kesinlikle  ben de  su an  hesaplamalar yaparken oyle dusunuyordum  ..  Dort hafta sonra FB maci  bittiginde  bazi seyelr   netlik kazanmis  olur .. Umalim da  orada  sapkadan  tavsan  cikartip  FByi yeneleim .. Hem evlerindeki yenilmezliklerine  son vermis olalim hem de onlari  demoralize  etmeyi basarmis  oluruz  boylece..  Bizim takim  ust siralarda  tutunmaya devam ederse  GS  bence  egriye dusecek ilk takim olacaktir , hele ozellikle FB macindan sonra  GS nin  pili  biter  bence... Hic  istemedigim bir  sey ama FB  rovansi GS ye  birakamz  gibi ..  Her neys e Cagri  kardesim ben sana bu  pik olayini  soracaktim ..  Dedigine  gore su an takim  ucuyor  olacakti ama  sanirim  bu teorin  curudu.. Sen ne dusunuyorsun hala  ?? Zira  bugun  takim ikinci yarida  hakikaten iflas  etti .. Gorusunu merak ediyorum  
Hocam konuştuk geçen mesajlarda bir arkadaş daha sordu.
O gün sanırım yanlış bir anlaşılma durumu oldu. Ben takım uçana kaçana 5 atıp süper futbol oynayacak demedim.
Bursa maçı ile beraber bu takımın fiziği yani kondisyonu diriliği artacak dedim.
Bursa, Liverpool ve bu maç dahil takım son derece diriydi Sosa hariç. Ama diri olmak size maç kazandırmaz bunun garantisini kimse veremez.
Çok diri Holosko Olcay Oğuzhan Almeida 4'lüsü maç kazandıramadığı gibi Pektemek Kerim Olcay Sosa da kazandıramadı.
Ben tezimin arkasındayım biz bu takımı lig sonuna dek pres, koşu kondisyon anlamında bir daha kötü görmeyeceğiz. Bugün de gayet iyiydi.
Organizasyon ve üretmek başka bir olay.