Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018420 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

Cümleten Selamün Aleyküm uzun zamandır yoktum maşallah stadımız çok ilerledi umutla bakabiliyoruz yarınlara
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 12:15:06
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Cümleten Selamün Aleyküm uzun zamandır yoktum maşallah stadımız çok ilerledi umutla bakabiliyoruz yarınlara
aleykümselam
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mayıs 2015, 12:15:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı samet67

Yeni üye olmakla ( Yavru Kartal  :lol: ) birlikte forumu daha uzun süredir takip ediyordum. Benzer konular olmuşsa da bazı şeylerin yeniden sorulmasında yeni gelenler ve kesinlikler açısından yararı olur diye düşünüyorum. Stadın kapasite artırımı ile ilgili geçmişte eski açık ve köşelerin yükseltilmesi konuşuldu. Eski açık tarafında kolon ve kirişlerde ankrajlar var yükseltilebilir ama köşelerin yükseltilebileceğini buna uygun yapıldığını sanmıyorum. Ne dersiniz ?
Köşeler için düşüncem yükseltilemezler çünkü en dışta ki kolonlara dayanmış durumdalar zaten yeterli alan yok yükseltilebilmesi için.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aleyküm Selam :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Köşeler için düşüncem yükseltilemezler çünkü en dışta ki kolonlara dayanmış durumdalar zaten yeterli alan yok yükseltilebilmesi için.
Köşelerin alçak olmasını c90 görüş açısına bağlıyorlar. Mimar BD o kısımları da yüksek yapaydı da orada oturanlar c60 görüş açısıyla  sahayı görselerdi, o kısmın biletleri ucuz olaydı. 2-3 bin seyirci daha fazla olsa güzel olmazmıydı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Köşelerin alçak olmasını c90 görüş açısına bağlıyorlar. Mimar BD o kısımları da yüksek yapaydı da orada oturanlar c60 görüş açısıyla  sahayı görselerdi, o kısmın biletleri ucuz olaydı. 2-3 bin seyirci daha fazla olsa güzel olmazmıydı ?
Olmazdı malesef, çünkü 1 koltuk bile c60 görüş açısına sahip olsaydı UEFA Elite Stadium kategorisine giremezdi bu stad :tabe:

Ayrıca Samet abinin de dediği gibi zaten köşeler dış kolonlarla bitişik durumda yükseltilmesi için yer de yok

Çevrimdışı FARUK

hocam köşelerde tribünler sütunlarla sınırlanıyor bu elips sütun yapısıyla köşelerde sıra sayısını artırmak mümkün değil
köşelerde  olabilecek en fazla sıra sayısı şuan mevcut

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Olmazdı malesef, çünkü 1 koltuk bile c60 görüş açısına sahip olsaydı UEFA Elite Stadium kategorisine giremezdi bu stad :tabe:

Ayrıca Samet abinin de dediği gibi zaten köşeler dış kolonlarla bitişik durumda yükseltilmesi için yer de yok
Teşekkürler. Sonuçta o kuşbakışı tribünlerdeki 40 bin kartal yeter bize
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Haldun

Atalarimiz nerde cokluk orda b.kluk demisler afedersiniz bunu gecen yilki gs ve bu yilki brugge maclarinda gorduk ne yazik ki stad 50 60 bin kisilik olsa bilet fiyati 60 lira olur diyelim ama 42 bin kisilik olsa 80 lira olur yani kazanc esit olacak.sadece yilda 4-5 mac full cekecek ligde geri kalan maclar icin 35 bin ortalama bile basaridir.o yuzden kapasite en ideali insallah butun maclarimizi full kapasite oynariz gerek yok 50 60 bine az insan gelsin oz indan gelsin

Çevrimdışı kralkartal

Koseler alcak yapilmasaydi o bolge c90 acisinda olmayacakmiydi??

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı kralkartal

Atalarimiz nerde cokluk orda b.kluk demisler afedersiniz bunu gecen yilki gs ve bu yilki brugge maclarinda gorduk ne yazik ki stad 50 60 bin kisilik olsa bilet fiyati 60 lira olur diyelim ama 42 bin kisilik olsa 80 lira olur yani kazanc esit olacak.sadece yilda 4-5 mac full cekecek ligde geri kalan maclar icin 35 bin ortalama bile basaridir.o yuzden kapasite en ideali insallah butun maclarimizi full kapasite oynariz gerek yok 50 60 bine az insan gelsin oz indan gelsin

Altina imzami atarim stad dedigin tas catlasin 45bin kisilik olmali fazlasi hakkaten zarar ve kuru kalabaliga giriyor tribunlerde butunluk olmuyor cok kirilgan bir tribun yapisi oluyor. Brugge maci ornegin.

Çevrimdışı kralkartal

Koselerin alcak yapilmasi kapasite olarak degilde goruntu olarak guzel olmadi bence. Neyseya bitsinde bu saaten sonra baska bseyin onemi yok.

Çevrimdışı martin40

[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2015, 12:58:08 martin40 ]

Çevrimdışı Haldun

Altina imzami atarim stad dedigin tas catlasin 45bin kisilik olmali fazlasi hakkaten zarar ve kuru kalabaliga giriyor tribunlerde butunluk olmuyor cok kirilgan bir tribun yapisi oluyor. Brugge maci ornegin.
:ok:

Çevrimdışı ahmetx

:claps: :claps: :claps: 45 bin ideal rakam.Ben GS ve Brugge maçlarından sonra 50-60 bin kapasite sevdamdan vazgeçtim çünkü millet olarak büyük kalabalıklarda davranış bozukluğu gösteriyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Evet benim, nerden buldun bunu  :lol:
@ahmetx  e sorulmayacak bir soru bu :kop: :kop:
o bulur iyi geçinmek lazım onunla :o_o:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

Koselerin alcak yapilmasi kapasite olarak degilde goruntu olarak guzel olmadi bence. Neyseya bitsinde bu saaten sonra baska bseyin onemi yok.
:alala: zevkler kisiden kisiye degisiyor demek bence kosesi alcak tribunler cok daha estetik duruyor. Bayern munis stadi mi borussa dortmund mu desen bayern derim.arsenal stadi mi manchester stadi mi desen arsenal derim.atletico bilbao mu real madrid mi desen atletico bilbao stadi derim :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Köşelerin alçak olmasının C90 ile hiç bir ilgisi yok sadece kollezyum havası verilmesi için stadyum dışardan kavisli görünecek şekilde dizayn edildi.

Çevrimdışı birkanmaraz

Ben İnönü açılınca stat da nasıl bir atmosfer olacak çok merak ediyorum .100. yılda ve sonralarında kombinemiz vardı sonra biletle gidip geldim .Her türlü branşa gittim futbol,basket,hentbol,voleybol ama oturarak maç izlendiğini anca hentbolda gördüm. yeni stat da çarşı kale arkasına (yeni açık) bölgesine taşınacakmış öyle diyorlar ama benim tanıdığım kişiler kapalı için mücadele eder ve parasıyla zaten parayı ve geç izle nasıl ayıracaklar .  kapalı üst köşelerin fiyatı ucuz , ortaları pahalı nasıl bunlar ayrışacak  . Ben 5 yaşımdan beri  maçlara gidiyorum hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım isteyen istediği ye gidiyordu . yeni stat da nasıl olacak  .Bizler ingiltere ligini izlerken diyoruzya nasıl oturarak izliyorlar bizde nasıl olacak alt tribün ayakta bunlar muallak ?