Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011324 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Eski açıkta 2 tane kolon gördüm sanki?  :halay: :halay:

Ben de kolon olarak gordum insallah oyledir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

bezmialemin külahlarını kolon zannetmekten sıkılmıştım artık.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ers_an

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı kadir

Bugünün şerefine artık @Necmi  abiden foto yada bi sızma bekliyoruz  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

evet boru değil bildiğin kolon   :D
Hepsini takmazlarsa kavga çıkar
Kirişler ne alemde

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

Hepsini takmazlarsa kavga çıkar
Kirişler ne alemde
Kirişler fransızlar gelene kadar oturma eylemi yapacaklarmış .

Çevrimiçi Necmi

Bugünün şerefine artık @Necmi  abiden foto yada bi sızma bekliyoruz  :D
ortamdan faydalanalım diyorsun :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Kirişler fransızlar gelene kadar oturma eylemi yapacaklarmış .
Hafta sonu geldiğimde takarım o zaman

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Necmi abi kendine yakisani yapip yine noktasiz virgulsuz bir teşekkür mesaji yayinlamis

Dipnot:1 nokta kullanmis valla helal olsun
:kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Necmi abinin 50. Yas gunune ozel kolon dikiyorlar stada.kolonlara Necmi abinin adini verelim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kralkartal

Cokkkkkkkk uzun dusunceler sonunda stadın belkide tek kusurunu buldum arkadaslar.. Ne catal merdiven ne kapasite ne yeni acik ustun alti gormemesi ne eski acik kule siniri ne baska bisey stadin kusuru olacak durumlar degillerdi benim icin. Cok aradim ve sonunda benim icin kusur olabilcek birsey buldum:).. Eski acik ust ile yeni acik ust kapasite olarak farkli olmalarina ragmen tribun cıkıs tunel sayısı ikisininde 8 adet. Kapalı alt ile numarali altta kapasiteler esit olmasina ragmen kapali altta 5 numarali altta 4 cikis tuneli var.. Eski acik ustte 8 yerine 6 tribun cikis tuneli yeterli olabilirdi sanki. Kapalı altada ortadaki tunel hic yapilmayabilirdi. Eminin daha guzel daha hos daha yerinde olurdu.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Melamadil  @Yunus  @Ardau  @Yakup  @Abdülkader Keita  @Ahmet@yavvuzz  @MURAT @ZEKI  @Burak Akay  @ahmet türken 
@cagdas44  @yusuf koca  @Yunus Emre Dökmeci  @ilhan  @Serkan7738  @Fatih  @mustafa.kuru  @kadir  @HASAN Tahsin 
@fore_kazık  @ucanlaz  @Armağan Bozkurt  @Birisi   @Rebel_Eagle1903   @Eyüp Emir   @Coşkun Mevsim   @Türkay   @Sergen Nalcakar   
@darkfather

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar hep birlikte nice mutlu yıllara
Bu forumu kurmak hayatımda yaptığım en güzel işlerden biri hem bir çok değerli dost kazandım hemde bir çok arkadaşın değerli dostluklar kurmasına vesile oldu
sanırım güzel bir şey yaptık
Coşkun abi seninde doğum gününü kutlarım nice güzel yıllara abi
Armağan ben ölmeden bitirsinler razıyım
Murat sanmıyorum ben ailede ilk Beşiktaşlıyım kimseden etkilenmeden doğal yolla olanlardanım Babamı sonradan Beşiktaşlı yaptım :D sanırım kaderimde varmış hayatım boyunca zulüm görmek
iki eklenen ve bir şampiyonluk dışında Türkiye ligindeki tüm şampiyonlukları yaşadım ilk ikisini pek hatırlamasamda büyük ihtimal beni Beşiktaşlı yapan o hatırlamadığım iki şampiyonluktur.
Yokluk yıllarıydı lambalı radyolardan maçları dinlerdik maçı unuturda başlama saati açarsan radyoyu ısınana kadar maç biterdi çok değerliydi radyolar elletmezlerdi bize ama genede radyoları söküp içinde Beşiktaşlı oyuncuları aradığım olmuştur :D
@ALI RIZA  nın gazabına uğramamak için toplu mesaj attım unuttuklarım varsa affola bu gün doğum günüm şerefine mesajlarımı silmeme kararı almış bugün torpilliyim konu dışının dibine vururum artık :D ama biliyorum dayanamaz o siler :bandit:
Antika radyolardan maç dinlerdi Ağabeyim. Gol haberi oldukça şimdi Dolmabahçe - Mithatpaşa ya bağlanıyoruz derdi Orhan Ayhan. Beşiktaş 1 dedi mi havaya uçardı ağabeyim sonra Vefa 2 derdi ve yumruklanırdı o radyo. Çok sağlamdı anlıyacağın. İşte o gün bu gün içimde Beşiktaş aşkı hiç sönmez, kızarım, tövbe ederim ama vazgeçemem.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

eski acikta 2 tane boru aman kolon var kimler icin acaba bu borular aman kolonlar :D
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 15:15:43 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

eski acikta 2 tane boru aman kolon var kimler icon acaba bu borular aman kolonlar :D
:biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Cokkkkkkkk uzun dusunceler sonunda stadın belkide tek kusurunu buldum arkadaslar.. Ne catal merdiven ne kapasite ne yeni acik ustun alti gormemesi ne eski acik kule siniri ne baska bisey stadin kusuru olacak durumlar degillerdi benim icin. Cok aradim ve sonunda benim icin kusur olabilcek birsey buldum:).. Eski acik ust ile yeni acik ust kapasite olarak farkli olmalarina ragmen tribun cıkıs tunel sayısı ikisininde 8 adet. Kapalı alt ile numarali altta kapasiteler esit olmasina ragmen kapali altta 5 numarali altta 4 cikis tuneli var.. Eski acik ustte 8 yerine 6 tribun cikis tuneli yeterli olabilirdi sanki. Kapalı altada ortadaki tunel hic yapilmayabilirdi. Eminin daha guzel daha hos daha yerinde olurdu.

tünel sayısı kale arkalarında değişse simetri bozulurdu şık durmazdı birde kapasite farklı olsa bile uzunluk aynı kapıdan geçecek olanın sayısından çok kapıya yürüme mesafesi önemli
numaralıda ortada çıkış olmamasının nedeni oraların VIP olmasından girişlerin longlara açılmasından kaynaklanıyor kapalıda bunu yapamazsın 1903 longları var orda

Çevrimdışı Efe

İsler yine normal seviyede devam ediyor su 15 gunluk sıkıntı atlatilmis gibi lig bitti herkes rahatladi hayal kırıklıgindan sonra artik tek dusunce stad 3 ay boyunca :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tünel sayısı kale arkalarında değişse simetri bozulurdu şık durmazdı birde kapasite farklı olsa bile uzunluk aynı kapıdan geçecek olanın sayısından çok kapıya yürüme mesafesi önemli
numaralıda ortada çıkış olmamasının nedeni oraların VIP olmasından girişlerin longlara açılmasından kaynaklanıyor kapalıda bunu yapamazsın 1903 longları var orda
numaralida toplamda 6 cikis oluyor zaten yarim yarim yine kapaliya esit oluyor stadta hersey dusunulmus bu sekilde olmak zorundaydi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

İsler yine normal seviyede devam ediyor su 15 gunluk sıkıntı atlatilmis gibi lig bitti herkes rahatladi hayal kırıklıgindan sonra artik tek dusunce stad 3 ay boyunca :)
Kirişlerin normalde bu ay sonuna kadar bitmiş olması gerekiyordu değil mi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan

Buarada dünde  benim yaşgünümdü.Hızla 60'a  yaklaşıyorum . 58  olduk yahu.
@Coşkun Mevsim abi nice yıllara

Çevrimdışı Alparslan

Mutlu seneler dilerim Necmi. Nice nice harika yıllar seni beklesin inşallah.