Herkese iyi geceler stad icin para lazim oldugunu her insan biliyor zaten, Feda diyerek yollanan Quaresmanin neler yaptigi( olcay sahan yerine dusunun ) , 300 bin eksik almayi kabul etmedigi icin takimdan gonderilen Egemenin yaptiklari ve yerine para verilip alinan ( kira bedeli yoktu ancak 800 bin euro maas odeniyordu ) Danny nin bize yasattiklari, Ramon motta nin hatalari vs... Iki senede kaybolan Sampiyonlar Ligi gelirleri ile bu stad coktan biterdi. Basari demek TFF ve FIFA dan para demek basari demek fener 10 milyon Euro adidastan alirken senin 5 milyon dolar alman demek. Bu yonetim stad yapiyorum bahanesinin arkasina asla ve asla saklanamaz bizden daha beter durumda olan gs sampiyon olup onumuzdeki sezon rahat rahat takilirken biz boyle stad bitebilecekmi diye kendimizi yeriz. Elbet biter zaten cogu gitti azi kaldi ama plansiz programsiz is yapmak bize iki sezon ve minimum 44 milyon Euro ya patladi ( Sampiyonluk odulleri haric ) Sen yonetime kimsenin bilmedigi adamlari alip Altinsay gibi bir adami kusturursen , Besiktasin evlatlarina gosterdigin tepkiyi federasyona gostermezsen hakem hatasida olur hersey olur. Para su duzende en ama en onemli seydir bizde Demba ba klipleri ile avunuruz. Inanin 3-4 milyon euro fazla verilip adam gibi bir stoper ve sag bek alinsaydi bu takim suan stad kaynagini bulmustu. Para bulamayacaksan birak Besiktas baskani ben olayim emin olun bundan kotusu olmaz. Plansiz programsiz vizyonsuz is yapilmaz. Bu basarisizliklar stadyum yapiyoruz para yokun arkasina saklanmaz. gs mali olarak bizden cok daha kotu ama adamlar sampiyon olacak biz ise mac sonralari ve derbi sonralari telefona bakmaya cekinicez.
Saygilarimla.
neden olcayın yerine düşüneyim onu törenin yerine düşünmek gerekmiyormu onu gönderip yerine olcayı almadılar töreyi aldılar. Ne yapmış bildiğim kadarıyla bizden araplara gitti ordan bile kovuldu sonra kendi ülkesine gitti kaç paraya oynuyor son haftalar biraz kendini gösterdi ondan önce kayıptı Quaresma yı göndermek bu yönetimin yaptığı en iyi icraatlardan biriydi. Egemen 300 bin eksik değilde Beşiktaş zorda feda dönemine giriyor paramı ödeyemez diye gitti derdi paraydı fenere koşarak gitti durmaya niyeti yoktu o karakterde insan gitsin kaldığı sürece katkısı oldu emekleri için teşekkür ederiz ama yönetim ordada doğru iş yaptı. Dany konusunda haklısın hiç bir yere koyamam o hatanın sorumlusu önder beydir başkanın kesinlikle almak istemediğini biliyorum Motto ilk sene kiralık geldi ve burda bonservisi alınmayacak diye kıyamet kopuyordu ve gayette iyi oynadı ama bu sene berbat bir oyun çıkardı fenerin adidas anlaşmasıyla bizimki aynı değil fenerin sattığı forma rakamlarına ulaşırsak fenerden fazla kazanırız bunlar ticari kuruluşlar kazançlarına göre davranır bizim geçmişdeki satış ortalamamız ile bu yapılana bile şükür demek lazım sende sat 500000 forma daha iyi anlaşma yap şirketler formanın değil paranın rengine bakar Altınsayı gözünüzde fazlamı büyütüyorsunuz acaba banada sürekli sorumluluk almaktan kaçan biri imajı veriyor o stad yükseliyorsa o kimsenin bilmediği kişiler yüzünden yükseliyor birazda saygıyı hak ediyorlar bilmeden hüküm vermeyin ilerde yüzünüz çok kızarır
