Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6005624 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı mehmetthedum

Günaydın arkadaşlar. Bugün de yağmur, çamur.  Herhalde sadece içerlerde çalışılır ve göremeyiz .
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Günaydın Besiktasarena ailesi. Hayırlı Cumalar.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Yakup

@Yakup bu ne karizma bu ne değişiklik   :super: :super: :super:

çok teşekkür ederim @ilhan abi. Yalnız malzemede bir değişiklik yok makineden ve anlık yakalanan bir fotodan kaynaklı bence  :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Eyüp Emir

canlı yayında tüm iş makineleri ve 1 kamyon tekmile hazır yağmurun durmasını bekliyorlar

Çevrimdışı ebabil

günaydın arkadaşlar, numaralıda kaç tane kiriş takılı şu an?

Çevrimdışı ErsinA.

günaydın arkadaşlar, numaralıda kaç tane kiriş takılı şu an?

Günaydın. Dün 3 tane takıldı numaralıda.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

bu hava da bu yağmur ve rüzgar da

ben çalışma olabileceğini düşünmüyorum.

İçerde herşey olabilir ama dışarısı zor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

@Hasan Tahsin   bildiğim kadarını düzelttim
1. katı ben 23,4 derece ölçtüm 21 ile başlıyor 26 derceyle bitiyor. @Necmi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kapasiteyi düzeltmeyi unutmuşsun @Necmi abi :upto:
kapasite benim imzada yazılı zaten gerek yok  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Stadta calisma yok suan yagmur oglen duracak dendi bakalim calisma baslayacakmi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

sahanın  temizlenmesi lazım artık halatları sererken  fazla  toz toprak olmasın fazla hareket olmasın halatlara zarar gelmesin :D

eyvallah EFe.. Vinç parçaları çıkarılır mı bugun stattan?

Çevrimdışı Efe

eyvallah EFe.. Vinç parçaları çıkarılır mı bugun stattan?
zannetmiyorum vincler calismiyor suan daha durur onlar bence hafriyat daha oncelikli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aram

Dün yazdığıma cevap alamadım ya la  :D
Küfekiler eski açıktaki gibi neden tamamen kaplamıyolar. Çatıyı mı bekliyolar dicem de eski açığın kapalı tarafında bi kısmı komple bitirmişlerdi.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı SDemirsoy

Dün yazdığıma cevap alamadım ya la  :D
Küfekiler eski açıktaki gibi neden tamamen kaplamıyolar. Çatıyı mı bekliyolar dicem de eski açığın kapalı tarafında bi kısmı komple bitirmişlerdi.
tek kısmı numune olarak yaptılar bitince böyle olacak diye :D güvenlik ağları sebebiyle yapmıyorlar zarar görür yoksa :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."