Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017626 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

bir ara başkan son hız sponsorluk anlaşması kovalıyordu, başarıyordu, bu ara yavaşlama mı oldu acaba? paraya ihtiyaç varsa ne gerekiyorsa yapılmalı kapı kapı sponsor aranmalı gerekirse. çok daha kolay bir yol olan şamp luk, şl grupları kaçırdık hala affedemiyorum bu konuda yönetimi. brugge maçı sonu gönderilmeliydi bilic. biz beşiktaşı düşünmeliyiz, isimleri değil. bilic gibi tekniği, kafası zayıf bir adam bundan sonraki maçları da kaldıramaz, derbide tribünde olsa bize daha büyük yararı olur belki de. bunları söylemek benim canımı da acıtıyor ama derbiyi alırsa da yine futbolcular alır...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ACAB1903

Elinde belgen yoksa böyle bir ithamda bulunamazsin!

İnşaat A.Ş. nin hesaplarını göremiyor, denetlenmiyor. Normal de kulüp harcamaları yönetimin atadığı bağımsız denetçi kişiler tarafından denetlenir. Ama İnşaat AŞ bir sır yumağı. Divan kurulunda bu konu gündeme gelmişti.. Önümüzdeki kongre de bu konu yine gündeme gelecek...

Çevrimdışı Oktay

böyle bi stadda yapacağın en ufak finansal hata on milyonlarca doların batmasına şantiyeninde 6-7 ay durmasına sebeb olur... hep aynı örneği veriyorum çünkü en canlısı olduğu için; eren talu seyrantapeyi tamamlayamadan 80 milyon dolarıyla battı statdıda bitiremedi toki yeni bi ihalaeyle bitirdi ..sırf staddaki beklemeden dolayı korozyona uğrayan demirlerin temizlenmesi haftalar sürdü

Çevrimdışı Deniz

İnşaat A.Ş. nin hesaplarını göremiyor, denetlenmiyor. Normal de kulüp harcamaları yönetimin atadığı bağımsız denetçi kişiler tarafından denetlenir. Ama İnşaat AŞ bir sır yumağı. Divan kurulunda bu konu gündeme gelmişti.. Önümüzdeki kongre de bu konu yine gündeme gelecek...
Madem denetlenmiyor,madem aciklanmiyor

"olarak stad için malzeme alımlarında daha düşük teklif veren ana distribütör firmalar yerine daha pahalı teklif veren eş dostun aracı firmalardan alımların yapılmasi "

Olayini nerden biliyorsunuz?kanitiniz var mi?varsa koyun.yoksa bu iftiraya girer.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Ortaya Laf atıp bırakıyorsunuz sonra stad sayfasında futbol konuştu oluyoruz :money:
Savunma mekanizması işleyişte yine :busted_cop:
2 Tane Yıldız alıp senelerce Koltuğu garanti altına almak !! Bu söze çok takıldım !!
Ozaman Sosa ve Demba ba yı alan yönetim Koltuğu garantiye aldı !!! Buradan bu anlam çıkıyor ...
Varsın yıldız olsun ama 2 Tane olsun , Mustafa gibi 5 Tane kazmaya Milyonlar verip Beşiktaşın parası çöpe atılacagına , Q7 gibi Sosa gibi , Demba ba gibi 2 Tane yıldoza On milyonlar verilsin !! Hangisi daha mantıklı ??
senden başka futbol konuşan varmı
bir daha Beşiktaşlı herhangi bir oyuncuya kazma falan diyerek hakaret edersen bu forumla işin biter
şimdi sana bu forumun en kazma taraftarısın desem hoşuna gidermi bir insan hakaret edilmedende eleştirilebilir
hakaret ederek sadece kendi egonu tatmin ediyorsun ama unutma konuşmanda böyle olursa yarın insanlarda aynı şekilde sana hakaret eder
yakışıyormu bir Beşiktaşlıya bu şekilde konuşmak bizde Mutlu değiliz ama birilerine hakaret ederek kendimizi tatmin etmiyoruz @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stad bitsinde Ne zaman biterse bitsin önemli değil Sözü Bir algı Operasyonudur :busted_cop: :busted_cop:
@Necmi abinin de dediği gibi Beşiktaş taraftarı çok zekidir !!! Bu söz Ben stadın Eylül - Ekime yetişmeyeceğini biliyorum ama size dolaylı yoldan anlatmaya çalışıyorum demektir !! Beşiktaş taraftarı bunu anlayamayacak kadar G.zekalı değildir !
Bu stadın Eylülde açılması şarttır , Eylül ve Ekimden sonra Geçen her Bir gün Kulübümüze Maddi Kayıp , Takımımıza da Puan kaybı olarak geri döner !!!
Oyuzden ne zaman biterse bitsin değil , Bu Stad Eylül - Ekimde. Bitecek , Bitmeli ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 18:04:03
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Madem denetlenmiyor,madem aciklanmiyor

"olarak stad için malzeme alımlarında daha düşük teklif veren ana distribütör firmalar yerine daha pahalı teklif veren eş dostun aracı firmalardan alımların yapılmasi "

Olayini nerden biliyorsunuz?kanitiniz var mi?varsa koyun.yoksa bu iftiraya girer.
bu çok ciddi bir iddia , ben stadın hergün ziyaretçisi olarak hem çiçekler hem obitaş firmalarının ne kadar özverili çalıştığına şahit olan bir insanım . Yönetimden de  özellikle Çebi'nin büyük fedakarlıkla demirleri tahsis ettiğini biliyoruz . Bu stadda çok büyük fedakarlık , alın teri , hella kazanç var eğer çok net bilgiye sahip değilseniz bu konuda kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayın lütfen

Çevrimdışı Sedat.Y

Sevgili arkadaşlar görüyorum ki bir umutsuzluk bir karamsarlık almış gidiyor.Umut olmadan gelecek yaşanmaz.Bir kaç tespit ve birazda anılarımdan birşeyler paylaşmak istiyorum.Yıl 1982 babam beni ilk maçıma götürüyor.Yer İnönü kapalıdayız rakip Galatasaray.Maçı 2-0 kazanıyoruz.Yanlış hatırlamıyorsam goller Ali Kemal ve Nejdetten.Ve o yıl tam 15 yıl aradan sonra Beşiktaşım şampiyon oluyor.Gençler inanın İstanbulu görecektiniz her yer siyah beyaz bayraklarla donatılmış bir panayır gibiydi.İçimizde yaşadığımız o sevinç tarif edilemezdi.İşte o an BEŞİKTAŞKIMIN ne kadar yüce büyük bir kulüp olduğunu bir kere daha anlamıştım.Şimdi gelelim günümüze....YD nin klübümüzü bir enkaza dönüştürdüğü malum.Tabiri caizse kaçarak gitti.Durum çok vahimken kimse çıkıpta elini taşın altına sokmadı Fikret Orman haricinde.Borç batağındaki bir klübü ayağa kaldırma işine girdi bu yönden taktir ediyorum.Gelelim takıma....Hepsi genç gelecek vaad eden futbolcular.Aralarında şampiyonluk görmüş tek bir Sivok var.Lider oyuncumuz yok.Her maçı deplasmanda oynuyoruz ve rekor kırarak deplasman fatihi olduk.Haa neye yarar diyenleriniz olabilir.Neye mi yarar? söyleyeyim.Deplasman kazanma alışkanlığını seneye yeni stadımızda ev sahibi avantajıyla perçinleyerek şampiyonluğun en büyük adayı olacağız.Bu bir umut değil reel beklenti.......Bize düşecek olansa umutsuzluğa kapılmadan gelecek güzel günlere hazırlanmamız...Stadımız bitti bitecek.Hele ilk maçındaki o atmosferi düşünüyorumda aman ALLAHIM.......Haydi gençler kalkın ayağa yürüyün güneşe.Aydınlık yarınlar bizi bekliyor...........

