Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006283 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı src35

ortada çalışan kepçenin hareketlerinin manasını çözmeye çalışıyorum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Diğer stad inşaatlarıyla bizimkisi arasında göze çarpan yegane fark saha içindeki kaos ortamı :D
disarida olacak hersey iceride maalesef yer olmadigindan bu kadar zor sartlarda bu sure zarfinda buyuk is yapildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Caticilar iskele yerlestirmeye hazirlaniyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Benim bildiğim mühendisler için geçici ofis olacaktı ama :alala:

senin dedigin yer kapalida. BJK TV eski acikta olacak

Çevrimiçi Necmi

1. katı ben 23,4 derece ölçtüm 21 ile başlıyor 26 derceyle bitiyor. @Necmi
evet orası kepçe gibi açı 3 kez yön değiştiriyor ilk yön değiştirme 2-3 basamak olduğu için dikkate almadım ikinci ve üçüncü dönüşün açı ortalamasını alıp yazdım
sen resimdenmi aldın benim ölçüm daha doğrudur tahmin ediyorum projeden autocadle ölçtüm :upto:  @ahmetx

Çevrimdışı Altuğ

slm arkadaşlar şu an itibari ile aranızdayım. (Forzadan Hüseyin Özkoç)

Hoşgeldin @firewater

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

senin dedigin yer kapalida. BJK TV eski acikta olacak
Allah Allah :alala: Loca yerini BJK TV'ye nasıl vermiş başkan acaba nasıl kıyabilmiş oraya :alala: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 14:01:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
arkadaşlar bizim basamakların yüksekliği ve genişliğini söyleye bilirmisiniz koltuk hesaplaması yapacağız
@Necmi abi arkadaşa yardımcı olabilir misin programlama yapmışlar herhalde hesap etsinler biz de merak ettik...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mayıs 2015, 14:02:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Hoş bulduk :) önerin için çok saol :)

Ama nici ismimmi yapsam ne biraz tuhaf oldu sanki :D
yeni başlamışken isminle olsa daha iyi olur bencede bu şekilde tanımakda hitapta zor oluyor :) @firewater
forzada isimle burda nickle duruyorlar orda benimle sohbete giriyorlar ben tanıyamıyorum :o_o:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar bizim basamakların yüksekliği ve genişliğini söyleye bilirmisiniz koltuk hesaplaması yapacağız
genişlik 80 cm civarı ama yükseklik değişken altlarda 30 cm den üstlerde 80 cm ye kadar çıkıyor şu an ölçü veremem bana PM atarsan akşam bakabilirim ofisdeki pc de autocad kurulu değil @Ali Aba

resimde karizma çıkmışsın :claps:
O stadın güzelliği , Aslında Yuzum pek iyi çıkmadı Acayip Guneş vuruyor oyuzden selfiede biraz zor çekiliyor :tabe: @adebe

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O stadın güzelliği , Aslında Yuzum pek iyi çıkmadı Acayip Guneş vuruyor oyuzden selfiede biraz zor çekiliyor :tabe: @adebe
:iscrewy:
 :evillol: :evillol: :evillol:
İyisin abi iyi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

slm gençler abiler yeni gelenler ısrarla üye olmayanlar sessiz takiptekiler uçan kuşlar martılar nasılsınız yeni açıkta kiriş neden durup numaralıya geçti yada bu stadta neden bi işi yarım bırakıp başka biyere geçmeyi çok seviyolar

Çevrimdışı ahmetx

evet orası kepçe gibi açı 3 kez yön değiştiriyor ilk yön değiştirme 2-3 basamak olduğu için dikkate almadım ikinci ve üçüncü dönüşün açı ortalamasını alıp yazdım
sen resimdenmi aldın benim ölçüm daha doğrudur tahmin ediyorum projeden autocadle ölçtüm :upto:  @ahmetx
evet ben kesit plandan ölçtüm 1. basamak köşeden son sıra basamak  köşeyi birleştiren doğrunun düzlemle yaptığı açı 23,4 derece çıktı.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2015, 14:17:48 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı yapılan: link=topic=1395.msg231790#msg231790 date=1431083426
stad görünmüyor ama @Yunus Emre Dökmeci  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum