Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017366 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

@Tolgaozkhrmn @Efe teşekkür ederim.Fazla yorum yapmama sebebim insanların bazı düşüncelerini anlayamıyorum geriliyorum.Yansıtmamak adına susuyorum saygıda kusur etmek yakışmaz..
LA VİTRORİA SARA NOSTRA..

anlayamasak bile düşünceler bir Beşiktaşlı kardeşimizden geliyor olduğuna göre saygı göstermek gerekiyor ne kadar yanlış olduğunu düşünsekte sonuçta fikrini Beşiktaşın daha iyi olması için söylüyor baktık olmuyor  :vur

Çevrimdışı tguesbb

anlayamasak bile düşünceler bir Beşiktaşlı kardeşimizden geliyor olduğuna göre saygı göstermek gerekiyor ne kadar yanlış olduğunu düşünsekte sonuçta fikrini Beşiktaşın daha iyi olması için söylüyor baktık olmuyor  :vur
Tamamdır abi eyvallah :)

Çevrimdışı Necmi

Hoşbulduk abi (konu dışı ama ben izmirde yaşıyorum bilet bitti mi akhisar maçına bilgin var mı geç kaldım çünkü almak için

hiç bilgim yok akhisar başlığına yazarsan bitmiş olsa bile olurda bilet alıpta gidemeyecek olur paslar sana

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar eminönünden çim tohumu alıp denemeye başlayacağım.tahminimce çimler hazır gelecek üstüne tohumlar atılacak bu tohumlar yaklaşık 30-45 gün içinde ekili ciimere tutunur.direnaj işlemi önemli olan.o ne kadar sürer nasıl bir yöntem uygulanır .betondan vazgeçildiği için süre daha kısa olacaktır.emin değilim ama beton olsaydı muhtemelen 2. Yarıya kalırdı açılış
çimler hazır gelecekse neden tohum atıyoruz neden tohumlar ekili çimlere tutunuyor gece gece aklımda deli sorular @MURAT

Çevrimdışı FARUK

çimler hazır gelecekse neden tohum atıyoruz neden tohumlar ekili çimlere tutunuyor gece gece aklımda deli sorular @MURAT

abi dessonun sitesinde uygulama olarak ilk olarak drenaj sonra karışımlı kumun serilmesi
daha sonra makine ile suni liflerin ekilmesi ve en son tohumların atılması sıralaması ile gidiyor

daha önce yetişmiş çim zemin var ve drenajı uygunsa direk olarak bunun üzerine suni lif ekilmesi söz konusu ama

hazır rulo çim getirip üzerine uygulanma şekli yok sanırım

mabetin de daha önce onayladığı gibi sıfır zemin üzerine suni lif ardından bölgeye uygun çim tohumunun ekilmesi şeklinde olacaktır bizde

Çevrimdışı ErmanS

çim isiyle ilgilenen firmadan birini kafalasak da bilgi alsak ya. Hic bi konu hakkinda bu kadar bilgisiz kalmamisti bu forum :)

Çevrimdışı Necmi

abi dessonun sitesinde uygulama olarak ilk olarak drenaj sonra karışımlı kumun serilmesi
daha sonra makine ile suni liflerin ekilmesi ve en son tohumların atılması sıralaması ile gidiyor

daha önce yetişmiş çim zemin var ve drenajı uygunsa direk olarak bunun üzerine suni lif ekilmesi söz konusu ama

hazır rulo çim getirip üzerine uygulanma şekli yok sanırım

mabetin de daha önce onayladığı gibi sıfır zemin üzerine suni lif ardından bölgeye uygun çim tohumunun ekilmesi şeklinde olacaktır bizde
:alala: ben @MURAT la kafa yapıyordum yoksa sıralamayı biliyorum ama sıralamaya dere çakılı da gelecek sanırım drenajın üzerine direk kum sermezler yoksa o borular kısa sürede tıkanır gerçi süzmesi için lif kaplıyorlar ama genede ince kumlar çamur şeklinde drenaj borularını sarar birde zemindeki dere çakılı suyun daha kolay aşağı çekilip su akışkanlığını kolaylaştırıp drenajla tahliyesini sağlar hatırlarsan alttaki drenaj dada boruyu yerleştirip lifle sardılar ve etrafını çakılla doldurdular sonra kapattılar ama sanırım o borular gene tıkandı tazikli su veren özel sistemle açacaklarmış

Çevrimdışı Necmi

çim isiyle ilgilenen firmadan birini kafalasak da bilgi alsak ya. Hic bi konu hakkinda bu kadar bilgisiz kalmamisti bu forum :)
adamlar bir boy gösterse ama yabancı oldukları için iletişim kurmakta zor olacak :D
doğru iş yapsınlar da biz bilgisiz kalalım zemin güzel olmadıktan sonra dünyanın en iyi stadı olsa neye yarar

Çevrimdışı FARUK

:alala: ben @MURAT la kafa yapıyordum yoksa sıralamayı biliyorum ama sıralamaya dere çakılı da gelecek sanırım drenajın üzerine direk kum sermezler yoksa o borular kısa sürede tıkanır gerçi süzmesi için lif kaplıyorlar ama genede ince kumlar çamur şeklinde drenaj borularını sarar birde zemindeki dere çakılı suyun daha kolay aşağı çekilip su akışkanlığını kolaylaştırıp drenajla tahliyesini sağlar hatırlarsan alttaki drenaj dada boruyu yerleştirip lifle sardılar ve etrafını çakılla doldurdular sonra kapattılar ama sanırım o borular gene tıkandı tazikli su veren özel sistemle açacaklarmış
senin dediğin gibi abi ben sentetik liflerin ekildiği kısımı söylemiştim
alt tabaka olarak tarif ediyor drenaj üzerine çakıl sonrada 10cm kauçık felan demiş
en son karışımlı kum

Çevrimdışı ErmanS

adamlar bir boy gösterse ama yabancı oldukları için iletişim kurmakta zor olacak :D
doğru iş yapsınlar da biz bilgisiz kalalım zemin güzel olmadıktan sonra dünyanın en iyi stadı olsa neye yarar

Fransizlardi di mi? bayadir kullanmasam da birini bulursak anlasabilicegime inaniyorum @Necmi abi :)

Çevrimdışı TØLGA

Fransizlardi di mi? bayadir kullanmasam da birini bulursak anlasabilicegime inaniyorum @Necmi abi :)
yok fransızlar çatı işi için  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın Sevgili BJK taraftarları Kalkın, Uyumayın...! Bugün BJK Maçı var

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı sinanMCMIII

Günaydın Arkadaşlar, Abiler, Ustalar, Renktaşlar!
Uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum forumu, aktif katılımın vakti geldi gibi :boxin:

Paylaşıldımı forumda bilmiyorum ama konusu açılmışken hibrid çim ile alaklı 10 dakikalık video paylaşayım, ancak almanca. Anlamayanlar sesini kısıp seyredebilir. :halay:
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2015, 08:42:58 kcptl ]
DELİ GİBİ SEVMEK RUHUMUZDA VAR #SİYAH #BEYAZ

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın
İpler geçti elimize yine
Hadi lan bu sefer

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı asyakartalı

Cümleten günaydın.Akhisar maçı için biletimizi aldık.Akşam maçtayız.Haydi kartalım koy geç önümüze bakalım.

Çevrimdışı ahmetx

Daha bu köprünün altından çok su akarmış değil mi? Cim bomu toki de yenip geleceğiz çünkü yenmek mecburiyetindeyiz, derbilerin favorisi galip gelmeye mecbur olandır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı gkn190334

herşey cok güzel bu stad için Emegi gecen herkese helal olsun .Ama bazen insan düşünmüyor değil şu eski acık alçak kalması ve stadın toplam kapasitesinin diğer iki büyükden asagı kalması.50 yılda bir kez olan bu mimari yapıdan insan daha cok şeyler bekliyor.Şu hali nası derseniz şu haliyle gene türkiyede tek olur.İNŞ.bu sene şampiyon olup arena çimlerine kupayla çıkacağız.

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın Arkadaşlar, Abiler, Ustalar, Renktaşlar!
Uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum forumu, aktif katılımın vakti geldi gibi :boxin:

Paylaşıldımı forumda bilmiyorum ama konusu açılmışken hibrid çim ile alaklı 10 dakikalık video paylaşayım, ancak almanca. Anlamayanlar sesini kısıp seyredebilir. :halay:

teşekkürler çok faydalı oldu, 8.48 de hibrit çimin sağlamlığını görebilirsiniz.Ama bu forumda renktaş hitabı olmaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI