Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003310 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kralkartal

ezbere konuşuyorsun juvede locaların olduğu tribün 15 sıradır ve ikide loca sırası vardır
locaların olmadığı tribünde 33 sıradır kale arkaları 32 sıra
Tamam abi zaten localar haric derken loca olmayan tribunlerden bahsediyorum 3 tribun ortalama 32ye 16ya cikiyor sonuc olarak.

Çevrimiçi Necmi

fenevin alt kat kac sıra abi bilgin varmı?
hiç güzel bir kelime değil bizler insanların kusurlarıyla alay etmeyiz bize yakışmaz bu
sanırım saraçoğlu alt kat 20 sıra olması lazım üst katta 23 sıra sanırım @Kartal1903

Çevrimdışı demir_kArtAl

herkes halatlara takmış durumda da, sahada kurulacak bi orta çember var sanırım, ondan ses seda yok hiç, onun montajı yapılmadan halatlar gelse ne olacak, neye bağlanacak halatlar

yanlışmıyım @Necmi abi.
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2015, 17:36:17 demir_kArtAl ]
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Halatlar 15 mayistan sonra yavas yavas gelicek :)

Neden yavaş yavaş ? Birisi soracaktır herhalde, öncü olayım.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Juventus arena vip tribün hariç 32 ye 18 sıra
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı demir_kArtAl

domatesler çok iri olmuş, biraz daha ince doğransın  :D
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı kralkartal

bence locaların olduğu tribün çok çirkin ts stadına benziyor ama resimlerde sürekli o tribünü gizliyorlar alt tribünlerin uzun olması üst tribünü sahadan uzaklaştırmış pahalı satacakları koltukları fazla tutmuşlar ticari düşünülmüş üst tribünlerin sahadan uzaklığı bizden 12-13 metre daha fazladır juve stadı kesinlikle güzel bir stad değil
ölçülerini bilmiyorum ama tahminim toki aranadan daha fazla yer kaplıyordur

Abi asil konu stadin guzelliginden cok ilerde olasi bir kapasite artiriminda juvenin 3.kati cikmadan 2.katin sira sayisini artirarak bunu halledebilecek olmasi..
Bizim stadimizda alanimiz olsaydi alt kat 30 ust kat 17 sira sayisiyla yapilsaydi kapasite artiriminda daha iyi daha avantajli olmazmiydi.?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi hocam, sanki juve stadında alt katlar daha buyuk ust katlar daha kucuk, nasıl aynı olur şaşırdım ben. goz yanılması mı acaba
anlayamadım ne dediğini juvedede bizdede altlar büyük üstler küçük dedim iki stadda aynı sadece juvenin alt sırası bizden daha fazla üst sırası bizden daha az
bizimki birbirine yakın sayıda ama üst daha dik olduğundan daha büyükmüş gibi görünüyor göz yanılması altın kapladığı alan aslında daha fazla birde üst tribünler altın üstüne bindiği için daha baskın görünüyor @heartbroker

Çevrimdışı ahmet türken

yeni malzemeler gelmiş :busted_cop:
Yalnız açıda çok güzel@kcptl . Kartal başında nöbet tutuyor gibi olmuş. Kesin başkan koydurtmuştur. Malzemeler çalınmasın diye

anlayamadım ne dediğini juvedede bizdede altlar büyük üstler küçük dedim iki stadda aynı sadece juvenin alt sırası bizden daha fazla üst sırası bizden daha az
bizimki birbirine yakın sayıda ama üst daha dik olduğundan daha büyükmüş gibi görünüyor göz yanılması altın kapladığı alan aslında daha fazla birde üst tribünler altın üstüne bindiği için daha baskın görünüyor @heartbroker

Çatı gelmeden, insanlar içine girip doldurmadan bu karşılaştırma sürüp duracak.

Üstü açık, bomboş tribün ile, üstü tamamen kapalı, koltuklu tribünlerin bir durması beklenemez zaten.

Çevrimdışı Efe

3.kiriş hayırlı olsun  :halay: :halay:
bugunluk baya calisma oldu 1 gunde 1 haftalik calisma olabiliyor bazen takvimlerine gore gidiyor herangibi sıkıntı olmadan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Demekki her kolon zamanında gelmiş olsa ve ağları hazır olsa neredeyse sabahtan akşama 1 trbünün kolonlarını bitirebiliecek kıvamda olabilriiz

Çevrimdışı SDemirsoy

bugunluk baya calisma oldu 1 gunde 1 haftalik calisma olabiliyor bazen takvimlerine gore gidiyor herangibi sıkıntı olmadan
gündüz 3 tane gece 3 tane takarlarsa çok güzel olur yani çokta güzel olur :D

Çevrimdışı keremfrat1

Neden yavaş yavaş ? Birisi soracaktır herhalde, öncü olayım.
saha temizleniyor bi yerden basloycaklar amacalri hizlandirmak isi

Bugün şunu gördük, istenirse bundan sonra 1 tam günde tüm kirişler tak tak tak takılır yerine.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

Yalnız açıda çok güzel@kcptl . Kartal başında nöbet tutuyor gibi olmuş. Kesin başkan koydurtmuştur. Malzemeler çalınmasın diye
:D aynen, çok değerli malzemeler @ahmet türken hocam :D

domatesler çok iri olmuş, biraz daha ince doğransın  :D
anıtlar kurulundan o kadarına izin alınmış ondan öyle onlar  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Abi asil konu stadin guzelliginden cok ilerde olasi bir kapasite artiriminda juvenin 3.kati cikmadan 2.katin sira sayisini artirarak bunu halledebilecek olmasi..
Bizim stadimizda alanimiz olsaydi alt kat 30 ust kat 17 sira sayisiyla yapilsaydi kapasite artiriminda daha iyi daha avantajli olmazmiydi.?
olmazdı :D her iki stadda öylesi bir genişleme büyük maliyet bizde bu çok daha büyük bir maliyettir ve genişleme yapabileceğimiz bir metre bile alan yok her iki taraftan yola dayanmış durumdayız devlette bize yolu vermeyeceğine göre o işin mümkünü yok gelecektye olası bir genişleme imkanı yok yani hayal içinde stad embesil bir şekilde yapılmaz o stad bitince büyük ihtimal koruma kapsamına alınacak bir daha kimse çivi çakamaz

Çevrimdışı keremfrat1

Halatlar numaralıdan mı başlayacak?  ilk halat iskelesini oraya kurdular.
oplani daha sormadim bidakine sorarim yogunlar cok :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Benim smileyğmi kullanma Kavga çıkartırım bak :iscrewy: @Yusuf Tekeli :D
:kop: :kop:

Bu arada forum uçuyor mention'ımı bile görememişim :evillol:
Bu hızla gidersek 7de olur 8de  :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Şimdi anlamadığım şu.

15inden sonra yavaş yavaş gelecek deniyor.
Rampa açıldığına göre 1 haftada sahanın temizlenebileceğini düşünüyorum.

15ine kadar yavaş yavaş gelecek denilseydi, anlayabilirdim ama, 15inden sonra yavaş yavaş kelimesi,  malesef olumlu düşünmeme engel.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

Acaba eski aciga ne zaman takacaklar orda 2 kirislik hazir bolum var belki yolu kesip gece takarlar orayada
Şampiyon Beşiktaş JK