Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018849 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@Factatum  gördünmü kardeşim neden o gazeteye tepki verdiğimi hiç alakası yokken Beşiktaşı oyunun içine sokup kasıtlı olarak algı oynaması yapıyorlar
insanların beyninde sürekli olarak Beşiktaşı zayıf ve sıradan göstermenin peşindeler. İşte bunlara alet olmamak lazım masa başı yaptıkları yalan haberleri yayarak onların bu işden menfaatlenmelerine imkan vermemek gerekiyor. Gördüğün gibi Beşiktaşla ilgili olmayan olumsuz bir durumun içine Beşiktaşı bilinçli olarak ilave ediyorlar

Çevrimdışı Factatum

@Necmi

Gördüm abi. Evlerine ateş ateş düşsün. Haneleri sallansın. Uçkurları bağlansın. Dölleri kurusun.  :D

O yüzden okuduğuna direkt inanmayan, sorgulayan biri olmak gerekiyor. Havuz veya ana akım medya hep aynı terane. Ancak maalesef bizim içimizde de irlandalı çok. Beşiktaş medyası da hep rant peşinde. Maksatlı haber bağlamında, havuz medyasını pek aratmıyor bize.

Yani doğru haber alabilmek, bizim için büyük mesele.   

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

Gördüm abi. Evlerine ateş ateş düşsün. Haneleri sallansın. Uçkurları bağlansın. Dölleri kurusun.  :D

O yüzden okuduğuna direkt inanmayan, sorgulayan biri olmak gerekiyor. Havuz veya ana akım medya hep aynı terane. Ancak maalesef bizim içimizde de irlandalı çok. Beşiktaş medyası da hep rant peşinde. Maksatlı haber bağlamında, havuz medyasını pek aratmıyor bize.

Yani doğru haber alabilmek, bizim için büyük mesele.   
zaten haber portalınıda buna tepki olarak kurduk ama yalan haberlerin içinde doğru haber bulamıyoruz
okuduğumuza zaten inanmıyoruzda aslında hiç okumamak gerekiyor seni biraz üzdüm belki ama işte sonuç düşündüğüm gibi çıktı
o yüzden haberi linklemek yerine haberin kendisini kopyalamak daha mantıklı en azından katkımız olmaz bu pis işlere
haber portalının ayakta kalabilmesi için belli aralıklarda haber yayınlaması lazım haber olmazsa yaratacaksın mantığıyla haraket ediyorlar
bizlerde girip bu yalan haberleri okuduğumuz sürece mantıkları doğru oluyor o yüzden alet olmayalım bunlara mantıklarının doğru olmadığını görsünler @Factatum

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı warofpoet

Sevgili kardeşlerim ve abilerim inşallah bu sene alnımızın akıyla şampiyon oluruz, hakkımızı yiyenlere inat bu takım çok büyük zorluklar çekerek çok güzel bir karakter ortaya koydu. Şampiyonluk en çok bize yaklışıyor bu sene ve bence çoktan hak ettik bu şampiyonluğu. Umuyorum ki kalan maçlarda hedefe ulaşacağız.

Onun dışında foruma fazla yazmamakla beraber herkese selam olsun, bir de sorum olacak :))
Malum eski açık tarafında bir restorasyon işi var, tarihi duvardan taşlar sökülüyor vs. Bu taşların yerine montesi restorasyonun nasıl olacağı ya da nasıl tekrar monte edileceği hakkında bilgisi olan varsa merak içindeyim . Sökülen taşlar temizlenip 2 günde yerine mi oturtulacak yoksa duvar da mı sökülecek .. vs ?? 

Sezon sonu hep beraber inşallah  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Barış1903

Vallahi şampiyonluğu en çok biz hak ediyoruz ama malesef Türkiyede şampiyonluk hak edilmiyor, satın alınıyor... :akuma: @warofpoet

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yanlış saymıyorsam 16 kiriş kaldı takılacak.

Her gün 2 tane takma hızına gelirlerse bir haftada bitirirler. Yani 20 mayısta biter. Sonrası halat için tahtaların dizilimi, yavaş yavaş halatlar desen 20 hazirana kadar halatlar kalkmaya hazır olur. Bu meret 15 günde de kalkıyor ortalama olarak. Temmuz başı ila 10 u arası çatı kalkmış olabilir kanaatindeyim. Çatı kalktıktan sonra giydirilmesi ile zemin bir arada görürülebilir işler.

Saha drenajı, zeminin hazırlanmasına da 20 gün diyorum. Ağustos başı ekim gerçekleşir.
2.5-3 ay gerektiği söyleniyor çimler için, buda bahsi edilen 29 ekim tarihine denk geliyor.

Yani özetle, maalesef Ekimin sonunda ancak maç yapacak duruma gelir stad.

Ulan eylül başına yetiştirme hesabıyla yola çıktım, yazdıkça dedim yok yapamazlar bunu ekle üstüne 10 gün diye diye, ekimin sonuna geldim. offf  :bawling:

Çevrimdışı Barış1903

Çevrimdışı Deniz

Her gün 2 tane takma hızına gelirlerse bir haftada bitirirler. Yani 20 mayısta biter. Sonrası halat için tahtaların dizilimi, yavaş yavaş halatlar desen 20 hazirana kadar halatlar kalkmaya hazır olur. Bu meret 15 günde de kalkıyor ortalama olarak. Temmuz başı ila 10 u arası çatı kalkmış olabilir kanaatindeyim. Çatı kalktıktan sonra giydirilmesi ile zemin bir arada görürülebilir işler.

Saha drenajı, zeminin hazırlanmasına da 20 gün diyorum. Ağustos başı ekim gerçekleşir.
2.5-3 ay gerektiği söyleniyor çimler için, buda bahsi edilen 29 ekim tarihine denk geliyor.

Ulan eylül başına yetiştirme hesabıyla yola çıktım, yazdıkça dedim yok yapamazlar bunu ekle üstüne 10 gün diye diye, ekimin sonuna geldim. offf  :bawling:
29 ekimi bulmussun daha ne istiyorsun baskan
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

sen çimi yaptın bitirdin sonra üstüne 2.5-3 ay ekledin :nerd:
temmuz başında başlarsa eylül ortası en geç eylül sonu oynanacak duruma gelir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

sen çimi yaptın bitirdin sonra üstüne 2.5-3 ay ekledin :nerd:
temmuz başında başlarsa eylül ortası en geç eylül sonu oynanacak duruma gelir

Ağustos başı çim ekimini serimini yazdım. Oynanır hale gelmesi 80-90 günmüş, öyle okudum bu hibrit çimin. Buda ekim sonu ediyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ağustos başı çim ekimini serimini yazdım. Oynanır hale gelmesi 80-90 günmüş, öyle okudum bu hibrit çimin. Buda ekim sonu ediyor.
temmuz başına yazacaktın onu, kaydırma yapmışsın....

Çevrimiçi Necmi

çim ekildikten sonra değil ama bütün saha işleri için o süre drenaj çakıl ve kumun serilmesi hibritin yapılması ve çimin ekilmesi büyümesi :bandit: oynanacak duruma gelmesi
için gerekli süre ben söyleyeyim sana ilk membranı taktıkları süreden 3 ay sonra kartal gol gol gooolll deriz :D
buda takriben eylül ortasıyla sonu arasında bir zamana denk gelir

Çevrimdışı ers1903

Merak ettim neden ekran görüntüsü istedin. Canlı yayında bir problem yok

Cepten yaziyorum ,paketim az kaldi ondan :)

Çevrimiçi kahyaoglueren

Numaralıda kurulan yeni iskeleler halatlar için mi merdiven gibi olanlar?

Çevrimdışı murat

mart başından 220 gün say.iş planında bir iş 30 bir iş 60 diğerleri 45 gün sürüyor.şimdi plan yayınlanması izine tabi oduğu için yayınlayamıyoruz.yayınlarsakta vay iş geç kalmış geride gidiyoruz algısı oluşur.işin özeti şu 30 günde bitecek iş 60 günde bitmiş ama diğer iş planlanandan önce başlamış ondan sonrakide planlanandan önce başlamış.genel olarak her birimde biraz sarkıyor görünsede planlanandan önce gidiyor gibi geliyor.planın tuttuğunu görmek için son aşamayı yani çatının havaya kalktığı günü görmek zorundayız.

Eylülde açabileceksek ne ala. Milli maç arasıda var, bir küçük fikstür ayarlamasıyla maksimum 3 maç kaçırırız içeride. o bile çok ya gerçi.

Çevrimdışı Anıl

Numaralıda kurulan yeni iskeleler halatlar için mi merdiven gibi olanlar?
Evet kardeşim halatlar için :ok:

Çevrimdışı murat

Eylülde açabileceksek ne ala. Milli maç arasıda var, bir küçük fikstür ayarlamasıyla maksimum 3 maç kaçırırız içeride. o bile çok ya gerçi.
başkanın son verdiği tarih gerçekçi bir tarih.çim için 75-90 gün veriliyor.75 gün eylül 15 i işaret ediyor.75 ile 90 arasında tek maç farkeder.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı celiker1

2 tane milli maç arası var.29 Ekim tarihi en makul tarih gözüküyor.3-4 maç kaçırırız maximum
Hayatta Beşiktaş