Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011978 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kyiv

Şu anda saha içinde iş makinasıyla kamyona yüklenen malzeme stad dışına mı taşınıyor yoksa başka bir yere mi istiflenecek?

Çevrimdışı SDemirsoy

"Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın.
.aslında burdan verdiğin ince mesajı aldım yanlız sen demekki daha süleyman sebayı tanımamışssın onun hakkında hiç bişey bilmiyosun..süleyman seba beşiktaşın menfaati için yeri geldi bakanlada yeri geldi bürokratlada iyi ilişkiler içinde oldu ( süleyman seba ''bir yudum insan belgeseli''seyret orda anlatıyor) şimdi suleyman seba BEŞİKTAŞA  BİŞEY YAPMAK İÇİN BİRİLERİİNİN ADAMIMI OLDU
%100 katılıyorum sana @Oktay abi bizim belki çok yaşımız yetmiyor Rahmetli Seba'ya ama biraz araştırdığımızda Seba'nın zamanında yönetim kadrosunda ki adamlar falan bürokratlarla iyi ilişkide olduğu çok açık

Çevrimdışı yigitcan1903

Kapasiteyi artırmışsınız yine  :D
Ne zamandır konuşmuyorduk

Çevrimdışı Erhan

Merhabalar

Mavi vinç gitmiş hafriyat devam edio saha temizleniyo yavaştan.

Paletli prekast döşüyor galiba bi de halat iskelelerinden 3. bitmiş gibi şimdilik görünen bunlar

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı agonia perpertua

Merhaba,

Kısa vade kafası memleketin sorunu, burada da  bazı arkadaşlarda bu durum çok vahim seyrediyor. Ülke seçime gidiyor, dolar tl 2015 Ocak ayında 2,26 iken, şu an 2,70'lerde, çok büyük bir projeye adım atılmış, gelirleri belli, giderleri sürekli değişen, program yapmanın yalnızca size bağlı olmadığı bir ülkede,  sınırlı kaynaklarla ve sadece sizin değil, iş yaptığınız diğer unsurlarında değişkenlikleriyle mücadele ederek,  kulübe nefes aldıracak bir şeyi, zorlukla bir yerlere getirmiş insanlara bu kadar eleştiri insafsızlık. Lütfen eleştirilerinizde biraz insaflı olun. herkesin fikrini söyleme hakkı var elbet. Ama haksızlık etmeyin. Bu yakışmaz Beşiktaşlılara.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 11:15:19 agonia perpertua ]

Çevrimdışı ZEKI

El etek öpmek hastalığı var ama meyve veren ağacı taşlama hastalığı da var. Seba'ya küfür edenler, Bilgili'ye küfür edenler hakemler değildi. bundan sonra heba edilen yılları biliyoruz. çuvaldızı biraz da kendimize batırmamız lazım, önce kendi içimizde birlik olmamız gerek. şu anki Başkanımız takdire şayan işler yapıyor, öncelikle camia olarak arkasında durup kulübe sahip çıkmamız lazım.

Stadyumu yapmak, hele ki kendi semtimizde yapmak büyük bir prestij, büyük bir etiket, büyük bir marka, büyük bir ticari güç ve haz demek. fazlası var eksiği yok. öyle olmasaydı burda, demir mi eğildi, çivi mi çıktı diye endişelenip rampa açıldı mı diye dört gözle beklemezdik, Necmi Bey ve diğer değerli forum üyeleri, üstadlar. sabahlara kadar cevap verebilmek için klavye eskitmezdi.

Çok büyük işler yapılıyor ve bu daha başlangıç. ve çok daha önemlisi, kendini Beşiktaşlı olmaya adamış, özverili bir Başkanımız var. yermek kolay, sahip çıkmak zor. önceki yönetim dönemini hatırlayıp, heba edilen yılları düşünüp, herkese sabır diliyorum.
Sevgiler
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Oktay

öyle bir camiayızki rezza üzerinden hükümete yakınlığı üzerinden çarşı üzerinden başkan fikret ormana sallıyoruz önce üzerimizdeki siyaset formasını hep beraber çıkaralım ve boş boş konuşmayalım..biz bu filmi 15 sene önce seyrettik ,küfürlerle arkasına teneke bağlayarak yolladığımız insanı unutmamış gibi ve ders almamış gibi aynı hatayı bidaha yapmaya çalışıyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

öyle bir camiayızki rezza üzerinden hükümete yakınlığı üzerinden çarşı üzerinden başkan fikret ormana sallıyoruz önce üzerimizdeki siyaset formasını hep beraber çıkaralım ve boş boş konuşmayalım..biz bu filmi 15 sene önce seyrettik ,küfürlerle arkasına teneke bağlayarak yolladığımız insanı unutmamış gibi ve ders almamış gibi aynı hatayı bidaha yapmaya çalışıyoruz
Altına imzamı atarım 

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Factatum

Sevgili @Ayberk

Belli ki yazdıklarımı yanlış yorumlamışsınız. Polemikten her ne kadar kaçınsam da şunu belirtmek istiyorum.

Eleştiri ayrı şeydir, küfür ve bilimum vandal tepkiler ayrı şeydir. Bunları aynı şeymiş gibi algılayan zihinleri eleştiriyorum.

Stad Beşiktaş için önemli bir projedir. Daha stad yenilenecek söylentileriyle beraber heyecanlanmıştık. WOW'dan DH'ye, DH'den Beşiktaşarena'ya her adımı takip edebilmek, bir şeyler öğrenebilmek için savrulduk. Bundan da keyif aldık, mutlu olduk. Emeği geçen tüm herkese şükran duyarız.Stad projesinin, Beşiktaş'ın geleceği olduğunun hepimiz farkındayız.

Fikret Orman'ı da zor zamanda destek ve güç verdiği, stad inşaatına ilk harcı attığı için takdir eder, minnet duyarız. Bunu defalarca kez kendi adıma dile de getirdim.

Ancak bu gayretler, Fikret Orman şahsını kutsamaz. Fikret Orman da eleştirilir. Beşiktaş Başkanı olduğu unutulmadan, ahlaki sınırlar içerisinde medeni çerçevede eleştiri yapılır.

Sapla samanı ayırmasını bilmek lazım.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 11:13:14 Factatum ]

Çevrimdışı YunusEmre

Divanda sırf konuşmak için eleştirmek için konuşan bir şahıs o kadar Beşiktaşlı insan varken niye rezaya sattın locayı başkan dedi ve başkan çıkıp cevap verirken şahıs divanı terketmişti Başkan tek cümleyle cevapladı adam daha kombine almamış mabedden sonra da yok Beşiktaşlılar dururken neden reza diye utanmadan konuşuyor adamlar ve bunları konuşurken de burdaki daha temel bile kazılmamışken stadın ne zaman açılacağı bile belli değilken kombinesini alıp maçtan maça koşan BEŞİKTAŞla yatıp kalkan ŞEREFLİ BEŞİKTAŞlı arkadaşlarımızdan da utanmıyorlar...
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 11:19:48 YunusEmre ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Kimse dokunulmaz değildir
Doğrusu yanlışı neyse üslubuyla söylenir
Hatrı var,kırılır,üzülür dersek,yaptığı doğrulara karşı işi minnet duyma seviyesine getirirsek
Bir canavar yaratırız
Küfür veya hakaret eleştiri türü değildir
Ekseriyetle eleştirenlerin de bunları yapıyormuş gibi lanse edilmesi savunma mekanizması kaynaklıdır
Hataları örtebilmek için belli katkıları göz önüne çıkarmak manipülasyondur
Algı yönetmektir
Herkes kendi değerleriyle,doğrularıyla icraatları değerlendirmeli
Kimse kimsenin dediğini kanun kabul etmek zorunda da değil zaten
Yeter ki akıl süzgecinden bir geçirin gördüğünüzü duyduğunuzu
Hemen kabullenmek işin kolayı

Çevrimdışı SDemirsoy

şu saha zeminine çizgileri çekme olayını bizde yapacak mıyız acaba

Çevrimdışı Ayberk

Değerli renkdaşım @Factatum , tabiki herkes eleştirilmeli, bunu Başkanımızın kendisi de söylüyor, hatalar olacaktır elbet, olmaması mümkün değil. benim gördüğüm, şu an çok bilinçli bir Başkan var, transfer politikasında kendi heyacanına yenik düşme olasalığına karşı, yönetim kurulunun haricinde, son onayı verecek bir kurul oluşturmayı düşünecek kadar bilinçli. toplum olarak günlük başarılara endeksli olduğumuz için, gelecekte olabilecekleri düşünmüyoruz. misal, başarılı bir basketbol takımımız vardı, YD nin şirketi sponsorluktan çekilince başarı da bitti. bu bizim için çok çarpıcı bir örnek. Paralı başkanlar istediğimiz için Seba'ya büyük haksızlık, kendimize ihanet ettik. kulübün kurumsallaşmasını arzu etmekten çok günü kurtarıcı çareler arıyoruz. hatalar olur ama özveri ve vizyon olarak ben Başkanımıza ve ekibine güveniyorum ve herkesin bu farkı görmesini temenni ediyorum.
Sevgiler
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ilhan

Sevgili @Ayberk

Belli ki yazdıklarımı yanlış yorumlamışsınız. Polemikten her ne kadar kaçınsam da şunu belirtmek istiyorum.

Eleştiri ayrı şeydir, küfür ve bilimum vandal tepkiler ayrı şeydir. Bunları aynı şeymiş gibi algılayan zihinleri eleştiriyorum.

