Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6012242 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

20 yaşındayım bende 1.5 hatırlıyorum anıl takılma o kadar   :evillol: :evillol:

önümüzdeki 5 sene içinde 2-3 şampiyonluk alacağımızı düşünüyorum  bu stad bizi çok çok ileri taşıyacak bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

önümüzdeki 5 sene içinde 2-3 şampiyonluk alacağımızı düşünüyorum  bu stad bizi çok çok ileri taşıyacak bence :)
abi stadyum ile herşey düzelse keşke , hayal kırıklığına uğrama söyliyim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

abi stadyum ile herşey düzelse keşke , hayal kırıklığına uğrama söyliyim  :biggrinking:

stadta düzeltemeyecekse ne düzeltecek başka bi dayanak yada gelirimiz var mı herşey stada göre planlandı bütün sponsorlar stad için geldi 5 sene bu şekilde takımda artık mazeriti olmadan devam edecek arkasında 40 bin kişiyle oynayacak bi zahmet şampiyon oluversinler  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ben doğmuşum beşiktaş 2 defa üst üste şampiyon olmuş :D
Beşiktaşa uğurlu gelmişim

Çevrimdışı TØLGA

stadta düzeltemeyecekse ne düzeltecek başka bi dayanak yada gelirimiz var mı herşey stada göre planlandı bütün sponsorlar stad için geldi 5 sene bu şekilde takımda artık mazeriti olmadan devam edecek arkasında 40 bin kişiyle oynayacak bi zahmet şampiyon oluversinler  :bandit:
takım iyi olsa bile böyle oyun yaparlar abi düzeni bozmak gerekir benim pek umudum yok açıkcası  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Çevrimdışı Efe

takım iyi olsa bile böyle oyun yaparlar abi düzeni bozmak gerekir benim pek umudum yok açıkcası  :bandit:

umutsuz olman normal 20 senede 3 şampiyonluk herkesi karamsarlığa itiyor ben bunun vodafone arenayla değişeceğini düşünüyorum takım muhafaza edilecek bi kaç iyi transferle gelecek sezonlarda 1 haftada şampiyonluğu kaybetmeyiz artık bide derbileri vodafone arenada kazanırız bunlar olunca otomatikman şampiyon oluyorsun zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu gece kiriş var mıki acep...

yoktur ama yarın kirişler için çalışma devam edecektir belki konur yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

5 onluk delikanlı @Necmi abim gördüğüm tanıdığım en sağlam Beşiktaşlılardan birisin benim imzam aslında sana çok uyuyor siyah beyaz nice şampiyonluklarla dolu yılların olsun abim sevdiklerinle nice güzel senelere.....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

5 onluk delikanlı @Necmi abim gördüğüm tanıdığım en sağlam Beşiktaşlılardan birisin benim imzam aslında sana çok uyuyor siyah beyaz nice şampiyonluklarla dolu yılların olsun abim sevdiklerinle nice güzel senelere.....
@Geovani  teşekkür ederim 😊
Sağlam olmayan Beşiktaşlımı var

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Zor be @Necmi abi 18 yaşıma geldim sadece 1 şampiyonluğu hatırlıyorum, zaten toplam 2 tane var...
Necmi Abi sevdiklerinle mutlu bi yıl geçirmen dileğiyle mutlu yıllar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Ardau

Günaydın.  @Necmi abi doğum günün kutlu olsun
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Yakup

Günaydınlar @Necmi abi doğum günün kutlu olsun. yeni stadyumda beraber uçmak dileğiyle  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 08:25:17 Abdülkader Keita ]

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı ahmetx

@Necmi abi yarım dalya dedi  :D .Allah sağlıklı , bol şampiyonluklu ömür versin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mert_

Zor be @Necmi abi 18 yaşıma geldim sadece 1 şampiyonluğu hatırlıyorum, zaten toplam 2 tane var...
bizim yaşlarda olanların aklı ermeye başladığında trabzon'un şampiyonluğu bizden fazlaydı kartal kardeşim :D o yüzden umutsuz olma :) @anilt

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 08:37:47 ahmetx ]

Çevrimdışı mustafa.kuru

bizim yaşlarda olanların aklı ermeye başladığında trabzon'un şampiyonluğu bizden fazlaydı kartal kardeşim :D o yüzden umutsuz olma :) @anilt

Ben de 40 yaşındayım...1982/1986/1990/1991/1992/1995/2003/2009 şampiyonluklarını gördüm..Sanırım Metin-Ali-Feyyaz dönemlerini yaşayan şanslı nesildenim...Bir daha geri gelmez o güzel günler......
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydınlar ,

Bu hüzünlü günler geçecek , şu stat işini olabildiğince erken bitirmek bizim tek kurtuluşumuz .
@Necmi abi nice mutlu yıllara .

Çevrimiçi murat

adını da kaleci necmi den mi aldın abi? mutlu yıllar nice senelere

Çevrimdışı Emre.Guler

Benim doğduğum senede şampiyon olmuşuz :) 8 şampiyonluk gören şanslı azınlık kesimdeyim herhalde :)
Evlendiğim senede şampiyon olmuştuk

kronolojik sıralamaya bakarsak

doğum tarihim = şampiyonluk
evlilik tarihim = şampiyonluk

sıradaki şampiyonluk için ölmemmi lazım boşanmam mı bilemedim