KONU DIŞIDIR ÖZÜR DİLERİM AMA YAZMAZ PAYLAŞMAZ İSEM DELİRECEM ŞU DİVAN KURULUNDAKİLERE
saat 10:30 dan beri canlı olarak divan kurulunu izliyorum onun için yazacam kusura bakmayın.
stadımızın inşaatından beri tüm forum sitelerinde buradaki insanlarla beraber olduk birşeyşer paylaştık. çoğu zaman muhabbet bana göre bazı konuşmalar gereksiz ve saçma olmasına rağmen. ama buradaki dostların samimiyetinden hiç bir zaman şüphe duymadım.
ben memur bir insanım kongre üyesiyim kombinem var lisanslı ürünlerim var. buradiki çoğu insanda benim gibi. belki çoğu insan asgari ücretli çalışırken forma alıp kombine aldı.
adam divan üyesi en az 25 yıldır BEŞİKTAŞ ımıza üye yani. çıkmış başkanı yeriyor eleştiriyor yok efendim rıza neden loca almış ve diyor ki bu locaları alacak BEŞİKTAŞ lı yokmu, adamların kendisi kombine almamaış bu kulüp neden böyle diyor. yönetime laf atıp arkadan toplantılar yapıyor.
buradaki insanların koltuk makam derdi olmadığı için daha çok BEŞİKTAŞ sevdalısı olduğunu düşünüyorum.
hepinize bir kez daha sozsuz sevgilerimi iletiyorum. inşallah bu sene şampiyon olup stadımıza döneriz.
ama işte o gereksiz ve saçma konuşmalar burayı o şekilde samimi yapıyor burda doğallık var Beşiktaşlılık var burda hiç bir şekilde menfaati olacak kişileri barındırmıyoruz tabi farklı görüşler olacak bunlarda Beşiktaşı kuvvetlendiren şeylerdir saçmada olsa her şey konuşulmalıki doğru olan bulunabilsin
aslında tam olarak istediğim Beşiktaşı ilgilendiren her konunun burada saygı çerçevesinde tartışılabilmesi henüz bunu başaramadık ama çok yol kat ettik
Beşiktaş taraftarı birikimli eğitim seviyesi yüksek bir taraftardır ama buna bağlı olarakta bu tür platformlarda fazlaca boy göstermez
gelin üye olun diyoruz emin olun buraya bir ek katkısı olmayacak sonuçta buraya girildiği sürece ha üye olarak girilmiş ha ziyaretci olarak bizim için aynı değerde ama üye olmanız bu tip platformlarda sesinizi duyurmanız dikkate alınmanızı sağlayacaktır artık Beşiktaş taraftarının izleyici değil katılımcı olması gerekiyor Karadeniz gibi insanlara artık susun demenin yolu buralardan geçiyor bizler sessiz kaldıkça bu insanlar bizim onları onayladığımızı düşünüyor bunun böyle olmadığını gösterme zamanı gelmedimi merak etmeyin burdan bizi kim duyacak demeyin günü gününe takip ediyorlar ve duyuyorlarda bakın günde 45-50 bin giriş var ama bir senede 2000 üye olamadık Beşiktaş taraftarı bumu
@selçukaras ben teşekkür ediyorum senin gıyabında tüm üyelerimize gerçekten burda çok güzel bir taraftarlık örneği gösteriyorlar temennimiz ziyaretcilerimizinde buraya üye olup fikirlerini söylemesi o zaman sesimiz daha gür çıkacaktır
en basitinden bir heykel kampanyası başlattık katılım düşük oldu ama genede peşinden Beşiktaş belediye başkanının stad için Beşiktaş taraftarına güzel bir hediyemiz olacak açıklaması sanırım kampanyamızın hedefine ulaştığını gösterir ama bu binlerle değil onbinlerle olsaydı belediye onun şovunu yapardı bunlar için kalabalık katılım çok önemli
Beşiktaş sürekli saldırı altında haklarımızı aramanın tek yoluda sesimizin gür çıkmasından geçiyor internette her platformda sesimizi duyuralım tepkimizi dile getirelim bu emin olun çok büyük bir güç ve bunu örgütlü bir şekilde yaparsak etkisini anında farkedersiniz