Stad Beşiktaş için önemli bir projedir. Daha stad yenilenecek söylentileriyle beraber heyecanlanmıştık. WOW'dan DH'ye, DH'den Beşiktaşarena'ya her adımı takip edebilmek, bir şeyler öğrenebilmek için savrulduk. Bundan da keyif aldık, mutlu olduk. Emeği geçen tüm herkese şükran duyarız.Stad projesinin, Beşiktaş'ın geleceği olduğunun hepimiz farkındayız.

Fikret Orman'ı da zor zamanda destek ve güç verdiği, stad inşaatına ilk harcı attığı için takdir eder, minnet duyarız. Bunu defalarca kez kendi adıma dile de getirdim.

Ancak bu gayretler, Fikret Orman şahsını kutsamaz. Fikret Orman da eleştirilir. Beşiktaş Başkanı olduğu unutulmadan, ahlaki sınırlar içerisinde medeni çerçevede eleştiri yapılır.

+1903

Çevrimdışı serti67

eski Açıkta localara cercevemı takılıyor banamı ole geldı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

eski Açıkta localara cercevemı takılıyor banamı ole geldı
bir şeyler parlıyor banada öyle geldi abi :D

Çevrimdışı Oktay

Sevgili @Ayberk

yıldırım demirören başkanlığı bırakınca kulubün anahtarını valiye vericektik nerdeyse niye ozaman koskoca camiada beşiktaşa sahip çıkan olmadı şimdimi beşiktaş akıllarına geldi..kimse fikret ormanı kutsamıyor insanları laf salatasıyla avutma

Çevrimdışı yigitcan1903

yıldırım demirören başkanlığı bırakınca kulubün anahtarını valiye vericektik nerdeyse niye ozaman koskoca camiada beşiktaşa sahip çıkan olmadı şimdimi beşiktaş akıllarına geldi..kimse fikret ormanı kutsamıyor insanları laf salatasıyla avutma
Maalesef çok var şahsını kutsayan
Bağlılığını minnet duygusuyla gösteren
Sen de zor zamanda sahip çıktı diye bu minneti duyanlardan ve başkanı dokunulmaz ilan edenlerdensin yazdığına göre
Zor zamanda sahip çıkmasından ben de mutluyum ve teşekkür ederim başkana ama bu onun diğer icraatlarını bunu göz önüne alarak değerlendireceğim anlamına gelmez
Her seferinde ısıtıp ısıtıp aynı konuyu hem kendisinin hem de başkandan çok başkanı tutanların gündeme getirmesi bozuk plak hissi uyandırıyor

Çevrimdışı Ayberk

maalesef çok doğru @Oktay . kulüp, bir adamın çiftliği haline getirildi
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Factatum

Öncelikle yazdıklarımı tekrar okumanı salık veririm. Yazdığınla, yazdıklarım arasında hiç illiyet bağı yok. Demirören'e kimse ses çıkarmadığı için finansal kriz yaşadığımızı zaten söyledim. Kişiler değil, biat etme kültürüne karşıyım. Daha nasıl ifade edebilirim kendimi?

Ayrıca laf salatası falan yakışıksız kelimeler. Beşiktaşlı birinin bir başka Beşiktaşlı'ya söylerken imtina etmesi gereken türden. Daha afillisinden yüzlerce pejoratif sıfat biliyorum. Ama Beşiktaşlı birisine, aynı forumda aynı maçlarda ortak duyguları paylaştığımız için söylemekten imtina ediyorum.   

Çevrimdışı Efe

Numarali arkada yine vinc belirdi ama kiris koyacak iskele yok nasil yapacaklar ilk iskelemi koyacak acaba :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Neco

:claps: :claps: :claps: :claps:
Bugün konu dışının alası yapıldı sanırım  :D ama dayanamadım. İnsanlar tabi ki eleştirilebilir, şu kafayı yaşayan insanlar var: Yapılan iyi işler söylenince neden o insana tapıldığı fikri oluşuyor anlamıyorum. Artık bu kafadan çıkın. Bir insan yeri geldiğinde eleştirilir, yeri geldiğinde de hakkı teslim edilir. Bu iş bu kadar basit. İnsanları koyun yerine koymaktan artık vazgeçin lütfen. Eleştir, eleştir, eleştir... Nereye kadar abi. Eleştirmekten iş yapamaz duruma geliyoruz millet olarak

Çevrimdışı ahmetx

Aha buraya yazıyorum Fikret Başkan stadı bitirsin şampiyonluk da gelsin bu taraftar şişirip onu da patlatmazsa ben de bir şey bilmiyorum ,bakın çok eleştirmiyorum çünkü zamanı değil ama övmüyorum da ,biliyorum şirazeden çıkaracağımızı .Şeyh uçmaz ,müridleri uçurur.  Bugün fener köy ağalığı modeliyle yönetiliyorsa bu aziz yıldırımın şişirilmesi neticesidir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum