Beşiktaş JK - Club Brugge / UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Rövanş Maçı
Beşiktaş JK - Club Brugge / UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Rövanş Maçı

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK - Club Brugge / UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Rövanş Maçı Skor : Beşiktaş - Club Brugge Tarih : 19 / 03 / 2015 Saat : 22:05 Stadyum : Atatürk Olimpiyat Stadı Hakem : Sergey Karasev Yayın : Star TV

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK - Club Brugge / UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Rövanş Maçı  [Okunma sayısı 155388 defa] Beşiktaş JK - Club Brugge / UEFA Avrupa Ligi 3. Tur Rövanş Maçı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 23:24:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ya Tolga bi git Allah Aşkına ayıp be. Şu topa çıksan 30 defa alırsın be
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Çevrimdışı Çağatay

Boyle mal gibi yenir mi gol ya tolga bi onceki pozisyonda yaptigi gibi ciksaydi kaleden yemezdik
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Tolga her gereksiz topa çıkarsın bu sefer niye çıkmıyorsun yazık valla.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçmiş olsun anasını satim geçmiş olsun. İyi halt ettiniz..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş ortasaha mı defans mı, biz niye bu kadar pozisyon veriyoz lan :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 23:27:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben hala inanıyorum geçeceğiz turu şüphem yok ama kalecilerin suyu iyice ısındı artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Amator kaleci bile yapmaz (Küfür Yasak)₆ bu hatayi

Çevrimdışı Tolga

Bu kadar kolay gol yiyen bir takımın bundan sonraki turlarda da fazla şansı yoktur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Al işte.. Tolga yine sakatlandı heralde doktorla konuşuyo :s20:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

Cok zor artik bence 25 dk kaldi mustafa hala oyunda...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tomannie

Yoktan nasıl gol yenir Tolga'dan dersler verilir.allahım ya

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 23:29:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Taraftarın kendine gelmesi lazım hemen ne bu ya destek yok ıslık var kendi oyuncumuza
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oyun hiç umut vermiyor abi kimse kusura bakmasın, insanın umudunu alıyolar.. Bitane adamın yüzünden milyonlarca kişi üzülüyo emeği mahvoluyo

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Yav ikide bir kaleye niye dönüyoruz Tolga zaten tehlike

Çevrimdışı Tolga

Maç gidiyor bari Pektemek-Cenk değişikliği olsun.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2015, 23:31:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güya biz tek kale oynıcaz, adamlar ceza sahamızda 4 kişi..