Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6010942 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock:   @ZEKI hocam konu dışı yapma  :evillol: :evillol: @Necmi abi kızıyor   :ishock: :ishock: :ishock:
len ne konu disi yaptik, Anneler gunune konu disi diyorsan  :s19: :s19:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

hazır konu dışı yapılıyorken Akhisar deplasmanı'na geliyormusunuz?? :biggrinking:
hadi leynn bütün ömrümüz yollardamı geçecek

Çevrimdışı ALI RIZA

hazır konu dışı yapılıyorken Akhisar deplasmanı'na geliyormusunuz?? :biggrinking:
sabah a kadar serbest  solsun

Çevrimdışı TØLGA

hadi leynn bütün ömrümüz yollardamı geçecek
ankara'dan daha yakın be abi deme öyle :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2015, 00:56:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ali Aba

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

beyler burası futbol başlığı değil hadi ufaktan ufaktan o tarafa doğru yol alın :bandit:
konu başlığı olan konularda konusuna yazın

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bu gece kirisin yaninda cati icin vinc de gelecekmis @Efe ona gore bence sen hic yatma

daha görünürde bişey yok @ZEKI abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1 saat daha bakacağım sonra yatacağım kalan arkadaşlar kamera sola tam döndüğünde zumu geri aldığında baksınlar çok net iskeleler görünüyor oraya kiriş konduğunda en az3 tane konmuş demektir sonrada doğuya bakıp gandalfı bekleyeceğiz  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

1 saat daha bakacağım sonra yatacağım kalan arkadaşlar kamera sola tam döndüğünde zumu geri aldığında baksınlar çok net iskeleler görünüyor oraya kiriş konduğunda en az3 tane konmuş demektir sonrada doğuya bakıp gandalfı bekleyeceğiz  :lol:
baktım @Efe  takılmamış  gandalfı beklemeye geçtim  :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

baktım @Efe  takılmamış  gandalfı beklemeye geçtim  :busted_cop:

abi belki 2 tane takarlar o zaman kameradan göremeyebiliriz sabaha artık vinç içeri girerse görebilriz yeni gelecek vinci :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sanki bi ışık yaanssıması var ama hareket göremedim iskele tarafında eski açıkta heralde geç saat takılacak yada sabah iyi geceler :uyucam:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Caticilarin vincleri ne zaman gelir.en az 4 vinc getirmeleri lazim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı samet67

Caticilarin vincleri ne zaman gelir.en az 4 vinc getirmeleri lazim
Necmi  abi gelecek bu gece dedi nöbetteyiz bekliyoruz  :D

Çevrimdışı Deniz

Necmi  abi gelecek bu gece dedi nöbetteyiz bekliyoruz  :D
Hadi bakalim bekleyelim :)

Çevrimdışı Karabay

vinç yok. hayır işin kötü tarafı gandalf'da gelmedi  :dontknow:

Çevrimdışı BlackEagle1989

Bu saate kadar bir hareket yok.. yarin gece olucak herhalde..