Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017705 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Benim korkum taraftar baskisindan dolayi cim tam hazır olmadan stada gecilip cimin mahvedilmesi. Necmi abi boyle birsey olabilirmi??
İnsallah olmaz.
En basta Çimi yapan firmanin izin verecegini sanmam.onlar icin olumsux bir referans olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

İnsallah olmaz.
En basta Çimi yapan firmanin izin verecegini sanmam.onlar icin olumsux bir referans olur..

iş çimcilerde zaten çatıcılar zamanında teslim edecek sahayı çimciler 45-60 günde teslim ederse eylül sonu maç oynanacak duruma gelir gecikirsede yapacak bişey yok 15 gün fazla bekleriz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arada milli maç var. Milli maç arası bizim sahayada denk gelirse ne ala. Aslında fikstür ayarlanıp ilk maçların hepsini dışarıda oynasak ne harika olur.

Çevrimdışı kralkartal

iş çimcilerde zaten çatıcılar zamanında teslim edecek sahayı çimciler 45-60 günde teslim ederse eylül sonu maç oynanacak duruma gelir gecikirsede yapacak bişey yok 15 gün fazla bekleriz :)

Cimin en iyi ihtimali 75 gun degilmi abi.. Yok yok stadın heryeri onemli ama cim en onemlisi buna bugun kanaat getirdimm:)

Çevrimdışı Efe

Arada milli maç var. Milli maç arası bizim sahayada denk gelirse ne ala. Aslında fikstür ayarlanıp ilk maçların hepsini dışarıda oynasak ne harika olur.

aynen katılıyorum inönünün revizyon senesin dede 6 hafta dışarıda oynamıştık yanılmıyorsam aynısı yapılabilir ben yönetimin böyle bir talebi olacağını düşünüyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

Bunun icin ic sahada mac yapacagimiz kuluplerinde onay vermesi gerekir diye dusunuyorum

Çevrimdışı Efe

Cimin en iyi ihtimali 75 gun degilmi abi.. Yok yok stadın heryeri onemli ama cim en onemlisi buna bugun kanaat getirdimm:)

60 gün teslimat süresi var 1 ağustos başlasa 30 eylül teslimat ama maç oynanır mı bilemem
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

60 gün teslimat süresi var 1 ağustos başlasa 30 eylül teslimat ama maç oynanır mı bilemem
Teslim edildikten kac gun sonra kullanilabiliyor acaba onemli olan o..

Çevrimdışı Necmi

Ben anlamam abi, para yoksa girmeyecekti bu işlere. PAra yok bahanesi, beşiktaşın yönetimindeki adamların yapması gereken iş değil. Benden daha iyi beşiktaşlılar diye mi yönetime giriyor bunlar? Benden daha iyi yönetim kabiliyeti, var diye ama %80 benden daha zenginler diye giriyorlar. Türkiye de iş budur.

Taraftara, ağustosta tamam ocakta tamam, mayısta staddayız diye beklenti pompalayıp durdular, sabır mabır kalmadı vallahi bende.
para yok yapamıyoruz dedilerde benimmi haberim olmadı :bandit:

Çevrimdışı Efe

Teslim edildikten kac gun sonra kullanilabiliyor acaba onemli olan o..

zaten onu bi türlü çözemedim bi çözsem açılış tarihini çatı havaya kalktımı yazarım buraya ama çim işi hiç bilmediğim bir iş ben inşaat uzmanıyım topraktan anlamıyorum :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kralkartal

zaten onu bi türlü çözemedim bi çözsem açılış tarihini çatı havaya kalktımı yazarım buraya ama çim işi hiç bilmediğim bir iş ben inşaat uzmanıyım topraktan anlamıyorum :lol:
Abi googlede falan yokmu bir bilgi bu konuda hibrit cim nedir ne kadar zamanda yapilir ne kadar zaman bekletilir ve oynancak hale gelir falan nedir bu esrar perdesi:)

Çevrimdışı tguesbb

1 ay olmuştur geleli buraya birkaç yorum da yapmışımdır.Selam vermedim sanırım hiç

Çevrimdışı Efe

Abi googlede falan yokmu bir bilgi bu konuda hibrit cim nedir ne kadar zamanda yapilir ne kadar zaman bekletilir ve oynancak hale gelir falan nedir bu esrar perdesi:)

şimdi onlarında versiyonları var ne yapılacak nasıl yapılacak kimse bilmiyor  elimizde sadece çim işine 60 gün mühlet verilmiş o var 60 günde tam hazır olur mu bunu kimse bilmiyor çünkü ne yapılacak o da belli değil bi kesinleşsin bakalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1 ay olmuştur geleli buraya birkaç yorum da yapmışımdır.Selam vermedim sanırım hiç

ilk defa görüyorum seni hoş geldin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Arkadaşlar eminönünden çim tohumu alıp denemeye başlayacağım.tahminimce çimler hazır gelecek üstüne tohumlar atılacak bu tohumlar yaklaşık 30-45 gün içinde ekili ciimere tutunur.direnaj işlemi önemli olan.o ne kadar sürer nasıl bir yöntem uygulanır .betondan vazgeçildiği için süre daha kısa olacaktır.emin değilim ama beton olsaydı muhtemelen 2. Yarıya kalırdı açılış

Çevrimdışı kralkartal

şimdi onlarında versiyonları var ne yapılacak nasıl yapılacak kimse bilmiyor  elimizde sadece çim işine 60 gün mühlet verilmiş o var 60 günde tam hazır olur mu bunu kimse bilmiyor çünkü ne yapılacak o da belli değil bi kesinleşsin bakalım :)
O zaman nabıyoruz #sabrediyoruz ölmeden su efsane yeni acıkta bir sezon gecirelim fikret başkan bilic dembaba sosa gokhan tore günay  kadroda ates ediyoo valla:::)))

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kralkartal

Arkadaşlar eminönünden çim tohumu alıp denemeye başlayacağım.tahminimce çimler hazır gelecek üstüne tohumlar atılacak bu tohumlar yaklaşık 30-45 gün içinde ekili ciimere tutunur.direnaj işlemi önemli olan.o ne kadar sürer nasıl bir yöntem uygulanır .betondan vazgeçildiği için süre daha kısa olacaktır.emin değilim ama beton olsaydı muhtemelen 2. Yarıya kalırdı açılış

Betonlu ve betonsuz arasında lehte ve alehte bir fark varmi abi?

Çevrimdışı tguesbb

@Tolgaozkhrmn @efe teşekkür ederim.Fazla yorum yapmama sebebim insanların bazı düşüncelerini anlayamıyorum geriliyorum.Yansıtmamak adına susuyorum saygıda kusur etmek yakışmaz..
LA VİTRORİA SARA NOSTRA..

Çevrimdışı Efe

O zaman nabıyoruz #sabrediyoruz ölmeden su efsane yeni acıkta bir sezon gecirelim fikret başkan bilic dembaba sosa gokhan tore günay  kadroda ates ediyoo valla:::)))
şampiyon kadroyla gireceğiz inşallah ele geçen bunca şans hepsi geri tepildi artık 4 maç sadece 4 kazan şampiyon ol başka yok inşallah bu sefer keseceğiz önünlerini  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Tolgaozkhrmn @Efe teşekkür ederim.Fazla yorum yapmama sebebim insanların bazı düşüncelerini anlayamıyorum geriliyorum.Yansıtmamak adına susuyorum saygıda kusur etmek yakışmaz..

en iyisini yapıyorsun ama bize katıl arasıra sohbet ediyoruz sonuçta  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tguesbb

en iyisini yapıyorsun ama bize katıl arasıra sohbet ediyoruz sonuçta  :eyes
Haklısın aynen sonuçta hepimizin tek bir sevdası var

Çevrimdışı Tolga

@Tolgaozkhrmn @Efe teşekkür ederim.Fazla yorum yapmama sebebim insanların bazı düşüncelerini anlayamıyorum geriliyorum.Yansıtmamak adına susuyorum saygıda kusur etmek yakışmaz..

Ara sıra sen de katıl sohbetlerimize bu kadar sıcak ve samimi ortamı her BJK forumunda bulamazsın kolay kolay :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

aleykümselam  :D  hoşgeldin  diyelim o zaman

Çevrimdışı tguesbb

aleykümselam  :D  hoşgeldin  diyelim o zaman
Hoşbulduk abi (konu dışı ama ben izmirde yaşıyorum bilet bitti mi akhisar maçına bilgin var mı geç kaldım çünkü almak için