Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6012017 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Paletlu reyiz ağ yerlestiriyor bugun kiris takilir diye dusunuyordum ama bi hareket yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ebabil

numaralı ve yeni açık kirişler kavuştu mu?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı birkanmaraz

Bir ve Ikince resimdekiler merdiven degil, sanirim prekastlarin son sirasina konulacak parçalar. Yanilmis olabilirim.

Üçüncu resimdekiler Güvenlik için konulmus ipler, iskele ve kirisler takilana kadar orda kalacaklar.

@birkanmaraz

@martin40  bende anlamadım ama . ilk iki resimde monte edilmiş  . brde merdiven gibi sıralanmış

Çevrimdışı Anıl

:claps: :claps: :claps:
2 Buyuk Yaratma Çabaları ve Bizi 3.cu Buyuk gibi gösterme çabalarıda bunun için zaten @kcptl hocam
Ama amaçlarına ulaşmak uzereler maalesef bu algıyı bütün Turkiyeye yaydılar :by2:
Sadece Türkiyeye yaysalar iyi Beşiktaşın içine de yaydılar kimse aksini söyleyemiyor.

Çevrimdışı musacn1903

Yeni açık üst kata beyaz koltuk takmışlar siyah olacak deniliyordu forumda konuşulmuş ama atlamışım ben oraları heralde biri özetleyebilir mi neden beyaz takıldığını ?
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 16:30:16 Kardanadam ]

Çevrimdışı ahmetx

Yeni açık üst kata beyaz koltuk takmışlar siyah olacak deniliyordu forumda konuşulmuş ama atlamışım ben oraları heralde biri özetleyebilir mi neden beyaz takıldığını ?
koltuk renklerini bilmiyoruz , bu koltuklar deneme amaçlı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

Halatların üstünü brandayla örtüler.    :alala:

Çevrimdışı Erhan

Halatların üstünü brandayla örtüler.    :alala:

Paslanma sıkıntı yaratabilir o yüzden örtüldü bence

Çevrimdışı ErsinA.

Paslanmazdır halatlar o ayrı konuda. ben üstü örtülünce halat serme işlemini bir süre daha bekleyeceğiz diye algıladım. derdim oydu

Çevrimdışı ALBATROS

halatlar nerde arkadaşlar ben kaçırdım olayı kameranın neresinde kalıyor  :alala:

Çevrimdışı Erhan

Paslanmazdır halatlar o ayrı konuda. ben üstü örtülünce halat serme işlemini bir süre daha bekleyeceğiz diye algıladım. derdim oydu

Doğru çelik halat sonuçta.
Bence de serme işlemini bekliyecez bi süre daha

Çevrimdışı mert_

Çevrimiçi Necmi

o halatlar paslanmaz değil onların görevi ana halatları çekmek ana halatlar çekilip yerlerine oturtuğun zaman onların işi bitiyor
daha önce izlediyseniz yaklaşık 1 cm çapında demir tel onlar ve şu anda bile kısmi olarak paslı :D inşaat demirine benziyorlar ama nervürlü
değiller düz yuvarlak şekildeler ama tabiki çekme gücünü taşıyabilecek dayanıklılığa sahip özel bir alaşımdır @epoolture

Çevrimdışı ömer

O değilde prekastcıların gitmeye niyeti yok gibi çatıcılar onların gitmesini bekliyorlardı sanırım

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Üzüntüden nereye saracağımı bilemedim eski fotolarımı karıştırırken buldum. Hey gidi günler. Çiçekler inşaatın kule vincinden güzel bir kare.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Necmi

Abi yemin ederim senin yazdıklarını okuyunca şöyle günlerde moralim düzeliyor telefonunu verde ara sıra arayıp halini hatrını sorim sen bana şanlı tarhimizden bahsedersin bende dilimin döndüğünce derdimi anlatırım sakıncası yoksa eğer ist gelince de mutlaka tanışmak isterim abi yemin ederim antidepresan gibisin yazılarını okudum kendime geldim dünden beri ne yerdeyim ne gökte Allah senin gibi Beşiktaşlıları eksik etmesin
evet dün bizimde moralimiz bozuktu maç bitti nefes alınmıyordu çarşıda turladık ağaçlı yolda yürüdük ordan mabete geçtik orda dimdik duruyordu orda ne zaferlere tanıklık ettik çok acı malubiyetlerde aldık gene olacak sevineceğiz üzüleceğiz ama orda mabet dimdik duruyordu ordan adımı attık içeri aklımızda ne malubiyet kaldı nede başka bir şey yüzümüz gülmeye başladı aman dedim hiç bir şeyin önemi yok bir tane Beşiktaş var onun için üzülmekte bir onurdur en azından peşinden üzüleceğimiz bir yarimiz var. üzüntüsü bile güzel sağlık olsun
telefon numaramıl PM atarım geldiğindede tanışmak isterim tabiki ama Beşiktaş tarihini konuşacak kadar kendimi yaşlı hissetmiyorum bende sizin bildiklerinizi biliyorum :D

Çevrimdışı Erhan

o halatlar paslanmaz değil onların görevi ana halatları çekmek ana halatlar çekilip yerlerine oturtuğun zaman onların işi bitiyor
daha önce izlediyseniz yaklaşık 1 cm çapında demir tel onlar ve şu anda bile kısmi olarak paslı :D inşaat demirine benziyorlar ama nervürlü
değiller düz yuvarlak şekildeler ama tabiki çekme gücünü taşıyabilecek dayanıklılığa sahip özel bir alaşımdır @epoolture

Eyvallah @Necmi abi neden üstü örtüldüğü ortaya çıktı.
Halatlar indiğine göre yavaştan fransız emekçiler de işlerine başlarlar di mi abi.Beyaz iskelerin üstünde halkayı kurmaları gerek die biliyorum ben yanlış biliosam bilgilendirir misin abi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erhan

Bugun cati kirisi takildi mi?

Hayır takılmadı @Deniz
Var mı hazır kiriş acaba foto da yok bugün son 16 kiriş kaldı bakalım

Çevrimdışı Deniz

Hayır takılmadı @Deniz
Var mı hazır kiriş acaba foto da yok bugün son 16 kiriş kaldı bakalım
Tesekkurler hocam.omrumuzu yedi bu kiris..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı B@RoL

Başkan seçimde gelirken benim hatırladığım uçucaz kaçıcaz demedi. Aksine kan ve gözyaşı vaad ediyorum dedi. Yeni bir stad en büyük ihtiyaç en büyük vaadim  dedi. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Şu anda ortada muhteşem bir stadyum yükseliyor,  sahada ise ümit vaad eden satsak  para kazanabilecegimiz genç bir TAKIM var. Hiçbişey bugünden yarına olmuyor. Nasıl stad program dahilinde adım adım gidiyor ise

Çevrimdışı Efe

Bugun kiris konmadi acaba gece biseyler olabilir mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı B@RoL

Şu kiriş takma zamanlarını iddaa  kuponlara  koysa iyi para kaldırır diye düşünüyorum. Adamlar sürekli süprize  oynuyo. En beklenmedik zamanda takiyorlar.  :lol: