Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017797 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kralkartal

iç taraftan bayağıdır fotoğraf gelmiyor odalar falan ne alemde acaba en azından onlar hızlı gitseydi  :alala:

Onlat her turlu yetisir hatta agustosa bile yetisir bence catiyla cim halledilsinde..

Çevrimdışı Necmi

abi kapalida tribunler ayrilmazsa carsi kapalinin ortasini kimseye vermez, ozel guvenlik passo falan hikaye bence nice tribunde mac izledim ozel guvenligin dovulmedigi mac gormedim ne yazik ki
Bitti kardeşim onlar tc kitleniyor bir daha tribüne giremiyorsun çarşı mı oturacak 3000-4000 tl kombine parası vermiş olanın yerine istiyorsa satın alır tribünde özel güvenliği dövebilmesi için önce oraya girmesi lazım artık stadlara hiç bir şekilde girilmez girmenin tek yolu koltuğunu satın alman ve içerde bir olay yaptığındada bir daha o koltuğuda alamıyorsun istiyen istediğini dövsün sonuçta stadda son dövüşü olur ya kurala uyacak yada tribünü kaybedecek unutun artık eski inönüyü bir tane iki tane değil orda beşbin koltuk var ve o parayı veren herkesde koltuğunu korur hangi biriyle kavga edeceksin düşün iki yüz kişilik grup geldi orda iki kişiyi kaldırmayacak ikiyüz kişiyi kaldıracak eskiden renklilerle yapılan kapalı savaşlarını unutun artık orda renkli yok

Çevrimdışı berkd1522

numaralı üst basın tribünün sağı ve solu yer problemi yaşamamak için en ideal yerler.

merhaba; forum açıldığıdan beri takip ediyorum ilk kez yorum yazıyorum. 5 kişi biz 401 12.sıra 4-5-6-7-8 i aldık ve kapalıdan oraya geçtik. her türlü tribün yapacağız çünkü Beşiktaşımızın bağıran taraftara ihtiyacı var.(örnek olimpiyat stadı) aynı bloktan olan arkadaş varsa tanışmak isterim.

Çevrimdışı birkanmaraz

@Necmi  abi ben stadı görmek istiyorum kimden izin alıcam bi yardım eder misin ?

Çevrimdışı erzurum1903

arkadaşlar sanki hiç çalışma yokmuş gibi geliyor bana, gerçekten çalışma yok mu varda ben mi göremiyorum.

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar sanki hiç çalışma yokmuş gibi geliyor bana, gerçekten çalışma yok mu varda ben mi göremiyorum.
calisma varda kirisleri kaldirmadilar hafriyat suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

ingilizler en medenisi baksanıza Allianz arenada bile demir parmaklılklar ardında maç seyrediliyor.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Nisan 2014 - Mayıs 2015 ( Aylık Genel Değişim ) Bir bebek gibi büyütüyoruz yuvamızı :claps:

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Anıl

merhaba; forum açıldığıdan beri takip ediyorum ilk kez yorum yazıyorum. 5 kişi biz 401 12.sıra 4-5-6-7-8 i aldık ve kapalıdan oraya geçtik. her türlü tribün yapacağız çünkü Beşiktaşımızın bağıran taraftara ihtiyacı var.(örnek olimpiyat stadı) aynı bloktan olan arkadaş varsa tanışmak isterim.
401 de biraz zor abi, çünkü hemen yanı basın ve şeref tribünü. Ve o bölgede büyük ihtimalle ayakta olanları uyarmak için görevliler olacaktır. Saraçoğlu'nda öyle. Yani sizin iş biraz zor :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 15:23:04
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ingilizler en medenisi baksanıza Allianz arenada bile demir parmaklılklar ardında maç seyrediliyor.

en medenisi mi :alala:
izmirde türkiye ingiltere maçında hepsi popolarını açıp göstermişlerdi.
holiganları her yerde olay çıkarıyorlar ama onlar artık statlara alınmıyor isimleri tek tek poliste var.
ingiltereden çıkış yaptıklarında gittikleri ülkeye  bile haber veriyorlar bunları maça almayın diye...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

en medenisi mi :alala:
izmirde türkiye ingiltere maçında hepsi popolarını açıp göstermişlerdi.
holiganları her yerde olay çıkarıyorlar ama onlar artık statlara alınmıyor isimleri tek tek poliste var.
ingiltereden çıkış yaptıklarında gittikleri ülkeye  bile haber veriyorlar bunları maça almayın diye...
stadyumları açısından demiştim,ultraları tam bir fecaat sadece arkalarını gösterseler gene iyi  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı berkd1522

401 de biraz zor abi, çünkü hemen yanı basın ve şeref tribünü. Ve o bölgede büyük ihtimalle ayakta olanları uyarmak için görevliler olacaktır. Saraçoğlu'nda öyle. Yani sizin iş biraz zor :D
Düzgün bir şekilde açılsında allahın izniyle elbet bir yol bulunur :)

Çevrimdışı Haldun

Bitti kardeşim onlar tc kitleniyor bir daha tribüne giremiyorsun çarşı mı oturacak 3000-4000 tl kombine parası vermiş olanın yerine istiyorsa satın alır tribünde özel güvenliği dövebilmesi için önce oraya girmesi lazım artık stadlara hiç bir şekilde girilmez girmenin tek yolu koltuğunu satın alman ve içerde bir olay yaptığındada bir daha o koltuğuda alamıyorsun istiyen istediğini dövsün sonuçta stadda son dövüşü olur ya kurala uyacak yada tribünü kaybedecek unutun artık eski inönüyü bir tane iki tane değil orda beşbin koltuk var ve o parayı veren herkesde koltuğunu korur hangi biriyle kavga edeceksin düşün iki yüz kişilik grup geldi orda iki kişiyi kaldırmayacak ikiyüz kişiyi kaldıracak eskiden renklilerle yapılan kapalı savaşlarını unutun artık orda renkli yok

anladim abi insallah

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 15:32:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
stadyumları açısından demiştim,ultraları tam bir fecaat sadece arkalarını gösterseler gene iyi  :lol:
resimde pankartlara baktımda bunlar alman abi boşuna günahlarını aldık :kop: :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2015, 15:50:01 adebe ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  abi ben stadı görmek istiyorum kimden izin alıcam bi yardım eder misin ?
izin alamazsın öyle bir durum yok bjk_mabetten rica et müsaitse sokar
stadı herkes görmek istiyor  :D  bende daha girmedim içine

Çevrimdışı birkanmaraz

@Necmi   bjk_mabet e mesaj attımda tahminen girmedi veya görmedi geri dönüş olmayınca sana yazdım bende abi.

Çevrimdışı Necmi

ingilizlermi  :alala:  holigan kelimesi onlardan geliyor avrupada ölümle sonuçlanan olayları bir araştır bakayım ingilizler bir şekilde olayın bir ayağı oluyorlar
holiganlık yüzünden avrupa kupalarından men yemiş bir ülke başka varmı taraftar olayları yüzünden men yiyen

Çevrimdışı ahmetx

bizden başka da sakat çok  :kop: Adamlar 2. katın yağmur suyunu direk aşağıya salmışlar  :lol:

[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2015, 15:45:45 ahmetx ]

Çevrimdışı birkanmaraz

bizden başka da sakat çok  :kop:

abi kahkaha attım @ahmetx  bütün sakatlar bizimi bulacak

Çevrimdışı Factatum

Üst katlarda koltuğun üstüne çıkmak tehlikeli. Kendisini koruyacak bariyer de olmayacağı için, alt kata doğru uçuş riski mevcut. 38 derece eğimde görüş açısının kapanması diye bir bahane olmaz. Koltuğun üstüne çıkanı terbiye etmek gerek. 

Çevrimdışı Necmi

Üst katlarda koltuğun üstüne çıkmak tehlikeli. Kendisini koruyacak bariyer de olmayacağı için, alt kata doğru uçuş riski mevcut. 38 derece eğimde görüş açısının kapanması diye bir bahane olmaz. Koltuğun üstüne çıkanı terbiye etmek gerek. 
merak etme korku terbiye eder :D

Çevrimdışı Necmi

@Necmi   bjk_mabet e mesaj attımda tahminen girmedi veya görmedi geri dönüş olmayınca sana yazdım bende abi.
mesaj kutusuna bakmasını söylerim :)

Çevrimdışı Karabay

numaralının arkasındaki vinç yeni mi geldi yoksa öyle duruyor mu?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

83 - 84 - 85 sayfalara hızlıca baktım. Önümüzdeki sezon kombinelerde herkesin oturacağı koltuk belli değil mi ?
Tek Büyük Beşiktaş