Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017342 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı talha

Ben bu haberin yalancısıyım. İnşallah böyle bir faciayı tekrar yaşamayız. Artık yürek dayanmaz bu drama.

KAP'a UEFA ilie yapılan bildirge lisansın bildirgesidir merak etmeyin. UEFA'nın hem teminat isteyip hem de lisans çıkarmama gibi bir devamsızlığı olamaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kartal1903

Beyler bu catı kirişleri falan herşey hazır diyelim sadece halatların gerilme işi kaç gün sürer bi fikriniz varmı?
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Hakan Gülcan

fotoyu daha ters koyamazmışsın kafam  döndü :D

Abi benim pcde normal gözüküyordu burda böyle olmuş :)  Sanırım bu sefer oldu :)
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Necmi

Beyler bu catı kirişleri falan herşey hazır diyelim sadece halatların gerilme işi kaç gün sürer bi fikriniz varmı?
45 gün

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Kartal1903

1 temmuzda ne var :alala:
Başkan catı 1 temmuzda havaya kalkmış olacak dedi abi gecen kurulda
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Necmi

Başkan catı 1 temmuzda havaya kalkmış olacak dedi abi gecen kurulda
programa uysalardı 15 haziranda kalkmış olurdu şu anda gecikmiş durumdalar ama hala ümit var bir haftaya kadar başlarlarsa yetişir sonrasında zor

Çevrimdışı Kartal1903

programa uysalardı 15 haziranda kalkmış olurdu şu anda gecikmiş durumdalar ama hala ümit var bir haftaya kadar başlarlarsa yetişir sonrasında zor
1 hafta içinde başlanmayacagına göre 30 eylül zor,başkanında hala kendini zor duruma düşürecek acıklamalar yapması üzücü
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tolga

1 hafta içinde başlanmayacagına göre 30 eylül zor,başkanında hala kendini zor duruma düşürecek acıklamalar yapması üzücü
29 Ekim güzel tarih  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan m.

mimarımız aynı çünkü  :evillol:

abi iyi de yazıklar olsun öyle mimara. :) bu adamlar yüzünden mesleki saygınlığımızı yitiriyoruz...

Çevrimdışı Kartal1903

29 Ekim güzel tarih  :)
Catının havaya kalktı güne bakmak lazım o tarihide yakalayabilmek için,1 temmuzdan ne kadar sonra kalkmış olacak
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Kartal1903

abi iyi de yazıklar olsun öyle mimara. :) bu adamlar yüzünden mesleki saygınlığımızı yitiriyoruz...
Adanalı biri olarak vodafn arenayı cok begeniyor olsamda bence cok sacma bi mimarın eline böylesi fırsat 1 defa gelmeyebilr bunun ikincisi gelmiş kendimi geliştirm daha iyisini yapalım düşüncesi yok,copy paste yap gönder
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hala 29 ekim tarihine sevinenler var. Yahu lig 15 ağustosta başlıyor. 2.5 ay diyorsunuz 10 maç ediyor. 5 içerde olsa, gitti 5 maç.

Çevrimdışı Tolga

Hala 29 ekim tarihine sevinenler var. Yahu lig 15 ağustosta başlıyor. 2.5 ay diyorsunuz 10 maç ediyor. 5 içerde olsa, gitti 5 maç.
Sevinmek değil öngörü benimkisi daha erken açılabileceğini düşünmüyorum çünkü.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kartal1903

Şu saatten sonra ne kadar erken biterse diye sevinecek insanlar bunda ne var ki.
Başkn cıkıp Para bitti stad seneye agustos a anca yetişir dese kim napabilir artık. Cok cok başkan degişir o da stad işini dahada uzatır
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı TØLGA

günaydın bugünün haberini ben vereyim numaralıda kiriş takılır hazırlıklar tamam gibi  :steamed:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı KLEBERR

Bu stad Beşiktaş tarihi için gelecek yıllar çok önemli olmalı.Juventusun yeni stad ile yaptığı gelişmeyi Beşiktaş olarak yapmalıyız.Basın ve tv giderek kaybolmaya yüz tutan imajımızı yeniden hatta gs ve fb nin üzerine çıkmalıyız.Evet bunlar gerçekçi hedefler .sadece buna plan ve vizyon gerekir.Mevcut yönetim bunu planlama olarak eksiklerine rağmen yapma gayretinde bulundu ama diğer iki kulübün vizyon seviyesine henüz ulaşamadık.Biz Galatasaraylıların fb olmasın bjk olsun Fenerbahçelilerin gs olmasın Beşiktaş olsun sohbetlerinden çıkmalıyız.Kimsenin ikinci takımı değil türkiyenin tek büyüğü olmalıyız.Bu yıl çok önemli şampiyonluk ilerleyen yılların habercisi olabilir.Evet o sene bu sene ...

:claps: :claps: :claps: :claps:
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı mehmetthedum

Milli maç arasını unutuyorsunuz. Toplamda 8, içerde 3 veya 4 maç diyelim.. önceden ayarlanacağı için başakşehir stadında oynanabilir zaten maçlarımız.

Seneye bildireceğimiz 2 stad : başakşehir ve şeref bey olmalı. Stad bitene kadar (ekim, aralık, ocak her ne zamansa) maçlarımızı başakşehirde oynayabiliriz. Döviz bu kadar artmışken, transfer kısıtlaması ve stadsızlık bu kadar sıkıştırmışken, takıma ve personele ve şubelere ayrılabilen  kaynaklar bu kadar az iken, daha iyisini yapacak varsa buyursun yapsın.

Bu ekibin bende en az 10 yıl daha kredisi var ki, kendi değiştirdikleri tüzük gereği zaten 1-2 dönem sonra mecbur gidecekler. Yaygara yapmaya gerek yok. Şu saatten sonra takımı ve çoğunluk hisseleri arap şeyhlerine satsalar bile gıkım çıkmaz. İstanbuldaki maçın seyircisi 3800  ve bu takım her şeye ve hakemlere rağmen şampiyonluk yarışının içinde .

[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2015, 07:03:50 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mert_

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı carsi

Günaydın numaralıdaki kayayı kırdılar mı

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın numaralıdaki kayayı kırdılar mı

Bütün çıkardılar yakında birine...

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydın arkadaşlar , herkese selamlar .