Çevrimdışı Necmi

+ olarak stad için malzeme alımlarında daha düşük teklif veren ana distribütör firmalar yerine daha pahalı teklif veren eş dostun aracı firmalardan alımların yapılması da cabası... bunları söyleyince karamsar, Beşiktaş düşmanı ilan edilip taşlanıyoruz.. Kulüp iyi yönetilmiyor arkadaşlar.. hala çok büyük sıkıntılar var içerde.. herşey göründüğü gibi değil maalesef.. Bu stad açılınca da güllük gülistan olmayacak ortalık.. ama açılmadığı her hafta da zarar..   
bunu söylüyorsan kanıtlaman gerekir bu laf olsun beri gelsin konuşması değil itham var
böyle bir ithamda bulunuyorsan kanıtınıda koy ortaya @ACAB1903
burası başka yerler gibi istediğimi sallarım platformu değil

Stad ne zaman biterse bitsin önemli değil yeterki bitsin , Bu kadar bekledik Ocaga kadar da bekleriz gibi Soylemler , Yonetimin elini güçlendirir !!!
Bizim taraftarda resmen Kabullenmişlik , Teslim olmuşluk var !!
Yapmamız gereken Kabullenmek değil, Baskı Kurmak :iscrewy: :iscrewy:
Ne kadar Baskı kurulursa Eylul - Ekşme yetişmesi okadar kolaylaşır !!! Bursa taraftarı kadar olamıyormuyuz ??? Adamlar Baskı yaparak Koltukları değiştirdiler!!!!
Biz ise yönetim be yapıyorsa doğru yapıyordur kafasındayız :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Anıl

Stad ne zaman biterse bitsin önemli değil yeterki bitsin , Bu kadar bekledik Ocaga kadar da bekleriz gibi Soylemler , Yonetimin elini güçlendirir !!!
Bizim taraftarda resmen Kabullenmişlik , Teslim olmuşluk var !!
Yapmamız gereken Kabullenmek değil, Baskı Kurmak :iscrewy: :iscrewy:
Ne kadar Baskı kurulursa Eylul - Ekşme yetişmesi okadar kolaylaşır !!! Bursa taraftarı kadar olamıyormuyuz ??? Adamlar Baskı yaparak Koltukları değiştirdiler!!!!
Biz ise yönetim be yapıyorsa doğru yapıyordur kafasındayız :busted_cop: :busted_cop:
:)

Çevrimdışı Necmi

Boş konuşma hiç bir şirket özelliklede borsada olan bir şirket denetimsiz değildir.
çoğumuzun irili ufaklı şirketi var şirket hesapları önüne gelene açılmaz bunun adı denetimsizlik değildir.
kongre üyesi olmak insana böyle bir hak vermez şirket hesapları sırları ortalık yerde konuşulmaz
kimse bilmiyor görmüyor diyip peşinden iftira atamazsın bildiğin bir şey varsa kanıt koyarsın
koyamıyorsan bu hem yasal olarak suçtur hemde insanlığa sığmaz bel altı vurmaktır.
Helede bir Beşiktaşlıya hiç yakışmaz. @ACAB1903
tekrar diyorum kanıtın varsa koy yoksa Beşiktaş taraftarlığını bu kadar ucuzlatma dedikodu çıkartmak çirkin bir şeydir
bir gün döner dolaşır senide bulur benim yüzüm ak deme senin yaptığını yapar iftira ederler.

:)
Sayın Başkanımız bir kez daha yapmaması gerekeni yapıp 5.kez tarih verdi , Beşiktaş Başkanının Sözü SENETtir ! Eğer stad Ekşme yetişmez ise İtibarı Zedelenir bu bir gerçek!! Tarftara düşen kabullenmek değil , Sosyal Medya üzerinden stadın Eylül - Ekim tarihlerine yetişmesi için baskı kurmaktır !! Kulübe fax , Mesaj bunlarda diğer seçenekler ... @anilt
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 18:23:42 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Anıl

Sayın Başkanımız bir kez daha yapmaması gerekeni yapıp 5.kez tarih verdi , Beşiktaş Başkanının Sözü SENETtir ! Eğer stad Ekşme yetişmez ise İtibarı Zedelenir bu bir gerçek!! Tarftara düşen kabullnemek değil , Sosyal Medya üzerinden stadın Eylül - Ekim tarihlerine yetişmesi için baskı kurmaktır !! Kulübe fax , Mesaj bunlarda diğer seçenekler ... @anilt
Abi sen eğer fax çekerek, mesaj atarak stadın erken biteceğini düşünüyorsan ben sana daha birşey demiyorum :) @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Efe

Sayın Başkanımız bir kez daha yapmaması gerekeni yapıp 5.kez tarih verdi , Beşiktaş Başkanının Sözü SENETtir ! Eğer stad Ekşme yetişmez ise İtibarı Zedelenir bu bir gerçek!! Tarftara düşen kabullnemek değil , Sosyal Medya üzerinden stadın Eylül - Ekim tarihlerine yetişmesi için baskı kurmaktır !! Kulübe fax , Mesaj bunlarda diğer seçenekler ... @anilt
atsan ne olacak sanki adamlar acmak istemiyorlat ekimde para yok para hersey para para yardimi yapacaksan soyle 20 milyon euro o zaman biter :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Abi sen eğer fax çekerek, mesaj atarak stadın erken biteceğini düşünüyorsan ben sana daha birşey demiyorum :) @Yunus Emre Dökmeci
Peki Senin düşüncen nedir İşlerin kaplumbağa hızından çıkıp Tavşan hızına dönüşmesi. İçin @anilt

atsan ne olacak sanki adamlar acmak istemiyorlat ekimde para yok para hersey para para yardimi yapacaksan soyle 20 milyon euro o zaman biter :bandit:
O zaman bunu hesap edeceklerdi @Efe abi :iscrewy:
Başkanımız 5.kez yapmaması gerekeni yapıp tarih verdi , Beşiktaş Başkanının sozu SENETtir ! Gerekirse o parayı bulup stadı yetiştirecekler bunu söylemeye çalışıyorum :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2015, 18:28:50
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Necmi

twettrda statta yarın ıs Bırakma olucakmıs taşeronlar hakedıs almadığı ıcın felan dıe bıse dönüyor trolmudur bılmıyorum ama
sabahta bu gün grev yapıyorlar diyorlardı olmadığı ortaya çıkınca iş yarınamı kaldı yarın 19 mayıs değilmi resmi tatil
resmi tatilde çalışma olmazsa grevmi olmuş oluyor  @serti67
kim uyduruyorsa uydururken bile kendi kendini yalanlıyor böyle şeylere prim vermeyin arkadaşlar.

Çevrimdışı Ersan

@Efe'nin de dediği gibi kulüp şuan son 2 yılın en parasız dönemlerinden birini geçiriyor. başkan ve ekibi sürekli kaynak arayışı içerisinde. futbolcular daha yeni şubat ayı alacaklarının bir kısmını aldılar. tüm amatör branşlardan gelen sponsorluk paraları vs futbol a.ş ve inşaat a.ş. ye harcandı. kartal yuvaları bu sene büyüdü büyümesine ama kartal yuvalarıda borç içinde yüzüyor gelirin hepsinin kulübe aktarılmasından doğan kira borçları personel borçları yeni açılan şubelerin borçları daha sayılacak bir çok kalem var kartal yuvaları da borç içinde yüzüyor. bu kadar borç batağına batmışken tek başına stad bizi kurtarmaz. kırık bacağın tekini iyileştirebilir ama tek başına yetmez. olmazsa olmazımız herşeyden önce sportif başarı bir kaç sene şampiyon olmalı ve şampiyonlar ligine kalmalıyız orada da iyi işler çıkarmalıyız. stad bitene kadar ekstrem bir durum ama gelir getiren kalemler şuan doğru yönetilmiyor üzerine çok uzun yazmak gerekiyor. ama şuan herşeyden önce ihtiyacımız olan şey para para para
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Necmi