stoper konusunda haklısın ama biliç aldırmadı sağ bek yüzünden maç kaybettiğimizi hatırlamıyorum bu sene serdar gayet iyi götürdü hata yabancı hocalar bizdeki tehlikeli oyuncuları sayarken serdarın adınıda sürekli söylediler Serdar büyük emek verdi bu sene olmadığı maçlarda arandı oyuncumuza haksızlık etmeyelim biliç lines alınırsa tamam alınmazsa başka oyuncu istemiyorum diye yönetimi kitledi linese gece anlaşıldı sabah fransadaki olayları bahane edip gelmek istemediğini söylemiş ve aynı gün opare alındı stopere Miloseviç alındı kumaşı iyi ama nedense bir kez bile biliç tarafından şans verilmedi belkide kurtarıcımız olacaktı bilemeyiz gelecek yıllarda göreceğiz
masaya yumruğu vuracağın federasyonun başında sana sekiz yıl başkanlık yapmış biri oturuyor yani seni doğrayan senin eski başkanın sence yumruk vurmak işe yararmı
zaten bilinçli olarak yapmıyor olsaydı açık ara şampiyon olurduk son maçlarımıza dikkat edersen Beşiktaş düşmanlığıyla bilinen hakemler özellikle atanıyor Beşiktaşın evlatlarına gösterilen tepki konusunda kısmen haklısın bu iş sürümcemeye girmeden çözülmeliydi ama hassas durumda her şeyi detayıyla bilmediğimiz için bir şeyde söyleyemeyiz bir şeyi de göz ardı etmeyelim yaşadığımız bu olayları birazda Beşiktaşın evlatları sayesinde yaşıyoruz iki yıldır gezinin diyetini ödüyoruz bunu ben eleştiri olarak söylemiyorum şahsım adına böyle bir diyet ödemekten ancak gurur duyarım ama bunuda getirip yönetime bel altı yapmayın olayları birbirinden ayırın art niyetli yaklaşım yanlıştır Yönetimin aslında eleştirilecek çok şeyi var ama bu kadar sığ düşünüpde saldırmak olmaz bu söyledikleriniz onları yüceltir bir kere her şeyden önce bu tip ergumanlarla gelerek Beşiktaş taraftarının zekasına hakaret ediyorsunuz sizin söylediklerinizi herkes yaşadı kimse uzaydan gelmedi bunların tahlilini herkesde pek ala yapar yapıyorda
@okilic şimdi burda eleştirilerini madde made sıralayıp anket yapsam sonuçlarına çok şaşırırsın burda foruma bir bak genelde 30 üstü yaş ortalamasında Seba terbiyesi görmüş Beşiktaşlılar var yani propagandayı yemezler kendi fikirleriyle haraket ederler yönlendirme yapılmaz lideri olmaz Beşiktaş taraftarını diğerlerinden ayıran en büyük özellik budur içlerinden lider çıkmaz kimse fikir empoze edemez bildikleri yolda giderler abiler vardır saygı gösterilir ama burdada çokça şahit olduğun bir şey var 20 yaş altı kardeşlerimiz bile fikirleri ters düştüğünde büyükleriyle çatır çatır tartışırlar hiç sinmezler
ben bu forumu kurmaya karar verdiğimde çevremdeki arkadaşlar ki hepsi yazılımcıdır bana girme bu işe forum yönetmek çok zor dedi yoo dedim aslında çok kolay Beşiktaş taraftarını zaten yönetemezsinki yönetmeye kalkarsan zaten başlamadan biter açıp bırakacağım gerisi zaten kendiliğinden gelişecektir yönetmeye kalkmazsan bir sorunda olmaz zaten sorunda olmadı ne zaman birileri birilerini yönetmeye çalıştı sıkıntılar böyle çıktı onlarıda forumdan uzaklaştırdık problem çözüldü