Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003780 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ers_an

hiç güzel bir kelime değil bizler insanların kusurlarıyla alay etmeyiz bize yakışmaz bu
sanırım saraçoğlu alt kat 20 sıra olması lazım üst katta 23 sıra sanırım @Kartal1903
alt kat açıları daha mı dik yoksa bir göz yanılsaması mı var abi. Sanki bizdeki loca taraftar sıraları Açıdan kaynaklı daha kısa gibi. İlizyonist işlerine çözmeye çalışan vatandaş gibi oldum resmen. Sen ne dersin.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 07 Mayıs 2015 (18:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Efe

yeni inönün fotoda yeni açıkla numaralı arası kirişler için çok bi iş kalmadı iskeleler konup kirişler yerlerine konacak 1 hafta içinde onların biteceğini düşünüyorum halatlar için çalışmaya geçilebilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

herkes halatlara takmış durumda da, sahada kurulacak bi orta çember var sanırım, ondan ses seda yok hiç, onun montajı yapılmadan halatlar gelse ne olacak, neye bağlanacak halatlar

yanlışmıyım @Necmi abi.
zaten ilk çember yapılır sonuçta oda halat :D @demir_kArtAl

Çevrimdışı Efe

tahminime göre 6 kiriş sonunda numaralı ve yeni açık bitecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

tahminime göre 6 kiriş sonunda numaralı ve yeni açık bitecek  :)
2 günlük iş diyorsun yani  :eyes
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Vodafone Arena 07 Mayıs 2015 (18:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çok güzel fotolar teşekkürler @keremfrat1  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

1 haftada 1 çatı kirişi takmak yerine yarım günde 3 tane çatı kirişi taksalar ne güzel oluyor demi  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

1 gece girmedim foruma 30 sayfaya gelmişiz :evillol:

30 sayfayı görünce zaten anlamıştım statta hareketliliğin yaşandığını :icool:

Sonunda rampa açılmış :sevinc ve kirişler de takılmaya devam ediyor çok güzel gidiyor çalışmalar :halay:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Stadın fotoğraflarını çektikçe resim çekme yeteneğinde gelişti :) Profesyonelleştin bu konuda :) @keremfrat1

Çok güzel fotoğraflar... Teşekkürler,

Çevrimdışı Efe

2 günlük iş diyorsun yani  :eyes

aynen o şekilde ama 1 haftayı alır yine tam bitmesi iskele falan bide kiriş gelmesi işi uzatabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Batu K.çetin

@keremfrat1 ellerine sağlık çok güzel fotolar.teşekkürler...
eski açığa da 2 projektör konulmuş sanki akşam çalışması olacak gibi...

Çevrimdışı Deniz

rampadan ağır şeylerin geçmesine izin veriliyor mu şimdilik?

Çevrimdışı serti67

@keremfrat1 kardeşim resmini çektığin perforjeler yenı mı gelmıs takılanlar mı sokulmüşş
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi Necmi

alt kat açıları daha mı dik yoksa bir göz yanılsaması mı var abi. Sanki bizdeki loca taraftar sıraları Açıdan kaynaklı daha kısa gibi. İlizyonist işlerine çözmeye çalışan vatandaş gibi oldum resmen. Sen ne dersin.

yok kardeşim koltuklar takılmadan çim gelmeden çatı monte edilmeden derinliği anlayamazsın göz yanılır resme iki boyutlu bakıyorsun kafanda hayal et mesela çimle çatı arasındaki yükseklik 37 metre git kendine 12 katlı bir bina bul alttan yukarı yüksekliğine bir bak öyle hayal et loca katından sahaya baktığında çalışan emekçiler karınca gibi görünüyor mesela 11 katlı bir bina kat başına 3 metreden 33 metre eder bizim üst tribün en üst basamakta oturan bir kişinin sahayı göreceği yüksekliktir alt kat tribün boyu 21 metredir loca koltuğunda oturan birinin taç çizgisiyle arasındaki mesafe 27 metredir hep diyoruz resimlere bakarak aldanmayın resimler olduğundan basık ve ufak gösteriyor juvenin alt kat tribünleri ne kadar dik değilmi 26 derece bizimkide 25 derece burda çekilen resimler telefonla çekiliyor hiç bir derinliği algılamıyor :D  @ers_an

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı sallapati

KONE  firması 14 adet asansör , 8 adet yürüyen merdiven yapıyormuş stada. Kendi web sitelerinde referans vermişler. 1 haftadır tırlarla malzeme getiriyorlar..

http://www.kone.com.tr/

Çevrimdışı ers_an

yok kardeşim koltuklar takılmadan çim gelmeden çatı monte edilmeden derinliği anlayamazsın göz yanılır resme iki boyutlu bakıyorsun kafanda hayal et mesela çimle çatı arasındaki yükseklik 37 metre git kendine 12 katlı bir bina bul alttan yukarı yüksekliğine bir bak öyle hayal et loca katından sahaya baktığında çalışan emekçiler karınca gibi görünüyor mesela 11 katlı bir bina kat başına 3 metreden 33 metre eder bizim üst tribün en üst basamakta oturan bir kişinin sahayı göreceği yüksekliktir alt kat tribün boyu 21 metredir loca koltuğunda oturan birinin taç çizgisiyle arasındaki mesafe 27 metredir hep diyoruz resimlere bakarak aldanmayın resimler olduğundan basık ve ufak gösteriyor juvenin alt kat tribünleri ne kadar dik değilmi 26 derece bizimkide 25 derece burda çekilen resimler telefonla çekiliyor hiç bir derinliği algılamıyor :D  @ers_an

Eyvallah abicim. Ben de kendimce diyorum bir gariplik var ya demekki teknoloji her ne olursa olsun insan gözünün bakış açısı ve derinlik algısı seviyesinde hiç değil. Çok teşekkür ederim detaylar için.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı ALBATROS

aynen çok güzel fotolar, eline sağlık @keremfrat1

tribün budur :)

alt kattaki tezahurat sesleri üst katın balkonuna çarpıp direk sahaya girecek  :super:

Çevrimdışı keremfrat1

Rica ederim abilerim kardeslerim :)
Ufak bir bilgi o projektor degil benim cektiklerim yuvarlak olanlar stadin aydinlatma örneği

Çevrimdışı ALBATROS

Rica ederim abilerim kardeslerim :)
Ufak bir bilgi o projektor degil benim cektiklerim yuvarlak olanlar stadin aydinlatma örneği

ilk takıldıklarında gece açılanlar bunlarmı beyaz ışık veriyordu umarım öyle olur sarı hoş durmuyor

Çevrimdışı keremfrat1

ilk takıldıklarında gece açılanlar bunlarmı beyaz ışık veriyordu umarım öyle olur sarı hoş durmuyor
evet onlardi