Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017232 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İz inşaat kirişleri bitiremeyince Armağan hocam Patrona Halil gibi forumu etrafında toplamaya başladı  :lol:
:kop: :kop: :kop:
@Armağan Bozkurt abiyi yedirmeyiz :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Burak Akay

Eski açıkdaki Takılmayan 5 kolona ben takılmaya başladım iyice bilmiyorum konuşuldumu ama bilgisi olan varmı yani sebebini bilen varmı?
İyi Günde Kötü Günde

Eski açıkdaki Takılmayan 5 kolona ben takılmaya başladım iyice bilmiyorum konuşuldumu ama bilgisi olan varmı yani sebebini bilen varmı?
Hemen Arkadında Çatı için Ağlar uretiliyor , Vinçlerde oradan alıp Çatıya yerleştiriyor :ok: Kolonlar oyuzden bekletiliyor , Ağlar bittikten sonra takılır @Burak Akay

Çevrimdışı ahmett.67

Hemen Arkadında Çatı için Ağlar uretiliyor , Vinçlerde oradan alıp Çatıya yerleştiriyor :ok: Kolonlar oyuzden bekletiliyor , Ağlar bittikten sonra takılır @Burak Akay
Tüm çatı kolonları yerleştirilmeden sanırım rahat edemeyeceğiz. Ben çatı kirişleri bir bütün halinde tamamlanmış görürsem, statın % 99 unu bitmiş sayacağım.

Çevrimdışı CanEmre

Prekast çalışması niye durdu  :alala:
Halatlar başlayınca hiç takılamaz herhalde  :alala:
Çatı kalktıktan sonra drenaja başlamak için prekastları da mı bekleyeceğiz  :bawling:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ErsinA.

Halatlar hala gelmemiş olabilir mi?

geçen haftaki o rulolar halat değil başka bir şey mi acaba?

Çevrimdışı Necmi

onlar çeki halatları ana halatları çekmek için kullanılacak

Çevrimdışı Alparslan

Ana halatlar daha gelmediki. Gelmiş olanlar ana halatları çekmek için kullanılacak olan halatlar. Ana halatların gelip gelmediğide belli değil sanırım. Belki hala imalatı bitmedi.

Çevrimdışı ahmett.67

Herkes bir şey merak ediyor ve soruyor ama cevabını veren pek kimse yok. 3 günde bir, iki kiriş takılıyor, takılan de bazen tam oturmuyor. Sahada gözle görülen işler yavaş. Kışın havalar kötü iken çalışmalar daha hızlı ilerliyordu.Havalar iyi gidiyor ama gelişme az.   Üzerimizden karamsarlığı atmak için acilen bir şeyler görmemiz lazım.

Çevrimdışı kadir

İz inşaat toplam kaç işçiyle çalışıyor?

Çevrimdışı Alparslan

Herkes bir şey merak ediyor ve soruyor ama cevabını veren pek kimse yok. 3 günde bir, iki kiriş takılıyor, takılan de bazen tam oturmuyor. Sahada gözle görülen işler yavaş. Kışın havalar kötü iken çalışmalar daha hızlı ilerliyordu.Havalar iyi gidiyor ama gelişme az.   Üzerimizden karamsarlığı atmak için acilen bir şeyler görmemiz lazım.
Bir sorun var gibi ama hayırlısı diyelim.

Çevrimdışı ErsinA.

onlar çeki halatları ana halatları çekmek için kullanılacak

eywallah abi  :ok:   Ana halatlar gelmedi henüz o zaman.

Çevrimdışı Muratt

Merhaba, bir süredir burayı takip etmeme rağmen ancak bugun fırsat bulup kayıt oldum birşeyler yazabildim, aranızdan bir kaç kişiyi twitterdan tanıyorum ilk maçıma 20 sene önce Petrol Ofisi 3-0'lık maça giderek başlamıştım son 9 senedir kombine alır ( inönü kapalı alt/ vodafona numaralı alt ) mümkün mertepe yurt dışı dahil tüm maçlara gitmeye çalışırım resmileşmese de kongre üyesi sayılırım:) Bilgi paylaşan arkadaşların emeklerine sağlık bugun Süzer Plaza 22. kattan baktım stada dışarda pek bişe yok ama sanırsam içerde bayağı bir çalışma var, benim sorum kapasite ile ilgili sanırsam kapasite 42.000 üzere olacakmış ?

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Factatum

Beşiktaş Yönetimi'nin içinde bulunduğu durumu da iyi analiz etmek gerek. İddialı olunan bir sezonda basit hatalardan dolayı şampiyonluk kaçtı. Üstelik tüm rakiplerin bu kadar kötüyken.

