Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016611 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı birkanmaraz

Çevrimdışı Necmi

Olabilir :ok:
Ben Fransız Firması diye hatırlıyorum , Gerçi Bi Hibrit Çim firması daha var adını bir turlu hatırlayamadım o Fransız firmasıydı aklımda o kalmış olabilir belki :ok:
Belçika firması

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Belçika firması
:upto:

Valla şu tabloyu görünce Necmi abi yine sallıycak sandım :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

Günaydın Arkadaşlar, Abiler, Ustalar, Renktaşlar!
Uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum forumu, aktif katılımın vakti geldi gibi :boxin:

Paylaşıldımı forumda bilmiyorum ama konusu açılmışken hibrid çim ile alaklı 10 dakikalık video paylaşayım, ancak almanca. Anlamayanlar sesini kısıp seyredebilir. :halay:

@sinanMCMIII Hoşgeldin kardeşim paylaşım güzel eline sağlık
bu arada sitede renkli olmadığı için o kelimeyi kullanmasak daha güzel olur
biz Beşiktaşlıyız renklilerle işimiz olmaz :D

Çevrimdışı ahmet türken

Iki oyuncununda dedigi hibrit daha sert bir zemin. Kaydiklarinda daha fazla acitiyormus.
Evet biraz daha sert. Kaydığımızda daha fazla acıtacak gibi duruyor :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2015, 13:39:54
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
hafriyat kamyonları hafriyatı uzak bir yere mi götürüyor :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zeytinburnu tarafına goturuyorlardı galiba :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

hocam su eskı acık locaya baktınmı çerçeve takılmışmı gozlrrım bozuldu bakmaktan yenı acık yerde krişler vardı ıkı adet dünkü resmlerde
yok 5 dakika kalabildim stadta bakamadim dikkatli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 14 Mayıs 2015 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Efe   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı CanEmre

epey
yeni açığın arkasına götürüyorlar  :D
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ozan m.

ya bu canlı yayın kamerası yine mi cortladı abi. görüntü vermiyor bende. aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

Çevrimdışı samet67

epey
yeni açığın arkasına götürüyorlar  :D
Fotolarda görünüyo orası da dolmuş artık dökecek yer yok artık uzağa taşımaya başlarlar :D
Konu dışı: Mudanya feribotunda 20 numarayı taraftarlarımız hastanelik etmiş diyolar bütün ulusal medyada :D  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı yigitcan1903

Fotolarda görünüyo orası da dolmuş artık dökecek yer yok artık uzağa taşımaya başlarlar :D
Konu dışı: Mudanya feribotunda 20 numarayı taraftarlarımız hastanelik etmiş diyolar bütün ulusal medyada :D  :steamed: :steamed:
Doğruysa ellerine sağlık

Çevrimdışı CanEmre

şimdi gördüm ben de
hallolmuş orası :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı yekuaj

Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimdışı Erhan

En çok canımı sıkan hatalı gelen kirişler. Değişecek mi ,bi şekilde yerine oturtulacak mı bilmiyorum ama iş takvimini uzatacak diye düşünüyorum. İnşallah yanılırım

Çevrimdışı Deniz

En çok canımı sıkan hatalı gelen kirişler. Değişecek mi ,bi şekilde yerine oturtulacak mı bilmiyorum ama iş takvimini uzatacak diye düşünüyorum. İnşallah yanılırım
Hatali olarak 1 kiris geldi digerleri takilana kadar onun imalati yapilip takilacaktir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı martin40

Kameradan bakiyorumda , bugün gerçekten stadin 4 tarafinda çalisma var

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Erhan

Hatali olarak 1 kiris geldi digerleri takilana kadar onun imalati yapilip takilacaktir

2 kiriş kolonlara civatalanmamış olarak gözüküor biri hatalı olduğu için mi önünde ki civatalanmadı acaba

Çevrimdışı Deniz

2 kiriş kolonlara civatalanmamış olarak gözüküor biri hatalı olduğu için mi önünde ki civatalanmadı acaba
Muhtemelen oyledir biri oturmayinca digerlerine de etki ediyor olmali
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba