Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6012462 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yanlız birazdan heyecan yaparsınız. içeriden çok sayıda foto gelebilir. hatta geliyor.  :evillol:
:halay: :halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sürekli para olsa ince işçilik daha iyi giderdi yorumları var ve ben buna katılmıyorum daha doğrusu katılmak istemiyorum. İnce işçilik bitse ne olur bitmese ne olur. Çatı çim deseler anlayacağım. Beşiktaş'ta kimin parası kalmış ki .. Eninde sonunda alacaklar paralarını 5-6 aylık vadeye kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Efe

Orta yuvarlagi tutacak iskelelerde yeni acik ve eski tarafinda tabla isi bitmek uzere ust katlara kalaslar yerlestirilmeye baslandigi an halat isde baslamis olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu stat niye hiç ilerlemiyor günlerine geldik  :boxin: biraz sıkıcı geçecek bu günler ama kirişler bitene kadar. Sonra halatları sayacağız orta kısımın birleştirilmesini izleyeceğiz. Bugünlere kadar geldik ya bundan sonrası hayli hayli geçer.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı idil

Herkese iyi forumlar :))

Herkesin mutlaka bakması gereken bir yazı duygulanmak serbest tüyler diken diken :)

http://oned.io/h/508900
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Herkesin mutlaka bakması gereken bir yazı duygulanmak serbest tüyler diken diken :)

Sağolasın be kardeşim paylaştığın için. Hazırlayanların elleri dert görmesin. Hele bizler gibi genç üstü kartalların  :lol: tüyleri daha bir diken diken oluyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı samet67

Cengaver şu an kapalı-yeni açıkta kirişlerde çalışma yapıyor. canlı yayından görünmüyor yalnız.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2015, 13:48:50 samet67 ]

Çevrimdışı iyimserure

liverpool yenilgisini 8. maddeye koymaları biraz manidar olmuş  :) :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eski açık köşesinden stad dışında bir vinç çalışıyor. Ama neyapiyor dışarda kiriş varmıydı ki.

Çevrimdışı iyimserure

üst katlara da iskele kurulacak mı yoksa halatlar kirişlerden direkt alt kata mı inecek?

daha önce konuşulduysa kusura bakmayın kaçırmışım...  :iblush:

Çevrimdışı samet67

üst katlara da iskele kurulacak mı yoksa halatlar kirişlerden direkt alt kata mı inecek?

daha önce konuşulduysa kusura bakmayın kaçırmışım...  :iblush:
Üst katlara sadece kalas serilecek prekastların zarar görmemesi için.

Çevrimdışı iyimserure

Üst katlara sadece kalas serilecek prekastların zarar görmemesi için.
teşekkür ederim  :ok: o zaman alt katlar bittikten sonra halatlar hemen kurulur

Çevrimdışı idil

Sağolasın be kardeşim paylaştığın için. Hazırlayanların elleri dert görmesin. Hele bizler gibi genç üstü kartalların  :lol: tüyleri daha bir diken diken oluyor

Ben yazdım😁😁😊

Çevrimdışı idil

liverpool yenilgisini 8. maddeye koymaları biraz manidar olmuş  :) :)

Hahahah ben yazdım :D evet o tamamen tesadüf oldu valla ama güldüm geçtim o malubiyetten bile alnımızın alıyla çıktık artık çok acı vermiyo :D

Çevrimdışı Eyüp Emir

teşekkürler harika olmuş Vedat Abi yi hatırladım Seba yı hatırladım eski günlere gittim ve duygulandım çok sağol

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben yazdım😁😁😊
O zaman senin ellerine sağlık. 8. madde hariç tabi. Bir de stadımızın geçmişini bu güne Vodafone arena ya getiren bir süreci işlersen güzel olur. ( Çaktırma konu dışı olmasın diye stada bağladım  :busted_cop: )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

bir daha maça gitmicem diye yemin etmiştim offf
yapılır mı böyle şeyler sanırım gidicem maça
The great gig in the sky

Çevrimdışı idil

teşekkürler harika olmuş Vedat Abi yi hatırladım Seba yı hatırladım eski günlere gittim ve duygulandım çok sağol

Benim için zevkti :)

Çevrimdışı idil

O zaman senin ellerine sağlık. 8. madde hariç tabi. Bir de stadımızın geçmişini bu güne Vodafone arena ya getiren bir süreci işlersen güzel olur. ( Çaktırma konu dışı olmasın diye stada bağladım  :busted_cop: )

Teşekkürler :D hahah bir sonraki gönderide onu işlerim tabi ki bu yayınlandı bile :)

Çevrimdışı idil

bir daha maça gitmicem diye yemin etmiştim offf
yapılır mı böyle şeyler sanırım gidicem maça

:D :D acıları içimizde yaşarız kızarız ama küsemeyiz Beşiktaşa :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Hahahah ben yazdım :D evet o tamamen tesadüf oldu valla ama güldüm geçtim o malubiyetten bile alnımızın alıyla çıktık artık çok acı vermiyo :D
emeğine sağlık beni gerilere götürdü  @mactaupe

Çevrimdışı idil