Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6012121 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mrred

Selamlar.. pek yazmıyorum forumda ama Başkan'ın hakkı yenilince dayanamıyorum..

Öncelikle yd'den hesap sormanın kulübe en ufak bir katkı sağlamayacağı, adamın yaptığı her şeyin daha önce ibra edildiği, yani hukuken bir hak aramanın mümkün olmadığı bu nedenle kulüp menfaatleri adına yd ile anlaşma yoluna gidilmesinin çok daha mantıklı olduğu defalarca anlatılmışken hala bunu gündeme getirmek Beşiktaş'lılık mıdır yoksa pis muhalefet midir?

Hakemlerle ilgili daha ne açıklama yapılacak acaba? Belli ki bir işe yaramıyor bu açıklamalar.

ve ayrıca;
borçların artması stadsız ve kur böylesine hızlı artarken son derece normal önemli olan yıllık zararın azalması.. ona bakmak lazım

ve yapılan onlarca yanlış transferi de çok merak ettim..

yazık günah biraz adaletli olun..
+1903
The great gig in the sky

Çevrimdışı Batu K.çetin

yoo çim ve çatı bir arada olacak hatta çim çatıdan önce bitecek diyebilirim
iş planının açıklanmaması aslında muhalif kısmın ve rakiplerin bunu çok fazla kullanacak olması diye düşünüyorum lokal olarak bütün iş planlarında sapmalar olabilir ama bu planın bütününü etkilemediği sürece sıkıntı değildir. Bir hafta on gün sapmalar bu boyutta bir iş için aslında sapma değildir.
stad 50000 kişilik planlanmamıştır o boyutta bir stad değil :D bende ilk başta öyle diye düşünüyordum ama gerçekler görünmeye başladı 50000 olabilmesi için birkaç sıra daha fazla olması gerekir[/b]
çatı açıklanmadı ama eski açık üzerinde bir sıkıntı yok asma germe çatıya karar verildikten sonra zaten proje yetkili kurumlara onaylatılmıştır 17 M€ yı plansız bir işe yatıramazsın ama bunu açıklamak farklı bir durum zaten bolcana Beşiktaş düşmanı var açıklamayarak bir çok şeyi onların belli yerlere baskı yapmasınıda önlemiş oluyorsun kimin neyi ne kadar bildiğinin önemi yok önemli olan stadın bizim istediğimiz standartlara yakın yapılması olmalı sonuçta bu işi planlayanlar Beşiktaş düşmanı değil zaten öyle olsalar bu stadıda yapmazlardı, bir on yılda onlar kazma vururlardı
herkese günaydınlar,demekki arenamız 46-48 bin aralığında olacak.(daha önceden 1 sıra bin küsür kişi alıyor söylenmişti diye hatırlıyorum)Necmi hocam eline ağzına sağlık gece yine döktürmüşsün...

Çevrimdışı yigitcan1903

Kesinlikle katılıyorum sana ama yapısal ve işlevsel olarak Divan Kurul bir tavsiye makamıdır herhangi bir yaptırım gücü yoktur Ama beşiktaşa hizmeti olan insanları ciddiye almamak zaten bir beşiktaşlılık duruşuna yakışmaz.Bundan önceki yönetimin bu kurulu ciddiye almayı bırak kaileye bile almadığını düşünürsek büyük bir adım olduğunu düşünüyorum...
Genel kuruldan kastım divan değil 24'ünde olacak kongre
Diğer yandan önemli tabii her divana katılması,takdire şayan bir hareket
2013 Mali Kurulunda evvelki kamplaştıran üslubu bırakıp uzlaşmacı yapı göstermesi de önemliydi
Görevini aynı ciddiyetle devam ettirmesini dilerim

Çevrimdışı Oktay

Dün Facebook'ta okuduğum ve çok beğendiğim bir yazıyı paylaşmak istiyorum.

Tek umudunu Vodafone Arena'ya bağlamış olması bu büyük ve şerefli kulübe, 112 yıllık camiaya yakışmıyor.
Yapılan onlarca yanlış transfer, çöpe giden taraftarın parası, borçların artması, ve "ama stat yapıyoruz" cümlesinin arkasına sığınılması,
Voleybol, basketbol ve diğer branşlardaki utanç verici sonuçlar,

elbette tek umdumuz stat ..örnek;  1990 yıllarda 2000 yıllarına kadar fenerbahcenin esamasi okunmuyodu ve 10 senede 1 şampiyonluk almıştı (beskette  ve veleybolda zaten 3 büyükler hiç yok ) nezaman stat yaptılar ardada şampiyonluklar ve başarılar geldi..zaten 112 yıllık tarihimiz bizi iki kısma ayıRacak STATDAN ÖNCEKİ ve YENİ STATDAN SONRAKİ...

Çevrimdışı Factatum

Türkiye'de neler oluyorsa, bu forumda da aynısı oluyor. Politikada benzerini gördüğümüz tek adama biat, yeşil sahalarda da karşılığını buluyor. Fikret Orman veya Serdar Adalı ya da Fener'deki Aziz Yıldırım hiç farketmez, herkes eleştirilebilir.

Ancak Türkiye'deki değişimle birlikte, birileri için bazıları hiç eleştirilemez zırhı giymiş durumda. Sanırım o yüzden futbol ve siyaset birbirine bu denli benziyor.

Beşiktaş'ta da Fikret Orman onlardan biri oldu. Onursal Başkan Seba dememiş miydi "Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın" diye!

Luzumsuz bir şekilde sahip çıkma refleksi gelişti, hastalık semptomu gibi. Aman eleştirmeyin, sahip sakın hastalığı bu. Demirören bu sebeble kulübü batağa götürmedi mi? Finansal çöküş yönetim içerisinden kimse ses çıkarmadığı için çıkmadı mı?

Doğruları alkışlamak, yanlışları dile getirmek; her kurumun sağlıklı çalışması için luzumlu bir mekanizmadır. Kim doğru yapıyorsa alkışlamak, kim yanlış yapıyorsa tenkit etmek bizlerin vazifesidir.

Fikret Orman veya Serdar Adalı farketmez, kimin adamıysanız; bilin ki, Beşiktaş'ın adamı değilsiniz.   

Çevrimdışı yldrmaydn

kafama takılan soruları sorayım da çıksın aradan.
1-çatının iç halkasının yapımı ne zaman başlayacak? çizimlerde bir iskelet yapısı var ama hala başlanmadı bunun yapımına ve parçaları da gelmedi. çok zaman kaybettirir mi bize?
2-saha zemininde eski açık önünde düz bir yer var bütün zemin o seviyeye mi gelecek çatı için yoksa daha da alçaltılacak mı?
3-zeminin çatıcılara bırakılması tahminen kaç gün sürer?

bonus soru:)

tt arena'da dışarıdan kaplama yapılmayan bölümde testere kirişleri destekleyen v şeklinde çelik destekler var. stada bakınca uyumsuzluğundan dolayı sonradan eklenmiş gibi geliyor. ilk projede de öyle miydi onlar var mı bilen?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı mrred

Genel kuruldan kastım divan değil 24'ünde olacak kongre
Diğer yandan önemli tabii her divana katılması,takdire şayan bir hareket
2013 Mali Kurulunda evvelki kamplaştıran üslubu bırakıp uzlaşmacı yapı göstermesi de önemliydi
Görevini aynı ciddiyetle devam ettirmesini dilerim
Kesinlikle sana katılıyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erdem Çözer

Türkiye'de neler oluyorsa, bu forumda da aynısı oluyor. Politikada benzerini gördüğümüz tek adama biat, yeşil sahalarda da karşılığını buluyor. Fikret Orman veya Serdar Adalı ya da Fener'deki Aziz Yıldırım hiç farketmez, herkes eleştirilebilir.

Ancak Türkiye'deki değişimle birlikte, birileri için bazıları hiç eleştirilemez zırhı giymiş durumda. Sanırım o yüzden futbol ve siyaset birbirine bu denli benziyor.

Beşiktaş'ta da Fikret Orman onlardan biri oldu. Onursal Başkan Seba dememiş miydi "Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın" diye!

Luzumsuz bir şekilde sahip çıkma refleksi gelişti, hastalık semptomu gibi. Aman eleştirmeyin, sahip sakın hastalığı bu. Demirören bu sebeble kulübü batağa götürmedi mi? Finansal çöküş yönetim içerisinden kimse ses çıkarmadığı için çıkmadı mı?

Doğruları alkışlamak, yanlışları dile getirmek; her kurumun sağlıklı çalışması için luzumlu bir mekanizmadır. Kim doğru yapıyorsa alkışlamak, kim yanlış yapıyorsa tenkit etmek bizlerin vazifesidir.

Fikret Orman veya Serdar Adalı farketmez, kimin adamıysanız; bilin ki, Beşiktaş'ın adamı değilsiniz.   

Bu laf banaysa büyük bir yanlış anlama var.. Ben Başkan'ın adamı falan değilim sadece bu kadar çabalayan bir adamı (hataları elbette var ve herkesin olur) böylesine haksızca eleştirmeye karşıyım

Çok iyi ve gönülden bir Beşiktaşlı var karşımızda.. Tek derdi bu kulübü iyi bir noktaya getirmek.. Bunu anlamak için stada bakmak yeterli.. Kendisi için en hayırlısı stadı bir kaç sene daha izin alamıyoruz diyerek ötelemek olurdu.. Bu sırada gelecek şampiyonluklar staddan çok daha fazla prim yapmasını sağlardı ama o kendini bu kadar borçla uğraşırken bir de kulübün geleceğini kurtarmaya adadı.. Hala da yetinmiyor bu sefer Basketbol salonu ve yeni tesisler peşinde koşuyor..

Hataları elbette var.. Tecrübe edindikçe düzeltiyor.. Bazı sözleri bana hoş gelir başkasına gelmez ama genele bakarsak çok doğru işler yapan bir adam var.. Fikret Orman'ı YD ile kıyaslamaksa gerçekten ayıp olur
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

"Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın.
.aslında burdan verdiğin ince mesajı aldım yanlız sen demekki daha süleyman sebayı tanımamışssın onun hakkında hiç bişey bilmiyosun..süleyman seba beşiktaşın menfaati için yeri geldi bakanlada yeri geldi bürokratlada iyi ilişkiler içinde oldu ( süleyman seba ''bir yudum insan belgeseli''seyret orda anlatıyor) şimdi suleyman seba BEŞİKTAŞA  BİŞEY YAPMAK İÇİN BİRİLERİİNİN ADAMIMI OLDU

Çevrimdışı ahmetx

herkese günaydınlar,demekki arenamız 46-48 bin aralığında olacak.(daha önceden 1 sıra bin küsür kişi alıyor söylenmişti diye hatırlıyorum)Necmi hocam eline ağzına sağlık gece yine döktürmüşsün...
standartlarda 46-48 bin olmaz en fazla 44 bin oluyor eski açık ilerde yükselirse 45 bini geçiyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

stadyumdan sonra futbol akademisi bana göre çok önemli Önder Özenden sonra akademiyle ilgili bir çalışma olacak mı merak ediyorum.Altınordu FK batı standartlarında futbol akademisi kurdu ve şu an bunun meyvelerini topluyor kadrosunun tamamı yerli oyunculardan oluşuyor 2012-2013 de 3.ligdeyken ,2013-2014 de 2. lige, 2014-2015 sezonunda 1.lige yükseldi  ve şu an play off lara kalma noktasına kadar geldiler ,daha önemlisi şu an itibariyle alt yapısında tam 21 tane genç milli futbolcu var demek ki Türkiyede de bu işler oluyormuş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla istenirse 1 haftada biter o kirişler. Çok birşey kalmadı 12-15 arası birşey kaldı. Hergün 3 tane bile yapsalar, 5 gün ediyor işte.

Ama meşhur, plan dahilinde gittiği için net birşey söylemek güç. Ay sonuysa, birşey diyemiyorum.

