olum anil ayfonun icindeki malzemeleri islemcilerin buyuk bolumunu samsung yapiyor hangisi taklitci sence samsung dunyanin en buyuk islemci ureticilerinden biri ram ureticisi dunyada bulunan bir cok cihazin icinde samsung var samsung yapar digerleri kopya ceker bunu unutmayin snapdragon sadece cip uretmesine ragmen samsungun yeni exynosla anca boy olcusuyor bunlari yapan firmaya saldiri tabiki cok olacak adamlar 14nm teknolojisinde ilk islemciyi uretti mobilde hepsi bakiyor koskoca sony islemci uretemiyor siz neden bahsediyorsunuz sanpdragona takipmislar gidiyoorlar hepsi yarin bakacagiz bakalim ne olacak
Iphone parası ödeyip istediği rami ve işlemciyi samsunga yaptırıyosa neden taklit olsun ki bu. Samsung da Iphone'u beğeniyor olmalı ki alüminyum kasa, aynı ses tuşları, aynı kulaklık girişi şarj girişi ve hoparlörü yapmış tasarımında. Hatta yetmemiş, micro sd girişini kaldırmış, batarya çıkarılamaz ve değiştirilemez olmuş. Bu saydığım özellikleri baştan beri kullanan iphone mu yoksa samsung mu ? İçindeki parçalar bizi en azından beni ilgilendirmez. En hızlı ve seri telefon iphone sonuçta. Sony, HTC ve LG nin telefonlarında kendilerine özgü tasarımları var hep. Samsung bunu ilk defa edge telefon yaparak yaptı. Ama ben zaten samsunga laf atmış olmak için atmıyorum. Çevremde her çeşit telefon var ve bence en kötü arayüzler HTC ve Samsung da. Samsung'un en iyi telefonu Note4 bence Edge de epey farklı piyasadakilerden. Onun dışında S serisinin hiçbir cezbedici özelliği yok Z, G ve M serilerinin yanında
@Efe