Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006176 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

@keremfrat1 fotoğraflar gerçekten çok güzel teşekkür ederiz  :claps:

Çevrimdışı Efe

bir de benim en çok merak ettiğim olay eski açık son 3 çatı kolonuı neden takılmıyor ? Yoksa o korktuğum olaydan dolayı mı ??

eski açıktan malzeme alıyorlar içeri o yüzden takmıyorlar bence   :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ALI RIZA

yarısından fazlası takıldı ama kaç adet takıldı sayamıyoruz karıştılar :icool:
Niye Karısın @keremfrat1 yarın gider sayar saymayı iyi biliyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı bbdsa

S.a arkadaslar bir sorum olacak. Basin tribünü numaralidaki cikis kapisinin hemen altindami olacak yoksa üstündemi?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aram

Küfekiler eski açıktaki gibi neden tamamen kaplamıyolar. Çatıyı mı bekliyolar dicem de eski açığın kapalı tarafında bi kısmı komple bitirmişlerdi.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimiçi Necmi

Stadyumların karşılaştırması
burdaki bilgilerin çoğu yanlış o zaman sağdan soldan duyulan bilgilerle ve ilk düşen projelere göre yapılmıştı artık çoğunun doğrusunu biliyoruz

Çevrimiçi Necmi

Tahmini kiriş resimleri
köşelerde bazılarını küçük dönüyorlar 42 olur büyük ihtimal

Çevrimdışı Deniz

badem biyik...

1) Vodafone Arena'da numaralı tribünün de kaba inşaatının sona ermesiyle, stadın etrafı tamamen kapandı..
2) Kaba inşaat sonrası tribünün üst tarafına direkler dikilmeye başlandı.
Yani çatı için ilk aşamaya geçildi artık..
3) Temmuz ayında çatının bitmesi planlanıyor..
Daha sonra çim serilmeye başlanacak ki bu iş için İngiltere'den ciddi destek alınıyor.
4) Çim serilirken bir yandan ince işçilik bir yandan teknolojik altyapı çalışmaları başlayacak..Stat yağmur suyunu bile sulamada kullanacak.
5) Stadın en önemli özelliği tribünün sahaya yakın ve çok dik olması..Gerçek arena misali, futbolcular "çukurda oynar gibi" hissedecekler..
6)Vodafone Arena'nın dış kısmında ışıklandırılmış kolonlar olacak..Burada amaç stada Kolezyum havası vermek..
7) Eski Açığın oradaki saat kuleleri tarihi eser kapsamında..Oraya dokunulmadı..O bölge konser alanı şeklinde düzenlenecek..
8)Stadın Yeni açık hariç heryerinde loca var..Orası tribün bütünlüğü nedeniyle locasız..Orada "Çarşı" olacak.
9) Vodafone Arena'da engelli kardeşlerimiz için de 162 koltuk ayrıldı..(81 engelli + 81 refakatçi

Badem yine almış eline klavyeyi sallamış.Ne güzel stada bulaşmıyordu iyiydik böyle :D
1.temmuzda çatı bitmez.
2.Konser alanı eski açık değil.
3.Çarşı şurda olacak burda olacak diye birşey yok kapalıdan da kombine alanı var yeni açıktan da alanı var numaralıdan bile alanı var.Badem tek tek koltuk analizi mi yapmış  :evillol:

Ayrıca verdiği bilgilerin hiçbiri ama hiçbiri bilinmeyen şeyler değil.Burada kime versen klavyeyi bunu yazar.Hata bundan daha doğrusunu yazar.insan içerden DOĞRU birşeyler öğrenir de paylaşır.Araştırmacı gazetecimiz(!)..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

S.a arkadaslar bir sorum olacak. Basin tribünü numaralidaki cikis kapisinin hemen altindami olacak yoksa üstündemi?
numaralıdaki üst çıkışın üstü basın tribünü olacak @bbdsa

Çevrimdışı Ayberk

eski açıktan malzeme alıyorlar içeri o yüzden takmıyorlar bence   :)
Kolonlar bir engel teşkil etmesin diye anlıyorum ben de
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Efe

trt de maç seyrediyorum kale arkasındaki tribündeki merdivenler s şeklinde neredeyse böyle saçma bi tasarım hayatımda görmedim bizim merdivenleri öpüp başımıza koyalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

burdaki bilgilerin çoğu yanlış o zaman sağdan soldan duyulan bilgilerle ve ilk düşen projelere göre yapılmıştı artık çoğunun doğrusunu biliyoruz
O zaman doğru bilgilerle yeni bir şema yapılmasında fayda var diye düşünüyorum. Merak eden çok arkadaş var. Teşekkürler.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

O zaman doğru bilgilerle yeni bir şema yapılmasında fayda var diye düşünüyorum. Merak eden çok arkadaş var. Teşekkürler.

abi şemaya gerek yok sadece şunu söyleyeyim elimizde iş planı var ve tüm çalışmalar ona göre devam ediyor aksayan yada geciken hiç birşey yok haziran sonu temmuz baş gibi çatının havaya kalkacağını tahmin ediyorum sonrasında çatı aparatları vinçler tarafından takılacak ağustos başı mebran serme işine ve çim işine geçilecek  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kolonlar bir engel teşkil etmesin diye anlıyorum ben de

rampa açıldı ordan getirebilirlerse malzemeleri kolonları takarlar yoksa bekler daha kolonlar çok mühim değil bi  kaç saatlik iş önem arz eden konu kirişlerin konması ve halat işlerinin başlaması artık  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ayberk

rampa resmen stent oldu , damarımız açıldı  :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

rampa resmen stent oldu , damarımız açıldı  :)

sahanın  temizlenmesi lazım artık halatları sererken  fazla  toz toprak olmasın fazla hareket olmasın halatlara zarar gelmesin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ayberk

@Hasan Tahsin   bildiğim kadarını düzelttim
Emeğinize sağlık. Bu arada izin verilen maksimum eğim sınırı nedir bilginiz var mı?

Çevrimdışı Ayberk

sahanın  temizlenmesi lazım artık halatları sererken  fazla  toz toprak olmasın fazla hareket olmasın halatlara zarar gelmesin :D
dört gözle takipteyiz  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Emeğinize sağlık. Bu arada izin verilen maksimum eğim sınırı nedir bilginiz var mı?
:dontknow:
ama yapan biliyordur doğru yapmıştır daha dik stadyumlarda var.

Çevrimdışı Ayberk

:dontknow:
ama yapan biliyordur doğru yapmıştır daha dik stadyumlarda var.
Mutlaka düşünülmüştür, benimki merak sadece