Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018857 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

bütün renktaşlarıma selamlar yeni üye oldum.istanbolda yaşayanlar çok şanslılar vodafon arenayı canlı canlı görebiliyorsunuz.inşallah stad açılışına gelmeyi düşünüyorum.herkeze iyi günler  :halay:
:hosgeldin

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 16:52:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bütün renktaşlarıma selamlar yeni üye oldum.istanbolda yaşayanlar çok şanslılar vodafon arenayı canlı canlı görebiliyorsunuz.inşallah stad açılışına gelmeyi düşünüyorum.herkeze iyi günler  :halay:
kimseye göstermiyorlar stadı @Necmi abi bile delikten ancak izleyebiliyormuş kaçak olarak :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Stadimiz elite katogoride olunca bize ne gibi faydasi olacak.uefa anlaminda
yeşil stad olması veya stadvision teknolojisinin ne faydası olacaksa aynı
uefa elit katogori insanların daha rahat ortamda ve uygun koşullarda üst seviye güvenlik içinde maçları seyretmesi için alınmış
ve dünyada yaşanan tecrübelerle sınırları çizilmiş kurallardır bunlara uymak demek insan gibi maç seyretmek demektir
yani bunu ne kadar fayda görürsün sana kalmış
adam diyorki en uzak koltukta oturan bir kişi en fazla tuvalete ulaşmak için şu kadar mesafeden fazlasını kat edemez
şu kadar yürüyerek kantine çıkışa vs ulaşmak zorunda kullandığı tuvalet şu standartların altında olamaz oturduğu koltuk şu ölçülerin altında olamaz
yani kriterlerde konan her şart senin ordaki konforun ve güvenliğin için alınmış kurallar yani birileri daha çok kazansın diye kural koymuyorlar
zaten bunlarda belli zaman sonra standart hale gelecek maç onayı yaparken belki eski tarihlerde bir stadda aramadığı özelliği yeni stadlarda arıyacaktır
yakın gelecekte büyük ihtimal avrupa kupasındaki maçlarda bazı şeyleri şart koşacak gibi görünüyor şimdi yeni yaptığın bir stadda bu standartlara uymazsan
yarın çok pişman olabilirsin

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin ve standart konuşmayı yapayım burda renkli yok
ya yanlış foruma geldin yada çok yanlış bir kelime kullandın :D

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

bismillah hemen yüzümüze vuruyonuz  :bawling:

Çevrimiçi Necmi

kimseye göstermiyorlar stadı @Necmi abi bile delikten ancak izleyebiliyormuş kaçak olarak :D
nerdeee ben anca resimlerden bakabiliyorum :alala:
benim öyle rahatlıkla gireceğim bir delik olsa bu size yol su elektrik olarak geri döner :D

Çevrimdışı Anıl

Stadimiz elite katogoride olunca bize ne gibi faydasi olacak.uefa anlaminda
Final :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

bismillah hemen yüzümüze vuruyonuz  :bawling:
yoo gayette kibar davrandım
gülücük bile kullandım :kop: :kop: :kop:
sen birde bu kelimeyi eski üyeyken etde bir gör başına ne gelir :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hiç öyle sanma. Bu karnı çok acıkmış birinin gözünün önünde meyveli pasta yapılması gibi bir şey . Hani bir an önce bitse de yesek misali  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Siyah ya da kara, bir renktir. Işığı yansıtmak yerine emen pigmentler siyah gözükür. Renkler pigmentlerin yansıttığı ışığın dalga boylarına bağlı olarak oluşurlar. Ortamda hiç ışık bulunmadığında hiçbir ışık yansıtılamadığı için her şey siyah görünür. Pratikte renk olarak kabul edilir.

Renkler pigmentlerin yansıttığı ışığın dalga boylarına bağlı olarak oluşurlar. Ortamda hiç ışık bulunmadığında hiçbir ışık yansıtılamadığı için her şey siyah görünür, başka bir deyişle hiçbir şey görünmez.
Ak (veya beyaz), görülebilir dalga boylarındaki tüm renkleri kapsayan akromatik bir renktir. Beyaz ışık, kırmızı, yeşil ve mavi ışıkların karıştırılması ile oluşturulabilir. Eskiden, beyazın ışığın doğal rengi olduğu kabul edilirdi, ancak Newton, tam tersine beyazın tüm renklerin birleşimi olduğunu kanıtladı. :tabe: @Necmi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ers1903

Sevabina ekran görüntüsü alabilen varmi:)

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Ali Aba

FLAŞ FLAŞ FLAŞ uefa dan kulup lisansı alamayan klupler mersin idmanyurdu kasımpaşa eskişehir gaziantep kayseri erciyes ve balıkesir

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tsk ederim..
Merak ettim neden ekran görüntüsü istedin. Canlı yayında bir problem yok
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı siyah-1903

Merak ettim neden ekran görüntüsü istedin. Canlı yayında bir problem yok

kimi iş pclerinde o linkler çalışmıyor
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Siyah ya da kara, bir renktir. Işığı yansıtmak yerine emen pigmentler siyah gözükür. Renkler pigmentlerin yansıttığı ışığın dalga boylarına bağlı olarak oluşurlar. Ortamda hiç ışık bulunmadığında hiçbir ışık yansıtılamadığı için her şey siyah görünür. Pratikte renk olarak kabul edilir.

Renkler pigmentlerin yansıttığı ışığın dalga boylarına bağlı olarak oluşurlar. Ortamda hiç ışık bulunmadığında hiçbir ışık yansıtılamadığı için her şey siyah görünür, başka bir deyişle hiçbir şey görünmez.
Ak (veya beyaz), görülebilir dalga boylarındaki tüm renkleri kapsayan akromatik bir renktir. Beyaz ışık, kırmızı, yeşil ve mavi ışıkların karıştırılması ile oluşturulabilir. Eskiden, beyazın ışığın doğal rengi olduğu kabul edilirdi, ancak Newton, tam tersine beyazın tüm renklerin birleşimi olduğunu kanıtladı. :tabe: @Necmi
söylediğin tanımda zaten onların renk olmadığını belli ediyor
siyah ışığın yansımadığı emildiği ortam demektir yani frekans gönderecek herhangi bir pigment yok
beyaz senin dediğin ışıkta tüm renklerin birleşimi demektir
burda kural ikiye ayrılıyor ışık ta kural farklıdır maddede kural farklıdır bütün boyaları karıştırarak beyaz elde edemezsin
yada ışıkta iki rengin karışmasından farklı bir renk elde edersin yanlış bilmiyorsam ışıkta yeşille sarının karışımı maviyi boyada maviyle sarının karışımı yeşili verir
renkler yeni renkler yaratabilir ama siyah ve beyaz bir rengi açıklaştırır veya koyulaştırır farklı bir renk ortaya çıkartmaz o yüzdende siyah ve beyaz bir renk olarak kabul edilmez
bazı fikirlere göre yardımcı renk olarak tanımlanmak istenmişti ama buda pek rabet görmedi
@Hasan Tahsin 
herkesin yaptığı hata renk denince ışık olarak düşünmesi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

söylediğin tanımda zaten onların renk olmadığını belli ediyor
siyah ışığın yansımadığı emildiği ortam demektir yani frekans gönderecek herhangi bir pigment yok
beyaz senin dediğin ışıkta tüm renklerin birleşimi demektir
burda kural ikiye ayrılıyor ışık ta kural farklıdır maddede kural farklıdır bütün boyaları karıştırarak beyaz elde edemezsin
yada ışıkta iki rengin karışmasından farklı bir renk elde edersin yanlış bilmiyorsam ışıkta yeşille sarının karışımı maviyi boyada maviyle sarının karışımı yeşili verir
renkler yeni renkler yaratabilir ama siyah ve beyaz bir rengi açıklaştırır veya koyulaştırır farklı bir renk ortaya çıkartmaz o yüzdende siyah ve beyaz bir renk olarak kabul edilmez
bazı fikirlere göre yardımcı renk olarak tanımlanmak istenmişti ama buda pek rabet görmedi
@Hasan Tahsin 
herkesin yaptığı hata renk denince ışık olarak düşünmesi
Sistem yöneticisi ne derse benim için odur @Necmi   :ok:
Tek Büyük Beşiktaş