ustte yeni acik ustle degilde eski acik altla esitlenip 6cikis tuneli olsaydi:)

Çevrimdışı cmravclr

Paletli vinç eski açığa ağ yerleştiriyor.

Çevrimdışı sametbagan

Mutlu seneler @Necmi abi nice sağlıklı huzurlu şampiyonluk dolu senelere inşallah

Çevrimdışı carsi

@Necmi abi güzel insan iyi doğdun iyi varsın...

Çevrimiçi Necmi

Hosbulduk @Necmi abi ve @ZEKI.. Bu arada dogum gununde kutlu olsun @Necmi abi.. Seneye inşallah çifte kutlama yaparız.. Şampiyonluk+d gunu :halay:
teşekkür ederim kardeşim

Çevrimdışı carsi

Necmi abi bu güzel günü bi sızıntı ile taçlandırmak yakışmaz mı

Çevrimiçi Necmi

@Serhat Akkaya   @sametbagan   @tguesbb   @carsi

teşekkürler arkadaşlar hep birlikte nice mutlu senelere

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Merhaba arkadaşlar kardeşler...

Yaw bugün mesaj aldım passodan kombinemin yeri değişmiş aradım kulüble alakalı dediler. Kulübü aradım muhatap bulamadım. Sebebini veya başına gelen varmı...

Benim aldığım 420 blok sıra 1 koltuk 33

Değişmiş hali 420 blok sıra 3 koltuk 12  :bawling: :bawling: :steamed: :steamed:
TURSAN

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bu güzel günü bi sızıntı ile taçlandırmak yakışmaz mı

:nerd:
olsa vermeyen bülent yıldırım olsun

Çevrimdışı berk_bjk

Çevrimdışı yigitcan1903

Milliyet foto araklamış burdan  :D
Eski ama

Çevrimdışı cengiz1967

necmi yeni yaşın kutlu olsun inşallah birçok şampiyonlukları burdan beraber paylaşırız

Çevrimiçi Necmi

necmi yeni yaşın kutlu olsun inşallah birçok şampiyonlukları burdan beraber paylaşırız
@cengiz1967 inşallah 

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar kardeşler...

Yaw bugün mesaj aldım passodan kombinemin yeri değişmiş aradım kulüble alakalı dediler. Kulübü aradım muhatap bulamadım. Sebebini veya başına gelen varmı...

Benim aldığım 420 blok sıra 1 koltuk 33

Değişmiş hali 420 blok sıra 3 koltuk 12  :bawling: :bawling: :steamed: :steamed:
:nerd: senin koltuk çatalamı denk geliyor tek açıklaması yeniden düzenleniyor koltuklar olabilir

Çevrimdışı Afyon Kartalı

:nerd: senin koltuk çatalamı denk geliyor tek açıklaması yeniden düzenleniyor koltuklar olabilir

bilmiyorum ki kimse yokmuş kulupte
TURSAN

Çevrimdışı Efe

Kirişlerin normalde bu ay sonuna kadar bitmiş olması gerekiyordu değil mi.
yok simdiye bitmis olmalari gerekiyordu halatlarinda baslamis olmasi gerekiyordu
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Milliyet foto araklamış burdan  :D
Eski ama
8 sene oyalayınca milleti gelip fotoğraf çekemiyorlar tabi. Yeni açığın oradan çeksinler

Çevrimdışı Türkay

Belki de kapasite arttırılıyordur o yüzden değişmek zorunda kalmıştır :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

kapasiteden olmasin :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK