Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018405 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

:claps: :claps: :claps: 45 bin ideal rakam.Ben GS ve Brugge maçlarından sonra 50-60 bin kapasite sevdamdan vazgeçtim çünkü millet olarak büyük kalabalıklarda davranış bozukluğu gösteriyoruz.
aynen abi kalabalik bize gelmiyor kalabalik olmak cok buyuk bi ayricalik olsa italyada en fazla taraftara sahip juventus 65 bin kisilik stadini yikip da 42 bin kisilik stad yapmazdi

Çevrimdışı ahmetx

aynen abi kalabalik bize gelmiyor kalabalik olmak cok buyuk bi ayricalik olsa italyada en fazla taraftara sahip juventus 65 bin kisilik stadini yikip da 42 bin kisilik stad yapmazdi
Bunun bir de ekonomik boyutu var gelir gider dengesini hesaplıyorlar,büyük stad çok gelir demek değil aynı zamanda çok gider demek... :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kralkartal

:alala: zevkler kisiden kisiye degisiyor demek bence kosesi alcak tribunler cok daha estetik duruyor. Bayern munis stadi mi borussa dortmund mu desen bayern derim.arsenal stadi mi manchester stadi mi desen arsenal derim.atletico bilbao mu real madrid mi desen atletico bilbao stadi derim :icool:
Ya sorunda o yeni yapilan her stadin koselerini bole alcak yapiolar bende o yuzden biktim goruntu olarak her yerde gormekten. Yoksa duz yapidan daha estetik tabi..

Çevrimdışı Haldun

Bunun bir de ekonomik boyutu var gelir gider dengesini hesaplıyorlar,büyük stad çok gelir demek değil aynı zamanda çok gider demek... :ok:
aynen abi 2 arti 1 evle 3 arti 1 ev aynisi degil, 2 arti 1 in kirasi 600 liraysa 2 kisi ciksan kisi basi 300 lira duser,ama 3 arti 1 e 3 kisi cikarsin kisi basi 200 lira duser kar ettigini sanirsin ama bunun elektrigi artar suyu artar yemek giderleri artar evde kavga olur gurultu olur daha da zararli cikarsin o yuzden az ama olmak her zaman daha iyidir  :lol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bende kapasiteye takanlardandım ama şimdi takmıyorum. Yalnız Della Alpi stadı koşu kulvarının olması, tribünlere uzaklığı vs çok kötü bir staddı ama haklısın yerine aynı seyirci kapasiteli sahaya yakın stad yapabilirlerdi.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

Ben İnönü açılınca stat da nasıl bir atmosfer olacak çok merak ediyorum .100. yılda ve sonralarında kombinemiz vardı sonra biletle gidip geldim .Her türlü branşa gittim futbol,basket,hentbol,voleybol ama oturarak maç izlendiğini anca hentbolda gördüm. yeni stat da çarşı kale arkasına (yeni açık) bölgesine taşınacakmış öyle diyorlar ama benim tanıdığım kişiler kapalı için mücadele eder ve parasıyla zaten parayı ve geç izle nasıl ayıracaklar .  kapalı üst köşelerin fiyatı ucuz , ortaları pahalı nasıl bunlar ayrışacak  . Ben 5 yaşımdan beri  maçlara gidiyorum hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım isteyen istediği ye gidiyordu . yeni stat da nasıl olacak  .Bizler ingiltere ligini izlerken diyoruzya nasıl oturarak izliyorlar bizde nasıl olacak alt tribün ayakta bunlar muallak ?

Onu herkes merak ediyor besiktas tribunlerinin basina ilk defa gelecek bole bisey cunku:))

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Haldun

Ya sorunda o yeni yapilan her stadin koselerini bole alcak yapiolar bende o yuzden biktim goruntu olarak her yerde gormekten. Yoksa duz yapidan daha estetik tabi..
avantaji daha fazla bildigim kadariyla kosesi allcak olanlarin cim acisindan falan da necmi abi bi ara bu konuyla ilgili biseler dediydi

Çevrimdışı birkanmaraz

Onu herkes merak ediyor besiktas tribunlerinin basina ilk defa gelecek bole bisey cunku:))

sence nasıl olucak @kralkartal

Çevrimdışı Haldun

Bende kapasiteye takanlardandım ama şimdi takmıyorum. Yalnız Della Alpi stadı koşu kulvarının olması, tribünlere uzaklığı vs çok kötü bir staddı ama haklısın yerine aynı seyirci kapasiteli sahaya yakın stad yapabilirlerdi.
aynen abi eyvallah eski stadlati kotuydu uzakti konforsuzdu falan ama dedigin gibi eger ayricalik olsa ayni yere ayni konforda ayni kapasitede yaparlardi sonucta italyada 16 milyon ile en fazla taraftari olan takim , su anki kapasite gayet ideal  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

köşelerde alçalma olmasının en önemli sebebi sahanın merkezine uzaklığın köşelerde artmasıdır bu yüzden mimarlar uzak köşeleri kırpıyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı ahmetx

kapasite 45 bin ,4000 bin vip koltuk, 200 de loca olmalıydı

Çevrimdışı Erhan

Aynen vinç hareketlendi arkada kiriş gelsin kiriş  :halay:

Çevrimdışı ErsinA.

ben bulurum  :D Sence nerden buldum? :photo:

abi benim çocukken çekindiğim bi resim vardı kayboldu. onuda bulabilir misin?   :evillol: :D

fazla çocukluk resmim yok. çok makbule geçer bulursan.

Çevrimdışı ahmetx

hafriyat,fore kazık,testere kiriş,prekast,eski açık rampa derken yeni krizimiz çatı kirişi  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

abi benim çocukken çekindiğim bi resim vardı kayboldu. onuda bulabilir misin?   :evillol: :D

fazla çocukluk resmim yok. çok makbule geçer bulursan.

tabii ki  :D

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı CanEmre

:kop: yaklaşmıssın abi ama bu değil  :D
aradığın mı bu değil? resim mi senin değil?  :lol: :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Ben İnönü açılınca stat da nasıl bir atmosfer olacak çok merak ediyorum .100. yılda ve sonralarında kombinemiz vardı sonra biletle gidip geldim .Her türlü branşa gittim futbol,basket,hentbol,voleybol ama oturarak maç izlendiğini anca hentbolda gördüm. yeni stat da çarşı kale arkasına (yeni açık) bölgesine taşınacakmış öyle diyorlar ama benim tanıdığım kişiler kapalı için mücadele eder ve parasıyla zaten parayı ve geç izle nasıl ayıracaklar .  kapalı üst köşelerin fiyatı ucuz , ortaları pahalı nasıl bunlar ayrışacak  . Ben 5 yaşımdan beri  maçlara gidiyorum hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım isteyen istediği ye gidiyordu . yeni stat da nasıl olacak  .Bizler ingiltere ligini izlerken diyoruzya nasıl oturarak izliyorlar bizde nasıl olacak alt tribün ayakta bunlar muallak ?
Fiyatları ayrı olduğu için öyle köşeden alan ortada izleyemez maçı izlememeli de. Büyük ihtimalle kategoriler ayrılır kırılmaz camlarla. Alt tribünler kale arkası hariç ayakta olmaz. Çünkü Numaralı ve Kapalı altta fiyatlar 2500-4500 arasında değişiyor. Bu paraları ödeyen insanlarda haklı olarak oturarak izlemek isteyeceklerdir. Bence aynı şeyler Kapalı ve Numaralı üstte de olmalı. Numaralı üstte oturarak izlenir ama Kapalı üstte zor. Bakalım açılınca göreceğiz
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2015, 13:53:35 anilt ]

Çevrimdışı Efe

Kirismi hani nerde gidip bakayim biraz sonra  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

aradığın mı bu değil? resim mi senin değil?  :lol: :lol:

resimdeki çocuk benim çocukluğuma benziyor ama ben değilim  :D

kirişi göremedik bugün bi türlü.. :bandit:

Çevrimdışı Haldun

Fiyatları ayrı olduğu için öyle köşeden alan ortada izleyemez maçı izlememeli de. Büyük ihtimalle kategoriler ayrılır kırılmaz camlarla. Alt tribünler kale arkası hariç ayakta olmaz. Çünkü Numaralı ve Kapalı altta fiyatlar 2500-4500 arasında değişiyor. Bu paraları ödeyen insanlarda haklı olarak oturarak izlemek isteyeceklerdir. Bence aynı şeyler Kapalı ve Numaralı üstte de olmalı. Numaralı üstte oturarak izlenir ama Kapalı üstte zor. Bakalım açılınca göreceğiz
ayirirlar buyuk ihtimal camlarla eski inonu gibi olmaz kapali 3 e bolunur 2 kose ve 1 orta seklinde

Çevrimdışı kralkartal

sence nasıl olucak @kralkartal
Bence sancili olacak en azindan kapali ust bu yeni duzene biraz zor ayak uyduracak. Yonetimi ugrastiracaklar baya..

Çevrimdışı Anıl

ayirirlar buyuk ihtimal camlarla eski inonu gibi olmaz kapali 3 e bolunur 2 kose ve 1 orta seklinde
Kapalı 5'e bölünür gibi gözüküyo çünkü köşelerde de 2 farklı fiyat kategorisi var. Kale arkaları ayrılmaz sadece diğer her tribünde her fiyat kategorisi ayrılır.