Şimdi bu durumda kim olursa olsun, içindeki ataleti yenmesi öyle kolay olmayacaktır. Belki ataletten böyle. İnşaatın Beşiktaş yönetimindeki gündem durumunu şu an kestirmek pek güç. Belki de finansal sıkıntılar bu yavaşlamayı mecbur kılıyor. Bilemiyoruz ki, tam nedenini.

Kendimizi en kötüsüne hazırlayıp, en iyi için dua edeceğiz artık.

Çevrimdışı Tolga

Merhaba, bir süredir burayı takip etmeme rağmen ancak bugun fırsat bulup kayıt oldum birşeyler yazabildim, aranızdan bir kaç kişiyi twitterdan tanıyorum ilk maçıma 20 sene önce Petrol Ofisi 3-0'lık maça giderek başlamıştım son 9 senedir kombine alır ( inönü kapalı alt/ vodafona numaralı alt ) mümkün mertepe yurt dışı dahil tüm maçlara gitmeye çalışırım resmileşmese de kongre üyesi sayılırım:) Bilgi paylaşan arkadaşların emeklerine sağlık bugun Süzer Plaza 22. kattan baktım stada dışarda pek bişe yok ama sanırsam içerde bayağı bir çalışma var, benim sorum kapasite ile ilgili sanırsam kapasite 42.000 üzere olacakmış ?
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir sorun var gibi ama hayırlısı diyelim.
Para yok sorun bu. İz inşaat ile ilgili ödemelerde sıkıntı olduğunu söylediğimde topuğumdan vurulmadığım kalmıştı bir tek ama bol keseden sallamıyoruz bazıları gibi. Umarım bir an önce tüm sıkıntılar giderilir ve çatı işleri hızlanır şu an inanılmaz yavaş gidiyor.
Korku akıl katilidir.

:hosgeldin

Çevrimdışı yekuaj

İz inşaat toplam kaç işçiyle çalışıyor?
Toplam 40 civarı kişiyle çalışıyor
Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimdışı sozkul

Bir gün herkes 15 günlüğüne de olsa Armağan olacak. :lol: :lol:

Bende senin gibi olacağım artık, bu sayede daha kolay usta kartal olurum hem,  moraller sıfır zaten...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu stadyumun normal açılış tarihi kasım aralık olmalıydı zaten .2014 ağustos tarihi çok uzadı hissini verdi.
Algı yönetimi çok iyi yapılamadı maalesef. Kombineler için yapıldı desek çok fazla kombine satılmadı. Localar için diyeceğim ama 1 milyon dolar veren adama da sen gidip yalan atamazsın  çünkü orada loca alanlar aynı zamanda kendileri adına kullanmak için satın alıyorlar sadece maç izlemek için değil. Hiç bilemiyorum ama işin bitiş zamanıyla ilgili lansmanı yönetim tarafından doğru yönetilemedi. Daha profesyonel bir bakış açısıyla farklı sonuçlar alınabilirdi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türken

Öncelikle hoşgeldin. Ama insan süzerin 22. katından bakarda resim çekip forumda paylaşmazmı ?

Çevrimdışı Alparslan

Para yok sorun bu. İz inşaat ile ilgili ödemelerde sıkıntı olduğunu söylediğimde topuğumdan vurulmadığım kalmıştı bir tek ama bol keseden sallamıyoruz bazıları gibi. Umarım bir an önce tüm sıkıntılar giderilir ve çatı işleri hızlanır şu an inanılmaz yavaş gidiyor.
Maddi sorunlar zaten hep vardı. Olmadığı zamanı ben pek hatırlamıyorum. Klübün finansal durumu ortada. Bir de üstüne şampiyonlukta elden kaçınca önemli bir gelirden de olduk. Madem paralarını alamıyorlar o zaman işi durdursunlar daha iyi. Eğer bu şekilde giderse biz önümüzdeki sezonu da unutalım bu gidişle. 

Çevrimdışı ACAB1903

şimdi yönetim bize kombineleri satarken "vodafone arenada 1 sezon + stad açılana kadarki maçlara da girebilme" gibi bir kampanya ile satmıştı.. Eğer stad geç açılırsa (-ki açılacağı kesin) önceden vodafone arenada 1 sezon diye pazarladığı kombineleri yarım sezon olarak kullanacağız. Yine açılana kadarki maçlara şuan kombinesi olan bir çok kişi gidemeyecek.. Yönetimin kucağına bir problem daha..