Halatlar hazır mı, halatlar hala üretim bandında mı, Halatlar yolda mı? onlarla ilgili bilgim de yok, burada yazıldıysa da görmedim.

Fransızlar gelip yerleşecek deniyordu, geldiler mi gelmediler mi? Bilgim yok.

Çatı matı diyoruz, koltuk dizaynımız belli değil, bilgim yok.

Bakalım, bugünleri gördük, gerisi de gelir elbet.
Şu meşhur tarihlerin olduğu bir fotoğraf vardı. Bulabilen tekrar paylaşırsa iyi olur aslında ne durumdayız o planın neresindeyiz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Factatum

@insane_rc

Kimseye cevap olarak yazmadım. Forumdaki genel kanıya karşı düşüncelerimi dile getirmek istedim.

Fikret Orman yazımın öznesi değil, nesnesidir. İsyan ettiğim şey, "eleştirmeyin sahip çıkın hastalığıdır". Sahip çıkmanın ön koşulu eleştirmeyin olamaz. Hem eleştirip, hem yeri geldiğinde sahip çıkabilmeli insan.

Ancak etek öpmek, hataları görmezden gelmek bize atalarımızdan miras. Eleştiriye tahammülsüz bir kesimi gördükçe, geleceğe dair umutlarım köreliyor.

Kimseyle polemik yaşamak istemiyorum. Karşındakini tanımadan, ne olduğunu bilmeden; sınırlı bilgiyle şunu bilmiyorsun falan türden tartışmaya hiç girmem.

Son tahlilde; "eleştirel akılda zarar değil, fayda vardır" onu söylemek istiyorum.

Çevrimdışı Batu K.çetin

standartlarda 46-48 bin olmaz en fazla 44 bin oluyor eski açık ilerde yükselirse 45 bini geçiyor.
gönül 48 binlik istiyor demekki,umarım bu kapasitelerde full dolu olur da cahenemin dibini görmüş olur rakip takımlar...

Çevrimdışı Aram

Stadda 4-5 iş aynı anda ilerliyor ne güzel.  :)

Bu arada biz sadece burdan eleştiriyoruz da kongre üyeleri varsa burds bizim sesimiz olsun içerde.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@insane_rc

Kimseye cevap olarak yazmadım. Forumdaki genel kanıya karşı düşüncelerimi dile getirmek istedim.

Fikret Orman yazımın öznesi değil, nesnesidir. İsyan ettiğim şey, "eleştirmeyin sahip çıkın hastalığıdır". Sahip çıkmanın ön koşulu eleştirmeyin olamaz. Hem eleştirip, hem yeri geldiğinde sahip çıkabilmeli insan.

Ancak etek öpmek, hataları görmezden gelmek bize atalarımızdan miras. Eleştiriye tahammülsüz bir kesimi gördükçe, geleceğe dair umutlarım köreliyor.

Kimseyle polemik yaşamak istemiyorum. Karşındakini tanımadan, ne olduğunu bilmeden; sınırlı bilgiyle şunu bilmiyorsun falan türden tartışmaya hiç girmem.

Son tahlilde; "eleştirel akılda zarar değil, fayda vardır" onu söylemek istiyorum.
Eleştiren herkesi düşman görmek çağımızın hastalığı, ya da daha doğru deyimle herkes kendisiyle aynı fikirde olunmasını istiyor karşıt bir görüş olunca onu düşman belliyor. Umarım zamanla bu toplumumuzda yer edinir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ZEKI

"Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın.
.aslında burdan verdiğin ince mesajı aldım yanlız sen demekki daha süleyman sebayı tanımamışssın onun hakkında hiç bişey bilmiyosun..süleyman seba beşiktaşın menfaati için yeri geldi bakanlada yeri geldi bürokratlada iyi ilişkiler içinde oldu ( süleyman seba ''bir yudum insan belgeseli''seyret orda anlatıyor) şimdi suleyman seba BEŞİKTAŞA  BİŞEY YAPMAK İÇİN BİRİLERİİNİN ADAMIMI OLDU
:claps: :claps:
Birilerinin Adam olmak ayri, işlerini yaptirabilmek icin iliskileri sicak tutmak ayri.

