Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6012557 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Kaç gündür stadda bir gelişme olmuyor gibi sanki. çatı için kirişler neden durdu ya da biz mi farkedemiyoruz. ne zaman canlı yayını açsam her şey durmuş halde. kirişler mi yok, gelmesi mi bekleniyor, sahadaki gereksz şeyler ne zaman çıkartılacak bi ara toprak atıyorlardı ortadan. sanki beşiktaş ligden koptu stad durdu gibi...
İsler devam ediyor ama daha da hızlanmasi lazim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

legia varşova -leh poznan maçı özledik be şu atmosferleri

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

Kaç gündür stadda bir gelişme olmuyor gibi sanki. çatı için kirişler neden durdu ya da biz mi farkedemiyoruz. ne zaman canlı yayını açsam her şey durmuş halde. kirişler mi yok, gelmesi mi bekleniyor, sahadaki gereksz şeyler ne zaman çıkartılacak bi ara toprak atıyorlardı ortadan. sanki beşiktaş ligden koptu stad durdu gibi...
Bizim stadı takip ettiğinize emin misiniz ? Son 1 haftada şimdiye kadar ki en fazla kiriş montajı oldu. İç halka iskelesinden sadece 4 tane kaldı. 10 tane halat iskelesi kuruldu. Bugün de halatlar saha içine alınmaya başlandı. Haziran sonu Temmuz başı çatı havaya kalkmış olacak :)

Çevrimdışı Hakan Gülcan

İşlerin şu sıralar çok yavaşladığı hissindeyim.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı ahmetx

gece fena darlandık stad iyi terapi oldu :bandit: @ahmetx
locaların tadına baktınız yani...  :) ,taraftar wc leri ne alemde  :D @Necmi abi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

İşlerin şu sıralar çok yavaşladığı hissindeyim.
o sekilde gorunmesi normal catidan baska yapacak bisey yok cati normal seyrinde suruyor halatlarda basladimi sıkıntı kalmayacak mecbur catinin havaya kalkamasini bekleycegiz diger isler icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Gülcan

o sekilde gorunmesi normal catidan baska yapacak bisey yok cati normal seyrinde suruyor halatlarda basladimi sıkıntı kalmayacak mecbur catinin havaya kalkamasini bekleycegiz diger isler icin
İnşallah abi
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Factatum

Bursa skorbord hazırlıklarına başlamış. Ancak çatı membran kaplamasında hız katedemediler. Herhalde yeni sezon başlangıcında kafa kafaya tamamlayacaklar.

Çevrimdışı ahmetx

yeni güftemiz eşşek gibi oynayın, kartal gibi kazanın ,bizi darlatmayın

Çevrimdışı ahmet türken

locaların tadına baktınız yani...  :) ,taraftar wc leri ne alemde  :D @Necmi abi.
taraftar wc leri süper. Daha öncede demiştim osmanlı stadı wc inden sonra ,ağaç koysalar dibine yapın deseler şaşırmam. Aksine onu tercih ederim

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 14:18:11
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yeni nesil renkli oluyor biz şerefli 3.olmaya devam edelim :bawling:
10 sene sonra tribünlerden bir kesit :duman: :duman: :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı birkanmaraz

@Necmi abi benide sok şu içeriye. veya oraya gidip yalvarsam alırlarmı beni içeriye.  @bjk_mabet   abi mesaj attım sana görmemiş olabilirsin sok benide içeri bir kez göreyim yeter.  :halay:  :eyes

Çevrimiçi Necmi

taraftar wc leri süper. Daha öncede demiştim osmanlı stadı wc inden sonra ,ağaç koysalar dibine yapın deseler şaşırmam. Aksine onu tercih ederim
nerde gördün taraftar wc lerini o baktıklarınız loca katındaydı ben eski açıkta dolandım ama wc falan görmedim
adam bir milyon verince k.ç. da kıymetli oluyor b.kuda :D ben taraftar wc lerini o derece iyi yapacaklarını düşünmüyorum işin gerçeği zaten yapsalar o lavaboları söker sahaya atarlar :bandit:
hilton lavabo bize uymaz kaynaklı falan bir şey olmalı
yanlız o tribün üstlerine koydukları düz plakalar bayağı sağlam bir şeymiş plaka falan dendiğine bakmamak lazım rahat bir ton gelir @ahmet türken

Çevrimdışı mert_

Beşiktaş'ın yönetimi, hocası, futbolcusu, başarısı/başarısızlığı gibi birçok şeyi tartışma konusu olabilir ama büyüklüğü asla!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş'ın yönetimi, hocası, futbolcusu, başarısı/başarısızlığı gibi birçok şeyi tartışma konusu olabilir ama büyüklüğü asla!
:claps: :claps: :claps:
2 Buyuk Yaratma Çabaları ve Bizi 3.cu Buyuk gibi gösterme çabalarıda bunun için zaten @kcptl hocam
Ama amaçlarına ulaşmak uzereler maalesef bu algıyı bütün Turkiyeye yaydılar :by2:
[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2015, 14:57:28 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı birkanmaraz

Bir iki sorum olucak .

ilk iki resimde   merdiveler mi hazırlanıyor.     
üçüncü resimde ise o kırmızı alan çatı için hazırlıkmı yoksa ne ?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi benide sok şu içeriye. veya oraya gidip yalvarsam alırlarmı beni içeriye.  @bjk_mabet   abi mesaj attım sana görmemiş olabilirsin sok benide içeri bir kez göreyim yeter.  :halay:  :eyes
almazlar tek çare bjk_mabet  :D

Çevrimdışı yekuaj

Eylül sonu açacağım demedi. Eylül sonu açmak için uğraşıyoruz dedi. Arada ciddi fark var. Bende aynen senin gibi başkanın sözüne güvenim sonsuz. Fakat böyle söyleyince yetişmezse bu sefer aportta bekleyen kesim bak işte dedi yapmadı oluyor. Gerçekten çok büyük bir inşaat alanı ve büyük bir iş var . Bu sebepten eylül sonuna şartlamayalım kendimizi. Koskoca inşaat 2-3 ay gecikme olursa başarıdır. Yinede sesim çıkmaz tebrik ederim. Geç olsun güç olmasın. Bu saatten sonrada açılırsa ekime zaten :ok:
açılırsa ekime kadar, açılmazsa işte öyle birşey
Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

O değil de, stadın yetişmesi lazım sezonun ilk maçına.

Çevrimdışı Tolga

Saha içerisindeki harfiyat baya azalmış hafta sonuna kadar saha temizlenir mi acaba :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mayıs 2015, 15:48:14
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
gaziantep stadı kapasite 33 bin ama bizimle aynı boyutta gibi bizim nasıl 42 :iscrewy: :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

Paletli reyiz eski acikta biseyler yapiyor yine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Bir iki sorum olucak .

ilk iki resimde   merdiveler mi hazırlanıyor.     
üçüncü resimde ise o kırmızı alan çatı için hazırlıkmı yoksa ne ?

Bir ve Ikince resimdekiler merdiven degil, sanirim prekastlarin son sirasina konulacak parçalar. Yanilmis olabilirim.

Üçüncu resimdekiler Güvenlik için konulmus ipler, iskele ve kirisler takilana kadar orda kalacaklar.

@birkanmaraz

Çevrimdışı ErsinA.

Paletli reyiz eski acikta biseyler yapiyor yine

ben güvelik ağı bekliyorum