Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017317 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

şimdi yönetim bize kombineleri satarken "vodafone arenada 1 sezon + stad açılana kadarki maçlara da girebilme" gibi bir kampanya ile satmıştı.. Eğer stad geç açılırsa (-ki açılacağı kesin) önceden vodafone arenada 1 sezon diye pazarladığı kombineleri yarım sezon olarak kullanacağız. Yine açılana kadarki maçlara şuan kombinesi olan bir çok kişi gidemeyecek.. Yönetimin kucağına bir problem daha..
Vodafone Arena açılana kadar olan maçlar hediye
Sonra Vodafone Arena'da-devre arasında da girsek-1 yıl izleyecez
Diğer sezonun devre arası 1,5 sezonluk çıkarırlar muhtemelen
Yani 15-16 devre arasında girdik diyelim
16-17 devre arasına kadar
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 16:16:42 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı erzurum1903

arkadaşlar bi silkelenip kendinize gelin, bu stat geçen sene aralıkta temeli atılan bir stat, milyonlarca metreküp hafriyat çıkarılan bir stat, işler biraz yavaş gözükebilir doğrudur, lakin herşey çok daha güzel olacak, inşallah ağustosta yeşillenecek bizim stadımız ve ümit ediyorum ki ekim sonunda üçlü çekilmeye başlanacak bu statta, yavaşız ama imkansız değil normal işleyişte bile bu mümkün bence.

Çevrimdışı Alparslan

arkadaşlar bi silkelenip kendinize gelin, bu stat geçen sene aralıkta temeli atılan bir stat, milyonlarca metreküp hafriyat çıkarılan bir stat, işler biraz yavaş gözükebilir doğrudur, lakin herşey çok daha güzel olacak, inşallah ağustosta yeşillenecek bizim stadımız ve ümit ediyorum ki ekim sonunda üçlü çekilmeye başlanacak bu statta, yavaşız ama imkansız değil normal işleyişte bile bu mümkün bence.
Şu anda pek normal işleyişte yok gibi. Tüm gün sabahki kiriş hariç bir şey yapılmadı. İç taraflarda çalışma devam ediyor ona birşey demiyorum. Ama sonuçta çatı bitmediği zaman diğer işlerde başlayamıyor. Umarım dediğin gibi normal işleyişe döner.

Çevrimdışı altan0348

Öncelikle stadimiz hayırlı olur inşallah.
Ben burdan futbolculara ve yönetime birkaç şey söylemek istiyorum. Bu yıl mini mini birleri okutuyorum. Sene başında sorduğumda bir tane besiktasli minik yoktu. Derste besiktasli cay bardağı ile cay içtim. Defterlerine hep besiktas siticker i yapistirdim velhasıl kelam zorlama olmadan sırf ogretrenleri besiktasli diye yarisi şimdi Besiktasi tutuyor. Ama son zamanlarda ogretmenim bizle dalga geçiyor diğer siniftakiler hep dalga geçiyorlar biz hep kaybediyormusuz. Bu zihinlerdeki cesaret duygusallık ne demba da ne de törende vardır. Cevap veremiyorum boğazım düğümleniyor dönüp kalıyorum.   Bu minikleri çok uzdunuz be.  Ne diyeyim milyonlar onların olsun.   Yazıklar olsun bu cocuklari bu hale getiren capsizlara

[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 16:36:55 altan0348 ]

Çevrimdışı ErsinA.

maalesef bende iyimser olamıyorum artık.   içimdeki bastırılmış @Armağan Bozkurt dışa vuruyor.  :evillol:

Daha büyük hayal kırıklıkları yaşamamak için beklentimi düşük tutuyorum ki güzel sürprizler olduğunda daha çok mutlu olayım.  :bandit:

Çevrimdışı Paletli Vinç

@mellfred @Paletli Vinç orda baslik yerine resimde muazzam bi sekilde yuvarlak icine aldigim oka basarsaniz son girdignizde kaldiginiz sayfadan getiriyo daha rahat ediyorum ben mobilden :)
sonunda ya :) çok sağolasın.

Çevrimdışı mehmetthedum

Altan0348,

Senin model bir galatasaraylı öğretmen de bizim oğlanın sınıfında gassaray reklamı yapıyor diye ben şahsen elemana haber gönderdim Bir daha çocuktan cimbom lafı duyarsam , arkanı kolla diye.

Bence pek müdahale etme, ailesinin sorumluluğu o iş. Bir baba gururu..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ben burdan futbolculara ve yönetime birkaç şey söylemek istiyorum. Bu yıl mini mini birleri okutuyorum. Sene başında sorduğumda bir tane besiktasli minik yoktu. Derste besiktasli cay bardağı ile cay içtim. Defterlerine hep besiktas siticker i yapistirdim velhasıl kelam zorlama olmadan sırf ogretrenleri besiktasli diye yarisi şimdi Besiktasi tutuyor. Ama son zamanlarda ogretmenim bizle dalga geçiyor diğer siniftakiler hep dalga geçiyorlar biz hep kaybediyormusuz. Bu zihinlerdeki cesaret duygusallık ne demba da ne de törende vardır. Cevap veremiyorum boğazım düğümleniyor dönüp kalıyorum.   Bu minikleri çok uzdunuz be.  Ne diyeyim milyonlar onların olsun.   Yazıklar olsun bu cocuklari bu hale getiren capsizlara
Eline saglik ama sorunlu genç nesiller geliyor desene

Çevrimdışı Fatih

Son 1 ayı toparlayip yazacak baba yigit var mi aramizda   :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı serti67

twettrda statta yarın ıs Bırakma olucakmıs taşeronlar hakedıs almadığı ıcın felan dıe bıse dönüyor trolmudur bılmıyorum ama
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ErsinA.

Son 1 ayı toparlayip yazacak baba yigit var mi aramizda   :bandit:

Şampiyonluk uçup gitti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

twettrda statta yarın ıs Bırakma olucakmıs taşeronlar hakedıs almadığı ıcın felan dıe bıse dönüyor trolmudur bılmıyorum ama
Bir bu eksikti Zaten , Oda olursa Tam olur :akuma:
Bende İçimdeki @Armağan Bozkurt u tutamıyorum artık :evillol: :evillol: Sanırım Ocak En iyi tarih kendimizl Ocaga göre programlayalım yoksa Çok üzülürüz :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Burak Akay

Burda işaretli yerde çalışanlar var ama ne yapıyorlar pek belli değil.
İyi Günde Kötü Günde

ysariusta

• Ziyaretçi

Serhat Akkaya kusura bakma ama yazdıkların "tahmin " gibi duruyor çoğu zaman. Bir de negatif olmayı meslek haline getirmiş olan arkadaşlar var. Doğal olarak onların paylaşımları tepki alıyor. Senin durumun biraz bundan. Biraz fazla takmadık mı bu kolon kiriş işine. Sonuçta bir günde sekiz kolon 3 kiriş takıldığı vaki. Yani toplasan bir hafta sürmez kalan kolon kiriş meselesi. Tamam takım fena gidince burada stat bitmeyecek nidaları artıyor ama şöyle bir mevzuu var stadı canlı gören herkes çok iş var bitsin razıyız diyor. Hakkaten bitsin yeterli. Zaman çok önemli değil. Biri yazmış transfer sezonu stat öncelik değil diye. Bu yönetimin en önemli işi hep stat oldu. Yoksa o kadar kolay ki 2 tane yıldız alıp göz boyayıp senelerce kalmak. Biraz etraflı düşünmek gerekir diye düşünüyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı idil

Altan0348,

Senin model bir galatasaraylı öğretmen de bizim oğlanın sınıfında gassaray reklamı yapıyor diye ben şahsen elemana haber gönderdim Bir daha çocuktan cimbom lafı duyarsam , arkanı kolla diye.

Bence pek müdahale etme, ailesinin sorumluluğu o iş. Bir baba gururu..

bir Beşiktaşlı ya böyle demek olmaz yalnız. Bizim çocuklar gs li fenerli öğretmenler büyükler tarafından doldurulacak, ama biz Beşiktaşlılar çocukları Beşiktaşlı yapmaya kalkınca durdurulacak mı? Lütfen engel olmayalım ya, böyle bir şey söz konusu olamaz. Yapabildiğimiz kadar çocuğu, bebeği Beşiktaşlı yapmak bizim 1 numaralı görevimiz olmalı, bu sistem bitecek mi sanıyorsunuz?  :tabe:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

inşallah  :ok: siz öğrencilerinizi beşiktaşlı yapmaya devam edin, kimsenin değil, bizim yeni nesil, yetişmiş, güçlü beşiktaşlı bireylere ihtiyacımız var  :ok: Beşiktaşlılar iyi insanlardır.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat Akkaya kusura bakma ama yazdıkların "tahmin " gibi duruyor çoğu zaman. Bir de negatif olmayı meslek haline getirmiş olan arkadaşlar var. Doğal olarak onların paylaşımları tepki alıyor. Senin durumun biraz bundan. Biraz fazla takmadık mı bu kolon kiriş işine. Sonuçta bir günde sekiz kolon 3 kiriş takıldığı vaki. Yani toplasan bir hafta sürmez kalan kolon kiriş meselesi. Tamam takım fena gidince burada stat bitmeyecek nidaları artıyor ama şöyle bir mevzuu var stadı canlı gören herkes çok iş var bitsin razıyız diyor. Hakkaten bitsin yeterli. Zaman çok önemli değil. Biri yazmış transfer sezonu stat öncelik değil diye. Bu yönetimin en önemli işi hep stat oldu. Yoksa o kadar kolay ki 2 tane yıldız alıp göz boyayıp senelerce kalmak. Biraz etraflı düşünmek gerekir diye düşünüyorum
Zaman çok önemli değil noktasına katılamayacağım. Stadımızdan uzak olduğumuz her hafta bizim için kayıptır. Bitsin yeterli kısmı göreceli bir kavram o zaman önümüzdeki sene sonunda da açılabilir stad yeter ki bitsin. Sorun stadın açılışı uzadıkça daha büyük bir borç yükünün altına girmemiz bir an önce o tesisi açmamız gerekiyor.
Yazdıklarımın tahmin olmadığını öğrenmek için özelden mesaj atabilirsiniz buradan kimseyi ifşa etmek istemem.
Ayrıca banada her koşulda pozitif yaklaşan insanlar itici geliyor şimdi biz de onlara mı tepki gösterelim?
Korku akıl katilidir.

Zaman çok önemli değil noktasına katılamayacağım. Stadımızdan uzak olduğumuz her hafta bizim için kayıptır. Bitsin yeterli kısmı göreceli bir kavram o zaman önümüzdeki sene sonunda da açılabilir stad yeter ki bitsin. Sorun stadın açılışı uzadıkça daha büyük bir borç yükünün altına girmemiz bir an önce o tesisi açmamız gerekiyor.
Yazdıklarımın tahmin olmadığını öğrenmek için özelden mesaj atabilirsiniz buradan kimseyi ifşa etmek istemem.
Ayrıca banada her koşulda pozitif yaklaşan insanlar itici geliyor şimdi biz de onlara mı tepki gösterelim?
:claps: :claps: :claps: +1903 :claps: :claps: :claps:
Hepimiz @Armağan Bozkurt uz :bandit:

Çevrimdışı serti67

Bir bu eksikti Zaten , Oda olursa Tam olur :akuma:
Bende İçimdeki @Armağan Bozkurt u tutamıyorum artık :evillol: :evillol: Sanırım Ocak En iyi tarih kendimizl Ocaga göre programlayalım yoksa Çok üzülürüz :by2:
valla inşallah dogru degıldır tam hızlansın dıe umut ederken 
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stadın açılışının uzaması önemli değil noktası tamamen bir illüzyon, geciktiğin her hafta sana hasılat kaybı , ürün satışı v.b gelir kaybı olarak dönüyor. Stadın bittiğini görmeden kombine almayacak onlarca insan var. Vodafone'la anlaşmamız stadın açılışı itibariyle başlıyor. Stat bitsin de ne zaman biterse bitsin anlayışı yukarıdaki verdiğim veriler doğrultusunda çok sağlıklı değil. Bu kadar büyük borç yükünün altında daha sağlıklı adımlar atılarak stadın açılışı hızlandırılabilirdi. Mustafa Pektemek ve Ersan Adem Gülüm'le yapılan anlaşmalar, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral gibi tek maç oynamayan adamların kadroda tutulması. Stat planlamasında yapılan eksiklikler doğrultusunda yaşanan ekstra gelir ve saha dezavantajı kaybı (Olimpiyat stadında ısrar edilmesi, Başakşehir stadının denenmesi v.b), Geçen sene ve bu sene kaçırılan şampiyonlar ligi fırsatı. Bu liste uzar gider.
Korku akıl katilidir.

