Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016951 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sutlas

Kolon takılmayan alanın arkasında Güvenlik agları imal ediliyor , Paletli veya Diğer vinçlerde gelip oradan güvenlik aglarını alıp önce sahaya indiriyor sonra da Çatı kolonlarının arasına yerleştiryor oyuzden şimdilik bekletiliyor kolonlar :tabe:

Rampa açıldığına göre oradan alsalar daha kolay olmaz mı?

Çevrimdışı kasaba45

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın ahali.

Yunus emre dökmeci sanada günaydın  :iscrewy: :alala: :evillol:
Sanada Günaydın Abi :iscrewy: :iscrewy: :biggrinking: @Birisi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2015, 11:12:28
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
:iscrewy: :alala: bu smileylerin kafasında bit mi var
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı kadir

selam arkadaşlar sizleri 1 yıldır takip ediyorum. Üye olmak bugüne nasipmiş. Herkese günaydın. Bugünkü maçta beşiktaşımıza başarılar.
:hosgeldin

Çevrimdışı ensdndr

Günaydın kardeşlerim abimlerim . Bugün stadyum inşaatımızda hareketlilik daha fazla gibi. Zemindeki hafriyat alım işi hızlanmış herhalde ay sonuna yetişecek zeminin boşaltılması . zemin boşaldıktan sonra da çatı geröe için engel kalmıyor sanırım??
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı Erhan

arkadan kiriş mi geliyor?

Takılmış kirişte uygulama yapıolar galiba
Bugün kiriş takılacağını sanmıyorum hiç bi yerde kurulu iskele yok

Çevrimdışı yekuaj

bizden başka da sakat çok  :kop: Adamlar 2. katın yağmur suyunu direk aşağıya salmışlar  :lol:

bu adamı araştırın kesin bi yerden, bi beşiktaşlılık vardır :bandit:
Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimdışı Melekcik

İyi günler arkadaşlar ne var ne yok haliniz hatrınız nasıl statdan ne haber :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Futbol çok adaletsiz Bir oyun Hakemlere rağmen yakaladıgımız Onlarca Pozisyondan Birini atıp kazanmalıydık, Önceki Gün Gs Pozisyon bulamadan Maç kazandı resmen , Mersin tek kale oynadı ve farkı kaçırdı ama dedigim gibi Futbol Adaletsiz bir oyun eğer sen buyuk takımsan yakaladıgını atacaksın olay bu :ok:

bari sonuna vodafone arena cok güzel olacak yazsaydın yazının :)

Çevrimdışı Bekrakn

Günaydın Arkadaşlar, Abiler, Ustalar, Renktaşlar!
Uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum forumu, aktif katılımın vakti geldi gibi :boxin:

Paylaşıldımı forumda bilmiyorum ama konusu açılmışken hibrid çim ile alaklı 10 dakikalık video paylaşayım, ancak almanca. Anlamayanlar sesini kısıp seyredebilir. :halay:

@sinanMCMIII hocam sen almanca konusunda yetkili birine benziyon :D şu futbolcuların iki zemini de denediği kısımda ne konuşmuşlar bi el atıversene  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ekesicil

@sinanMCMIII hocam sen almanca konusunda yetkili birine benziyon :D şu futbolcuların iki zemini de denediği kısımda ne konuşmuşlar bi el atıversene  :D

Wolfsburgun antreman sahasina hibrit yaparken gösterdiler. Onu yapan grup normal bir saha icin 4 haftada  ekme isini bitiriyormus. Ondan sonrada dogal cim icin 6 hafta bekleniyormus
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2015, 12:34:39 ekesicil ]

Çevrimdışı Tolga

Uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum forumu, aktif katılımın vakti geldi gibi :boxin:

Paylaşıldımı forumda bilmiyorum ama konusu açılmışken hibrid çim ile alaklı 10 dakikalık video paylaşayım, ancak almanca. Anlamayanlar sesini kısıp seyredebilir. :halay:

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bekrakn

yok oraları yine biraz biraz anladım da videonun sonlarına doğru, altıncı yedinci dakikada u19dan iki futbolcuya denetmişler. orda bir futbolcu olarak ne düşünmüşler iki çim arasında nasıl bir karşılaştırma yapmışlar onu merak etmiştim. eyvallah sağol yine de @ekesicil  :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

Stad sakin herangibi kiris goremedim foto cektim necmi abi yukleyecek :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekesicil

yok oraları yine biraz biraz anladım da videonun sonlarına doğru, altıncı yedinci dakikada u19dan iki futbolcuya denetmişler. orda bir futbolcu olarak ne düşünmüşler iki çim arasında nasıl bir karşılaştırma yapmışlar onu merak etmiştim. eyvallah sağol yine de @ekesicil  :claps: :claps:

Iki oyuncununda dedigi hibrit daha sert bir zemin. Kaydiklarinda daha fazla acitiyormus. Ama topla oynamada fark görememisler. Videonun sonunda zeminlere su döktüler hibrit hemen cekti, dogal cim camir oldu. Yani dedikleri hibrit cok daha az hasar görüyor

Çevrimdışı Mehmet_1903

Çevrimdışı Erhan

Yeni kiriş takılacak mı bugün?

Büyük ihtimalle takılmıcak bi hazırlık göremedim ben @Efe de kiriş göremedim dedi stad etrafında

Çevrimiçi Rasim

Sagol müthiş bilgilendirici :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı serti67

Stad sakin herangibi kiris goremedim foto cektim necmi abi yukleyecek :eyes
hocam su eskı acık locaya baktınmı çerçeve takılmışmı gozlrrım bozuldu bakmaktan yenı acık yerde krişler vardı ıkı adet dünkü resmlerde
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Necmi

selam arkadaşlar sizleri 1 yıldır takip ediyorum. Üye olmak bugüne nasipmiş. Herkese günaydın. Bugünkü maçta beşiktaşımıza başarılar.
Hoşgeldin kardeşim