Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003109 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu akşam gece 00:00 da E-Sport takımımızın maçı var. İlgilenen arkadaşlar çeşitli mecralardan maçı canli takip edebilir. Yüzbinlere kişi canlı izleyecek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

ihsan çoşkun amca yine konuşmuş. 29 ekim açılış için tarih vermiş ve çim ihaleye çıkacak demiş  :iscrewy: desso ihaleye mi katılacak ? eğer ihaleye çıkarsa en az paraya yapacak olan çim işini alır mamtığı olmaz mı? @Necmi
inanma kardeşim boş ver atmasyon bir haberdir :D  @harunmustak

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

emin ol herkes biliyor buraya adı bile yazıldı sildim o yüzden uzatmaya gerek yok  @Yunus Emre Dökmeci
7/24 Forumu takip eden adamım ben nasıl görmedim :alala: @Necmi abi
Çok hızlı davranmışsın ozaman :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Timsah Arena'nin cimleri Ozluce tesislerinde serilmeyi bekliyor.Sizce cim nasil beyler dogal cim
hibriti tutmaz

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

7/24 Forumu takip eden adamım ben nasıl görmedim :alala: @Necmi abi
Çok hızlı davranmışsın ozaman :bandit:
:kop: :kop: :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop: :kop:
Yok yahu gerçekten sürekli sayfa açık , Sırekli sayfayı yeniliyorum nasıl kaçırdım merak ettim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harunmustak

inanma kardeşim boş ver atmasyon bir haberdir :D  @harunmustak
necmi abi mabet daha önce defalarca hibrit çim olacak dedi ama adam başta olduğu için dediği merak uyandırıyor. bence haber sallama değildir ihsan amca sallamıştır  :biggrinking: :D :lol:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimiçi Necmi

Yok yahu gerçekten sürekli sayfa açık , Sırekli sayfayı yeniliyorum nasıl kaçırdım merak ettim :bandit:
sen o sıralar başka yerlerde dolaşıyordun demekki :evillol:
bak düşün kimbilir bu şekilde ne bilgiler kaçırıyorsun :alala:

Çevrimdışı keremfrat1

Benim juvenin Presenter i daha cok hosuma gitti :) :) :)

Çevrimiçi Necmi

necmi abi mabet daha önce defalarca hibrit çim olacak dedi ama adam başta olduğu için dediği merak uyandırıyor. bence haber sallama değildir ihsan amca sallamıştır  :biggrinking: :D :lol:
yok yok direk sallamadır :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

Ogleden sonra stadayim :) ama juvenin presenteri aklimi basimdan aldi :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ensdndr

hoşgeldin kardeşim şu renktaş kelimesini kullanmasak çok daha güzel olur burda renkli yok  :D  Bizim geleneğimizde abi kardeş ilişkisi vardır @ensdndr
önümüzdeki sezon ilk avrupa maçına yetişmesi zor ihtimal bir şekilde bitsinde ne kadar az maç kaçırırsak o kadar iyi olur

Hoşbulduk. O zaman genel olarak her birinize bundan sonra Karakartallar diye hitap edeceğim. Bizim çocukluğumuzda birbirimize karakartal derdik.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ahmetx

bildiğimiz hibrit çimi dessodan başka yapan bir firma yok ama halen onlarlada anlaşmış değiliz galiba Bordonun çimlerini yapan gibi çakma hibritçilere yaptıracağız.

http://www.naturalgrass.com/produit/la-technologie-airfibr/
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2015, 14:54:57 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

bence sen bi elini yüzünü yıka  :lol:

Çevrimdışı kralkartal

Bence guzel stad demek
1- stadin boyutlarinin ufak(halk dilinde kutu gibi)
2- kapasitesinin maksimum olmasi( yani koltuklarin ufak ve sık olmasi)

Bunuda en guzel juve stadinda yapmislar en bogucu atmosfer orda bence. San mamesin detaylari cok estetik. Emirates dahi benim kriterlerimde asiri buyuk wembley o yuzden hic giremez listeme..

Çevrimdışı Efe

kerem rampa açılkmış mı bi baksana sana zahmet :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bence guzel stad demek

Bunuda en guzel juve stadinda yapmislar en bogucu atmosfer orda bence. San mamesin detaylari cok estetik. Emirates dahi benim kriterlerimde asiri buyuk wembley o yuzden hic giremez listeme..
juvenin numaralısını hiç görmedin ama

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bildiğimiz hibrit çimi dessodan başka yapan bir firma yok ama halen onlarlada anlaşmış değiliz galiba Bordonun çimlerini yapan gibi çakma hibritçilere yaptıracağız.

http://www.naturalgrass.com/produit/la-technologie-airfibr/
Abi dev yapılar rectangular stadyumu belgeselini izlediyseniz orda da yapan bir firma var hatta belgeseldeki çim başka bir yerde 1 senede yetiştirilip rulolar halinde seriliyodu stata :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy

stada rampadan gir :D

Çevrimdışı kralkartal

Wembley ?
Bence guzel stad demek

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2015, 15:11:26 Necmi ]

Çevrimdışı kralkartal

Çevrimdışı kadir

Herkese merhaba abilerim, kardeşlerim 3-4 aydır misafirdim. Her ne kadar teknoloji kıtı olsam da aranıza katılmaya karar verdim  :)
:hosgeldin