Stadın açılışının uzaması önemli değil noktası tamamen bir illüzyon, geciktiğin her hafta sana hasılat kaybı , ürün satışı v.b gelir kaybı olarak dönüyor. Stadın bittiğini görmeden kombine almayacak onlarca insan var. Vodafone'la anlaşmamız stadın açılışı itibariyle başlıyor. Stat bitsin de ne zaman biterse bitsin anlayışı yukarıdaki verdiğim veriler doğrultusunda çok sağlıklı değil. Bu kadar büyük borç yükünün altında daha sağlıklı adımlar atılarak stadın açılışı hızlandırılabilirdi. Mustafa Pektemek ve Ersan Adem Gülüm'le yapılan anlaşmalar, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral gibi tek maç oynamayan adamların kadroda tutulması. Stat planlamasında yapılan eksiklikler doğrultusunda yaşanan ekstra gelir ve saha dezavantajı kaybı (Olimpiyat stadında ısrar edilmesi, Başakşehir stadının denenmesi v.b), Geçen sene ve bu sene kaçırılan şampiyonlar ligi fırsatı. Bu liste uzar gider.
Noktasından Virgülüne kadar %100 katılıyorum abi @Serhat Akkaya
 :claps: :claps: +1903 :claps: :claps:
Daha güzel anlatılamazdı.....
Evet bitsinde ne zaman biterse bitsin diyenlere gelsin , Algı operasyonu yapmayalım lütfen artık :akuma: :akuma:

Çevrimdışı ACAB1903

+ olarak stad için malzeme alımlarında daha düşük teklif veren ana distribütör firmalar yerine daha pahalı teklif veren eş dostun aracı firmalardan alımların yapılması da cabası... bunları söyleyince karamsar, Beşiktaş düşmanı ilan edilip taşlanıyoruz.. Kulüp iyi yönetilmiyor arkadaşlar.. hala çok büyük sıkıntılar var içerde.. herşey göründüğü gibi değil maalesef.. Bu stad açılınca da güllük gülistan olmayacak ortalık.. ama açılmadığı her hafta da zarar..   
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 17:34:42 ACAB1903 ]

Çevrimdışı ucanlaz

+ olarak stad için malzeme alımlarında daha düşük teklif veren ana distribütör firmalar yerine daha pahalı teklif veren eş dostun aracı firmalardan alımların yapılması da cabası... bunları söyleyince karamsar, Beşiktaş düşmanı ilan edilip taşlanıyoruz.. Kulüp iyi yönetilmiyor arkadaşlar.. hala çok büyük sıkıntılar var içerde.. herşey göründüğü gibi değil maalesef.. Bu stad açılınca da güllük gülistan olmayacak ortalık.. ama açılmadığı her hafta da zarar..

Elinde belgen yoksa böyle bir ithamda bulunamazsin!

Çevrimdışı sozkul

Vodafone Arena açılana kadar olan maçlar hediye
Sonra Vodafone Arena'da-devre arasında da girsek-1 yıl izleyecez
Diğer sezonun devre arası 1,5 sezonluk çıkarırlar muhtemelen
Yani 15-16 devre arasında girdik diyelim
16-17 devre arasına kadar

O şöyleydi, Vodafone Arena açılana kadar, Atatürk olimpiyat stadındaki maçlar hediye demişlerdi.
Olimpiyatda olmayan maçlar için bir zorunluluğu yok yönetimin..