Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003238 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

şu sahanın içinide bi toparlasalar artık, ümraniye çöplüğü gibi dışarıdan bakılınca.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2015, 15:47:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
uzun süredir takip ediyorum da genelde kiriş üzerine muhabbet oluyor, bende anlamını bilmiyorum. kiriş tam olarak ne. Stadın hangi bölümüne koyuyoruz.
dik olan kolonların üstüne yatay konanlara kiriş diyoruz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

dün gece baktığımda 8 sayfa vardı, ne ara 23 yaptınız ya.

çok aktifsiniz  :tabe:

eskiye döndük en ufak gelişme oldumu bu forumda ortalık yıkılır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir

Gece hafriyat çalışmasını özleyenlere gelsin hemide havai fişekli :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forum coşmuş maşallah 15 dk falan bakmadım 2 sayfa olmuş :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

benim merak ettiğim bir soru var izim stadın üst katı neden alt katından daha buyuk, yani alt kat sıraları daha fazla, ust kat sıraları daha az olamazmıydı. gorunum olarak daha guzel gozukur ve baskı daha cok artardı gıbı gelıyor bana. mesela juve nın stadı alt katlar daha buyuk ust katlar daha az

Çevrimdışı CanEmre

halat serimine başlanması için prekast işinin tamamen bitmesi gerekiyor mu? merdiven basamakları filan dahil olarak. ??? :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

benim merak ettiğim bir soru var izim stadın üst katı neden alt katından daha buyuk, yani alt kat sıraları daha fazla, ust kat sıraları daha az olamazmıydı. gorunum olarak daha guzel gozukur ve baskı daha cok artardı gıbı gelıyor bana. mesela juve nın stadı alt katlar daha buyuk ust katlar daha az
bizdede öyle zaten :D
alt kat 24 taraftar3 loca sırası toplamda 27 sıra üst kat 23 sıra @heartbroker

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı CanEmre

alt kat daha az eğimli olduğu için sıra sayısının artması hem üst tribünü sahadan uzaklaştırarak baskının azalmasına hem de kapasitenin düşmesine sebep olurdu. Bence

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı kralkartal

Bunu hatirlatmasaydin iyiydi. Bundan 20 sene sonra olasi bir kapasite artisinda 3.kat cikilmak zorunda kalinacak bu yuzden. Ama juve kapasite artisi icin 2 katin sira sayisini artirmasi yeterli. Hem 3. Kati cikip tribun butunlugunu bozmayacak hem daha maliyetsiz sekilde kapasite artiracak.

Çevrimdışı SDemirsoy

@snyormami  bu kirişler dikey olanların üzerine yerleştiriliyor komple bütün stadı dolaşacak :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı kralkartal

alt kat daha az eğimli olduğu için sıra sayısının artması hem üst tribünü sahadan uzaklaştırarak baskının azalmasına hem de kapasitenin düşmesine sebep olurdu. Bence
Ama alt kat sira sayisinin az olmasi nedeniyle olasi bir kapasite artisinda 3.kat cikilmak zorunda kalinacak ve 3. kat sahaya daha uzak kalicak. Bence alt kat sira sayisi 30 -35 civari yapilsa daha iyi olurdu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ama alt kat sira sayisinin az olmasi nedeniyle olasi bir kapasite artisinda 3.kat cikilmak zorunda kalinacak ve 3. kat sahaya daha uzak kalicak. Bence alt kat sira sayisi 30 -35 civari yapilsa daha iyi olurdu.
Öyle birşeye İzin vermeyecekleri için sıkıntı yok :D
Mevcut Yapımıza çıkarmadıkları sorun kalmadı , Sence 3.cu katı çıkmamıza izin verirler mi ?? Onuda geçtim mimari olarakta 3.katı çıkmamız pek mümkün değil , Stad zaten yol hizadında , Yola taşmamız gerekecek buda çok riskli ve zor @kralkartal
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açık dışında yer yok ki büyüme için. Ben bu alana yapılacak optimum büyüklük bu diye düşünüyorum...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2015, 16:12:54
Öyle birşeye İzin vermeyecekleri için sıkıntı yok :D
Mevcut Yapımıza çıkarmadıkları sorun kalmadı , Sence 3.cu katı çıkmamıza izin verirler mi ?? Onuda geçtim mimari olarakta 3.katı çıkmamız pek mümkün değil , Stad zaten yol hizadında , Yola taşmamız gerekecek buda çok riskli ve zor @kralkartal
üçüncü kat için aşağısı ne güne duruyor in inebildiğin kadar denize :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı megiddo

olası kapasite artışı diye birşey yok burda, tokinin yaptığı stadlara da sonradan arttırılabilir diyor ama hiçbiriinde öyle birşey olmayacak onları da doğru düzgün bitirsinler başka bişey istemeyiz, şimdi yapmak varken sonradan çok daha yuksek masrafla kapasite arttırma fikri ise dünyada sadece turkiyede olabilecek bir durum.

Çevrimdışı ensdndr

Arkadaşlar eski açık (deniz tarafı) çatı direkleri (kolonları) 5 adet eksik bildiğiniz üzere. Montajları için belli bir tarih var mıdır?
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Saha nolacak abi o zaman :evillol: İndikçe açıyla birlikte ortadaki boşlukta daralacak :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnebilecegimiz maksimum seviyeye indik, 1 metre daha aşağıya bile inemeyiz , Hafriyat zamanı Çıkan deniz sularını hatırla , O kadar Fore kazık boşuna mı çakıldı :bandit:
Deniz Seviyesinin tam 8 metre aşagısındayız şuan zaten :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar eski açık (deniz tarafı) çatı direkleri (kolonları) 5 adet eksik bildiğiniz üzere. Montajları için belli bir tarih var mıdır?
Arka taraftan saha içerisine vinçle malzeme alındığı için konmamış henüz bildiğim kadarıyla :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnebilecegimiz maksimum seviyeye indik, 1 metre daha aşağıya bile inemeyiz , Hafriyat zamanı Çıkan deniz sularını hatırla , O kadar Fore kazık boşuna mı çakıldı :bandit:
Alt kattakiler periskopla mı izlesinler maçı :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2015, 16:19:27
üçüncü kat marmaray gibi denizin altında olacak :evillol:
en alt kat fanus içinde olacak oradaki taraftar hem maç izleyecek hem balıkları :D
Vodafone Park

Hz. Mevlana