2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831986 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aziz yıldırım  avrupadan men mali dengemizi bozdu dava açacağız türkiye kupasından çekileceğiz düzenleme yapılmazsa yıllık 3 M € zararımız var 80 puanla şampiyon olursak 33 M USD gelir elde edeceğiz diyerek hem ağlıyor bir yandanda tff ve yayıncı kuruluşları tehdit ediyor bu işin çivisi çıktı artık. :bandit:

Konusmayi dinledim biraz. Tehdit ve acindirma acmazinda gitti geldi. Tff yi goreve davet etmeler, milyon dolarlik yatirimlarin karsiligini almak istemeler, vs. Vs.
Adamlarin yaptigi iyi bir is var ama para eden ve dunyada isim edinmis transferler yapmalari. Nani, Persie Çin in para sactigi bu konjonkturde rahat rahat o paralari eder.

Çevrimdışı LuceGel

Konusmayi dinledim biraz. Tehdit ve acindirma acmazinda gitti geldi. Tff yi goreve davet etmeler, milyon dolarlik yatirimlarin karsiligini almak istemeler, vs. Vs.
Adamlarin yaptigi iyi bir is var ama para eden ve dunyada isim edinmis transferler yapmalari. Nani, Persie Çin in para sactigi bu konjonkturde rahat rahat o paralari eder.
Yokda adam ismi bilinen bir oyuncusuna çinden gelmiş teklifle övünüyor.Bizim kötü stoperimize 6-7 M teklif geliyor çinden 1 yıldır satmıyoruz övünelimmi yani   :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

1 Efsane 1 0 0 GOL! Sergen Yalçın.

Lig TV'de izlemek isterseniz diye şediyim dedim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

-Evet ! :kop: :kop:

Happy birthday red card :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yokda adam ismi bilinen bir oyuncusuna çinden gelmiş teklifle övünüyor.Bizim kötü stoperimize 6-7 M teklif geliyor çinden 1 yıldır satmıyoruz övünelimmi yani   :D

Ersani yazin o paralara mutlaka okutmaliyiz :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Balikesirli genç imzalamış

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

-Evet ! :kop: :kop:

Happy birthday red card :evillol:

Dogum Günü kutlamasinda Gökhan la Quaresmanin arasinda geçen olaya Gülmekten öldüm ya :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 15:53:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Dogum Günü kutlamasinda Gökhan la Quaresmanin arasinda geçen olaya Gülmekten öldüm ya :kop: :kop:

nolmuş gökhanla quaresma arasında :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

nolmuş gökhanla quaresma arasında :)
Videoyu atmayi beceremedim bi turlu atabilirsen at sen

Quaresma Gokhana arkadan yaklasip Ensesine tokat atiyor :kop:

Gokhan arkasina sagina soluna bakıyor Quaresmanin guldugunu gorunce onun yaptigini anliyor sonra sarılıyorlar falan :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Videoyu atmayi beceremedim bi turlu atabilirsen at sen

Quaresma Gokhana arkadan yaklasip Ensesine tokat atiyor :kop:

Gokhan arkasina sagina soluna bakıyor Quaresmanin guldugunu gorunce onun yaptigini anliyor sonra sarılıyorlar falan :D

he biliyorum o olayı :)

Bu arada erdal Torunoğulları yine geziyor :)

Çevrimdışı Doğukan E.

Quaresma niye götürelmemiş ki İzmir e? Geçen maçta sonradan girdi. Sakatlık falan yoktur herhalde.

Quaresma niye götürelmemiş ki İzmir e? Geçen maçta sonradan girdi. Sakatlık falan yoktur herhalde.

yok yok olcay oynamadı hiç olcay 90 dakika banko oynayacak töre ilk 11 de başlar sonra kerim girer töre yerine hoca böyle düşünüyor :)

Çevrimdışı Doğukan E.

yok yok olcay oynamadı hiç olcay 90 dakika banko oynayacak töre ilk 11 de başlar sonra kerim girer töre yerine hoca böyle düşünüyor :)
:ok:

Çevrimdışı Kalyoncu

Çebi mayıstaki seçimde yönetimde olmayacak galiba açıklamaları o yönde hatta açık açık söylemiş

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Gomez'in de oynaması lazım ama artık.
Bundan sonra her sene!

Çebi mayıstaki seçimde yönetimde olmayacak galiba açıklamaları o yönde hatta açık açık söylemiş

Başkanın karşısına Başkan adayı olarakta çıkmayacak onuda açıklamıştı çok faydası oldu bize çebi'nin stad'ta özellikle bırakmaz inşallah.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

nedense yüz ifadesi bana tolga yı hatırlattı :bandit:

Sen bide uçarkene gör :)  :tabe:

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bütün asların kadroya alınıp quaresmanın alınmamasını garipsedim dogrusu. Insallah herhangi bir problem yoktur.

Çevrimdışı OrhanAker

:evillol:

burayı okurken çay yasak bundan sonra

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Bütün asların kadroya alınıp quaresmanın alınmamasını garipsedim dogrusu. Insallah herhangi bir problem yoktur.
Sivas belediye maçında son dk. frikiğinde Sosa Cenk varken topu alıp kullanması olabilirmi pek yazılmadı ama bence yanlış yaptı ordaşŞenol hoca kulağını çekmek istemiş olabilir.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kalyoncu

Sivas belediye maçında son dk. frikiğinde Sosa Cenk varken topu alıp kullanması olabilirmi pek yazılmadı ama bence yanlış yaptı ordaşŞenol hoca kulağını çekmek istemiş olabilir.
Böyle şeyleri büyütmeye gerek yok gökhanın elindende cenk aldı attı penaltıyı olur böyle şeyler kendine güvenmiştir o atmak istemiştir atmıştır bunun için kadroya alınmama olabilirmi