Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011207 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı muratkoc

Öncelikle herkese merhaba.. uzun süredir takip edenlerden biri olarak bu foruma teşekkürü borç bilirim. Yapılan paylaşımlar bilgiler, ve resimler için emeğinize sağlık. takip ettiğim kadarıyla son günlerdeki mağlubiyetlerin moral bozukluğu buraya da yansımış. İnşaat işinin içinde olan biri olarak şuana kadar yapılan işlerin hızı dahil gayet başarılı olduğunu söylemeliyim.     

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı mustafa.kuru

Adam 50 olmadan bitiremediler stadı, neyse ki ben 30 olmadan bitecek ( mi acaba)

Nice yıllara  :halay: :halay:

Valla ben de bu bilgili döneminde stadyum projeleri dönmeye başladığında 30 yaşımda askerdeydim, askerlik bitti, evlendik barklandık, kızım doğdu ama hala kirişler bitmedi !
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı muratkoc

ben biraz pozitif tarafından bakarım işlere. Mesela üçüncülük olayı. Sezona temmuzda başlayıp ön elemede elenmek yerine şampiyonluğa kitlenmek için iyice dinlenmenin tarafındayım. Bu stad elbette bitecek ki kişisel tahminim ekim sonu. Reklamda dediği gibi biraz daha sabretmek lazım. Şampiyon olamamanın verdiği hırsı stattan çıkarmamalı.

Çevrimdışı darkfather

Çevrimdışı Tolga

Buarada dünde  benim yaşgünümdü.Hızla 60'a  yaklaşıyorum . 58  olduk yahu.
Mutlu yıllar @Coşkun Mevsim abi :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

ben biraz pozitif tarafından bakarım işlere. Mesela üçüncülük olayı. Sezona temmuzda başlayıp ön elemede elenmek yerine şampiyonluğa kitlenmek için iyice dinlenmenin tarafındayım. Bu stad elbette bitecek ki kişisel tahminim ekim sonu. Reklamda dediği gibi biraz daha sabretmek lazım. Şampiyon olamamanın verdiği hırsı stattan çıkarmamalı.
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin katiliyorum şampiyon olamadik 2.de olmayalim takim yine ayni sorunlari yasamasin guzelce dinlensinler kafayi toparlayip yeni sezona girsinler takim bu bi kac takviye olacak sadece belki 1-2kiside gider o yuzden sadece lige konsantre olunmali seneye avrupa ligide gecen seneki gibi olur kanimca
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı muratkoc

:hosgeldin katiliyorum şampiyon olamadik 2.de olmayalim takim yine ayni sorunlari yasamasin guzelce dinlensinler kafayi toparlayip yeni sezona girsinler takim bu bi kac takviye olacak sadece belki 1-2kiside gider o yuzden sadece lige konsantre olunmali seneye avrupa ligide gecen seneki gibi olur kanimca
  Haziran sonu lig bitiyor zaten. Temmuz 15 ilk eleme. İki rakibimizin kadrosuda bu tempoyu kaldırmaz. En azından biri yarıştan erken düşer.  :evillol:
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 14:00:54 muratkoc ]

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öncelikle herkese merhaba.. uzun süredir takip edenlerden biri olarak bu foruma teşekkürü borç bilirim. Yapılan paylaşımlar bilgiler, ve resimler için emeğinize sağlık. takip ettiğim kadarıyla son günlerdeki mağlubiyetlerin moral bozukluğu buraya da yansımış. İnşaat işinin içinde olan biri olarak şuana kadar yapılan işlerin hızı dahil gayet başarılı olduğunu söylemeliyim.   
:hosgeldin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

@Melamadil  @Yunus  @Ardau  @Yakup  @Abdülkader Keita  @Ahmet@yavvuzz  @MURAT @ZEKI  @Burak Akay  @ahmet türken 
@cagdas44  @yusuf koca  @Yunus Emre Dökmeci  @ilhan  @Serkan7738  @Fatih  @mustafa.kuru  @kadir  @HASAN Tahsin   
@fore_kazık  @ucanlaz  @Armağan Bozkurt  @Birisi   @Rebel_Eagle1903   @Eyüp Emir   @Coşkun Mevsim   @Türkay   @Sergen Nalcakar   
@darkfather

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar hep birlikte nice mutlu yıllara
Bu forumu kurmak hayatımda yaptığım en güzel işlerden biri hem bir çok değerli dost kazandım hemde bir çok arkadaşın değerli dostluklar kurmasına vesile oldu
sanırım güzel bir şey yaptık
Coşkun abi seninde doğum gününü kutlarım nice güzel yıllara abi
Armağan ben ölmeden bitirsinler razıyım
Murat sanmıyorum ben ailede ilk Beşiktaşlıyım kimseden etkilenmeden doğal yolla olanlardanım Babamı sonradan Beşiktaşlı yaptım :D sanırım kaderimde varmış hayatım boyunca zulüm görmek
iki eklenen ve bir şampiyonluk dışında Türkiye ligindeki tüm şampiyonlukları yaşadım ilk ikisini pek hatırlamasamda büyük ihtimal beni Beşiktaşlı yapan o hatırlamadığım iki şampiyonluktur.
Yokluk yıllarıydı lambalı radyolardan maçları dinlerdik maçı unuturda başlama saati açarsan radyoyu ısınana kadar maç biterdi çok değerliydi radyolar elletmezlerdi bize ama genede radyoları söküp içinde Beşiktaşlı oyuncuları aradığım olmuştur :D
@ALI RIZA  nın gazabına uğramamak için toplu mesaj attım unuttuklarım varsa affola bu gün doğum günüm şerefine mesajlarımı silmeme kararı almış bugün torpilliyim konu dışının dibine vururum artık :D ama biliyorum dayanamaz o siler :bandit:
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 15:24:25 Necmi ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Nice Beşiktaşlı senelere abi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

Mutlu yillar abi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Necmi abi kendine yakisani yapip yine noktasiz virgulsuz bir teşekkür mesaji yayinlamis

Dipnot:1 nokta kullanmis valla helal olsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ErsinA.

Abi sen çatıyla ilgili bilgi alıyordun sürekli, nedir son durum :)

:) walla artık ne sorsam gizlilik anlaşması imzaladık diyor. yani kaynağım kurudu nerdeyse 

koparabildiğim bilgileride burada yazıyorum.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Eski açıkta 2 tane kolon gördüm sanki?  :halay: :halay:

[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 14:38:59 DaldanSarkanElma ]
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimiçi Necmi

:) walla artık ne sorsam gizlilik anlaşması imzaladık diyor. yani kaynağım kurudu nerdeyse 

koparabildiğim bilgileride burada yazıyorum.
iyi işde bak bizim bilgileri hangi şartlarda aldığımızı anla :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Ooo yürüyen merdivenlerin montajina baslanmis :)