O zaman bunu hesap edeceklerdi @Efe abi :iscrewy:
Başkanımız 5.kez yapmaması gerekeni yapıp tarih verdi , Beşiktaş Başkanının sozu SENETtir ! Gerekirse o parayı bulup stadı yetiştirecekler bunu söylemeye çalışıyorum :busted_cop:
:bandit: o zaman Beşiktaş taraftarı içinde aynı şey geçerlidir. Beşiktaşın adını kullanıyorsan ister başkan ol ister kapıda güvenlikçi
o ismi layıkıyla taşıyacaksın bunu böyle düşüneceksin ondan sonra dönüp kendine bakacaksın sana burda neden kızıyorum sürekli boş konuşuyorsun
sürekli kıçından bir şey yumurtluyorsun bildiklerini karıştırıp saçma sapan sonuçlar çıkarıyorsun Beşkana Beşiktaşlılığı öğretmeden önce
kendine bak madem değerleri bu kadar iyi biliyorsun önce kendin uygula adil olmakta bu değerlerden biridir. Bu güne kadar stad durmadan bu duruma geldiyse bunu buraya getirecek parayı senmi buldun bu güne kadar yürüdüyse bundan sonra yürümemesinin öngörüsündemi bulunuyorsun yoksa sana mali tabloyumu verdilerde yetişmeyeceği hükmünde bulunuyorsun dön maramaraya bak orda devletin tarihi var yapan firma bıraktı gitti  haklı olduğu içinde başka firmaya veremezler hiç bir iş yapılmadan duruyor öyle Türkiye Cumhuriyeti devletinin sözü senet değilmi demekki iş hayatında devlette olsan oluyormuş bazı aksamalar verilen sözler yerine getirilemeyebiliyormuş

Çevrimdışı Alparslan

sabahta bu gün grev yapıyorlar diyorlardı olmadığı ortaya çıkınca iş yarınamı kaldı yarın 19 mayıs değilmi resmi tatil
resmi tatilde çalışma olmazsa grevmi olmuş oluyor  @serti67
kim uyduruyorsa uydururken bile kendi kendini yalanlıyor böyle şeylere prim vermeyin arkadaşlar.

Necmi sanırım şampiyonluk kaçtıktan sonra birde işlerin yavaş gitmesiyle herkeste bir karamsarlık havası oluştu. Bu ortamda da ortalığı bulandırmak kolaylaştı. Ben bile çok pozitif biriyken bugünlerde negatifleştim biraz. Umarım bu hava dağılır kısa zamanda.

Çevrimdışı yigitcan1903

O şöyleydi, Vodafone Arena açılana kadar, Atatürk olimpiyat stadındaki maçlar hediye demişlerdi.
Olimpiyatda olmayan maçlar için bir zorunluluğu yok yönetimin..
Yine kombine geçerli 1 yıl Vodafone Arena'da
Olimpiyattan başka yerde oynayıp ekstra ücret talep etmediler bu sene
Yani ettiler ama iadesi oldu
Stat açılana kadar kombine satalım derlerse kimse almaz
Ancak biletli olur
Ona da sıkıntı çıkarmam
Külfetli olur kulüp için hasılatsız
Ama yeni statta 1 sene hakkımı her türlü ararım

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu sorunu inşaat aş'yi bağımsız denetlemeye tabii tutarak halletmeliler
Uygun değil

Çevrimdışı kadir137

İnşaatı sadece twitter üzerinden @yeniinonustadi 'nın paylaşımlarıyla taki edebiliyorum. Gördüğüm kadarıyla inşaat çok çok yavaşladı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.