Çevrimdışı ahmett.67

Şu anda statta çalışmalar nasıl gidiyor, bir arkadaş forumu bigilendirirse çok iyi olacak.

Çevrimdışı ahmetx

şampiyonluğu ve derbi galibiyetlerini özledim be

Çevrimdışı Aram

rezaya loca satınca da birilerinin adamı oluyosun. bu ülkede kimseyi memnun edemezsin ki. hep bitaraf olmak zorundasın. fikret ormancı  olursun levent erdoğan düşman olur. ya o taraf ya bu taraf olmak zorundasın hep.  kimseye yakın olmazsan da kimse iplemiyor ki. sadece taraftar olarak değil ülke olarak böyleyiz. biliçi savunursun mal mısın der herif biliç gitse yönetime mal derler. yönetim gitse kongreye mal derler. kalsa da ses hiç susmaz. ben hala inatçıyım bu konuda. biz ülkece memnuniyetsiz bir toplumuz ve her zaman da böyle olcak. 5 sene üstüste şampiyon olsak 6. sene 5. olsak yine Yönetim gitsin﹗ diye bağırır futbolcuları ıslıklar teknik heyeti yollarız.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2015, 10:53:38 Oktay ]
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı ilhan

@insane_rc

:super: :super: :super:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Ayberk

@insane_rc

El etek öpmek hastalığı var ama meyve veren ağacı taşlama hastalığı da var. Seba'ya küfür edenler, Bilgili'ye küfür edenler hakemler değildi. bundan sonra heba edilen yılları biliyoruz. çuvaldızı biraz da kendimize batırmamız lazım, önce kendi içimizde birlik olmamız gerek. şu anki Başkanımız takdire şayan işler yapıyor, öncelikle camia olarak arkasında durup kulübe sahip çıkmamız lazım.

Stadyumu yapmak, hele ki kendi semtimizde yapmak büyük bir prestij, büyük bir etiket, büyük bir marka, büyük bir ticari güç ve haz demek. fazlası var eksiği yok. öyle olmasaydı burda, demir mi eğildi, çivi mi çıktı diye endişelenip rampa açıldı mı diye dört gözle beklemezdik, Necmi Bey ve diğer değerli forum üyeleri, üstadlar. sabahlara kadar cevap verebilmek için klavye eskitmezdi.

Çok büyük işler yapılıyor ve bu daha başlangıç. ve çok daha önemlisi, kendini Beşiktaşlı olmaya adamış, özverili bir Başkanımız var. yermek kolay, sahip çıkmak zor. önceki yönetim dönemini hatırlayıp, heba edilen yılları düşünüp, herkese sabır diliyorum.
Sevgiler
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı mrred

El etek öpmek hastalığı var ama meyve veren ağacı taşlama hastalığı da var. Seba'ya küfür edenler, Bilgili'ye küfür edenler hakemler değildi. bundan sonra heba edilen yılları biliyoruz. çuvaldızı biraz da kendimize batırmamız lazım, önce kendi içimizde birlik olmamız gerek. şu anki Başkanımız takdire şayan işler yapıyor, öncelikle camia olarak arkasında durup kulübe sahip çıkmamız lazım.

Stadyumu yapmak, hele ki kendi semtimizde yapmak büyük bir prestij, büyük bir etiket, büyük bir marka, büyük bir ticari güç ve haz demek. fazlası var eksiği yok. öyle olmasaydı burda, demir mi eğildi, çivi mi çıktı diye endişelenip rampa açıldı mı diye dört gözle beklemezdik, Necmi Bey ve diğer değerli forum üyeleri, üstadlar. sabahlara kadar cevap verebilmek için klavye eskitmezdi.

Çok büyük işler yapılıyor ve bu daha başlangıç. ve çok daha önemlisi, kendini Beşiktaşlı olmaya adamış, özverili bir Başkanımız var. yermek kolay, sahip çıkmak zor. önceki yönetim dönemini hatırlayıp, heba edilen yılları düşünüp, herkese sabır diliyorum.
Sevgiler
+1903
The great gig in the sky