Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6002147 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Açıkcası buraya üye olmasak da her gün canlı yayın kamerasını takip ederek bende geri sayıyorum. Ancak inşaattan hasbelkader anlayan bir renktaşınız olarak diyebilirim ki işin zoru gitti kolay kısmı kaldı. Bundan sonra yapılacak işler eş zamanlı yürüyebilir. Yani soyunma odaları ve tuvaletler restoranlar cafeler yapılırken aynı zamanda elektrifikasyon,sinyalizasyon, anons sistemi, merkezi ısıtma ve soğutma tertibatları gibi işlemler eş zamanlı oldukça hızlı tamamlanabilir. Zemin için mecbur çatı bekleniyor ki stadın açılışını esas geciktiren unsur.... Kısmet bakalım umarım önümüzdeki sezonun ilk avrupa kupası maçına yetişir.
hoşgeldin kardeşim şu renktaş kelimesini kullanmasak çok daha güzel olur burda renkli yok  :D  Bizim geleneğimizde abi kardeş ilişkisi vardır @ensdndr
önümüzdeki sezon ilk avrupa maçına yetişmesi zor ihtimal bir şekilde bitsinde ne kadar az maç kaçırırsak o kadar iyi olur

Çevrimdışı ErsinA.

şaka bir yana juve stadında 2 şeyden taraftar şikayetçi
1.bu köşelerdeki halatlar
2.cam korkulukları tutan metal ayakların kalın olması nedeniyle görüşü engellemesi.

Bence cam korkulukları tutan ayak hiç kalın değil. gayet fit. görüşü engelleyeceğini de sanmıyorum.  :evillol: :D

Çevrimdışı ahmetx

İnsan karar veremiyor San mames mi Allianz mı? Allianz koltuk renklerinden kaybediyor .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Bence cam korkulukları tutan ayak hiç kalın değil. gayet fit. görüşü engelleyeceğini de sanmıyorum.  :evillol: :D
Engellemez bence de  :ishock: :ishock: izleriz doya doya  :halay:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Türk basını gibisin  @Yunus Emre Dökmeci
konuları bir ay geriden takip ediyorsun  :alala:
Hayır Konuyu 1 Ay geriden takip etmiyorum @Necmi abi
Çatının Kapatılacagını Mabet 1 Aydır soyluyor zaten dunde söyledi , Ben sadece Dun Bu işin içindeki Çok Çok büyük yetkili kişiyi ogrendim dun , Eminim halada Forumun %95 i bu durumu ve bu yetkili kişiyi bilmiyordur :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

çatıcılar 1 hafta yatar 1 kiriş 1 hafta yatış  :bandit: sağı solu da takın da orta dengelensin  :evillol:

Çevrimdışı demir_kArtAl

kapalıya kriş takıyor adamlar, nerede bu forum, nerede resim paylaşıcılar.  :super:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Bekrakn

paletliye varil mi taşıttırdılar orda  :ebebe: angaryasından önemlisine ne kadar iş varsa hepsine koşturdu garibim :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çatının Kapatılacagını Mabet 1 Aydır soyluyor zaten dunde söyledi , Ben sadece Dun Bu işin içindeki Çok Çok büyük yetkili kişiyi ogrendim dun , Eminim halada Forumun %95 i bu durumu ve bu yetkili kişiyi bilmiyordur :iscrewy:
İsmini söyle de bilip bilmediğimizi söyleriz @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı ahmetx

bunu demiyorlar zaten  :D

saha ile tribünleri ayıran ,2.kat ve tribünü ortadan ikiye ayıran cam korkuluklardan bahsediyorlar.

[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2015, 14:24:16 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı martin40

Google Map'dan izin almak lazim gökden canli izlemek için  :D

Çevrimdışı agonia perpertua

Hoşgeldin'e cevaben;

Her camianın kendine has bir stadı, kendisiyle bütünleşmiş bir yuvası vardır. Taraftarların lugatında bu gibi bölgesel ve tarihsel anlamı olan yerlere de mabet denir. Sahip olduğu atmosfer, taraftar grubu, bulunduğu yer sebebiyle olsa gerek eski haliyle bile Ankara'da televizyon karşısında, eski stadımızda oynanan maçları izlerken çok farklı bir haz duyardım. Yeni halini, şu an'dan, görünenlerle, düşünemiyorum bile. Bu stadın yıkılıp aynı yere yapılması bile büyük  başarıdır. Gerisi teferruat...Saygılarımla...

Çevrimdışı harunmustak

ihsan çoşkun amca yine konuşmuş. 29 ekim açılış için tarih vermiş ve çim ihaleye çıkacak demiş  :iscrewy: desso ihaleye mi katılacak ? eğer ihaleye çıkarsa en az paraya yapacak olan çim işini alır mamtığı olmaz mı? @Necmi
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2015, 14:27:07 harunmustak ]
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Haldun

https://33.media.tumblr.com/tumblr_m6orcgjG8h1r4vwq3o2_400.gif

:D

Çevrimdışı SDemirsoy

kapalıya kriş takıyor adamlar, nerede bu forum, nerede resim paylaşıcılar.  :super:
kapalıya da mı takıyorlar  :halay:

Çevrimdışı ALI RIZA

Google Map'dan izin almak lazim gökden canli izlemek için  :D
google Eart pro vardı lisanslı ama normal Eart gibiydi  :kop: :kop:

Çevrimdışı kralkartal

Vodafone arena haricinde 1.Juventus 2.San mames 3.Arsenal  bunlarin disinda stad tanimiyorumn avrupada

Çevrimdışı SDemirsoy

ihsan çoşkun amca yine konuşmuş. 29 ekim açılış için tarih vermiş ve çim ihaleye çıkacak demiş  :iscrewy: desso ihaleye mi katılacak ? eğer ihaleye çıkarsa en az paraya yapacak olan çim işini alır mamtığı olmaz mı? @Necmi
hoaydaa nerde konuşmuş ki o :D

Çevrimdışı martin40

Vodafone arena haricinde 1.Juventus 2.San mames 3.Arsenal  bunlarin disinda stad tanimiyorumn avrupada

Wembley ? 

Çevrimdışı harunmustak

hoaydaa nerde konuşmuş ki o :D
reklamını yapmayayım diye isim vermedim. malum1903
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı aziz1903

Timsah Arena'nin cimleri Ozluce tesislerinde serilmeyi bekliyor.Sizce cim nasil beyler dogal cim

Çevrimdışı ALI RIZA

Timsah Arena'nin cimleri Ozluce tesislerinde serilmeyi bekliyor.Sizce cim nasil beyler dogal cim
Gayet güzel yeşil  :kop: :kop: bursasipor renginde  :kop:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Necmi

emin ol herkes biliyor buraya adı bile yazıldı sildim o yüzden uzatmaya gerek yok  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık