2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12831709 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

20 yasindaymis nasıl bir çocuk acaba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bilmiyorum. Kapalı kutu.

150 bin €.  :D

Memur maaşına anlaşmışlar..

Nedir varmı  bi cevher sence.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Enes ünal denilen vitaminsiz geçenlerde çok bilmiş konuşuyordu Hollanda 2. ligine göndermişler. İnsan önce haddini bilecek.

Çevrimdışı tangaz

Memur maaşına anlaşmışlar..

Nedir varmı  bi cevher sence.

cacık olmaz bu çocuktan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Türkay

Ben Arfa Real e gidiyormuş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

Bence iyi para , lisans üniversite bitirip kpss ye girip 500.000 kişiyle 3000 İİBF kadrosu için yarisip Allahın tasrasina atanma 9/1 vhki kadrosundan 2300 tl para alır .

Gs den tokatladigi 500.000 tl üzerine  2500 tl para bence çok iyi para

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben Arfa Real e gidiyormuş

Vay be sene başı bizimle hazırlık maçı yaparken 130 kilo olmuş bu adam bitmiş heralde demiştim güzel bi sezon geçiriyor ama çok fazla bireysel oynuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Kemal

Besiktasta transfer bitmez , ben arfa gider hakim gelir o gider başkası gündemimizde gelir . Kadroyu vodafone arena ilk sene muhafaza edip tolga yi Tosici pektemegi Milo yu yollasinlar , şu altinordudaki stoper 1 solbek kiralık olabilir 1 Nijerya li genç golcü 1 de genç gelisebilecek 1 kaleci ile transferi kapasinlar yazın bize yeter. Tüm yazdıklarım 2m euro ekstra

Çevrimdışı Savaş

Besiktasta transfer bitmez , ben arfa gider hakim gelir o gider başkası gündemimizde gelir . Kadroyu vodafone arena ilk sene muhafaza edip tolga yi Tosici pektemegi Milo yu yollasinlar , şu altinordudaki stoper 1 solbek kiralık olabilir 1 Nijerya li genç golcü 1 de genç gelisebilecek 1 kaleci ile transferi kapasinlar yazın bize yeter. Tüm yazdıklarım 2m euro ekstra
Uzun zamandır hayalim varya Nijeryalı, atletik, genç, kalıplı bi ayıboğan forvet.

Şöyle omzuna aldı mı iki adamı topla beraber gidecek, defansı sağa sola vuracak bi adam.

Gelse bi 2. Lukaku!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko ( yedek kaleci)  Veysel Sapan .

Beck (alternatif) Rhodolfo ( alternatif) Ersan , Alexis  sol bek - solbek -

Atiba ( alternatif ) Veli , Necip ,

Oğuzhan Tolgay  ( alternatif) Sosa gider gibi geliyor bana  o yuzden transfer şartoğlu şart.

Gökhan töre  , Aras , Kerim gidebilir , Qauresma , Olcay .

Gomez , Cenk T. 3.Forvet ..

Seneye böyle bişey yapıp bütün eksik gedikleri halletmemiz lazım yazmadıklarım giderseler sevinirim.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Uzun zamandır hayalim varya Nijeryalı, atletik, genç, kalıplı bi ayıboğan forvet.

Şöyle omzuna aldı mı iki adamı topla beraber gidecek, defansı sağa sola vuracak bi adam.

Gelse bi 2. Lukaku!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simon Zenke seni beni alır gider ama sadece alır gider yani..

Saydığın özelliklere uyan Nijeryalı aklıma sadece o geldi :)  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Emre Bol denen herif agzını gere gere Fb lider diyor.Öyle bir söylüyor ki sonsuza kadar garantilemişler sanki
Kusura bakma ama hata sende sen oturup onu dinliyorsan vaktini öldürüyosundur bide üstüne sinirlenmişsin bak :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl1903

kalecilerimizdeki 1 numaralı sorun güçlü karakter olmamaları.bütük takım kalesini kaldıramıyorlar.

Maalesef doğru yenilen gollerden sonra olsun güçlü bir karakter ortaya koyamıyorlar  Boyko bu sorunumuza deva olur inşallah.

Maalesef doğru yenilen gollerden sonra olsun güçlü bir karakter ortaya koyamıyorlar  Boyko bu sorunumuza deva olur inşallah.

kalecilerimizin 1'i sürekli ağlıyor 1'i sürekli suratını ekşitiyor :)

Çevrimdışı mehmetthedum

/°\ = gunay

;(  = Tolga

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Ersan & Rhodolfo

Boyko, Ocak ayında yapılan transferlerden kurulan en iyi ilk 11'de. (Transfermarkt)

Çevrimdışı Kemal

Ah ulan Bilic gece gece yaptiklarin aklıma geldi sinirden yataktan firladim.

Çevrimdışı LuceGel

Kaleci mevzusu geçmiş Tolga ve Günayla yollar ayrılmalı iyi bir türk kaleci almalıyız yedek olarak benim adayım geçen yıl Boffini kesen Eskişehir kalecisi 1990 doğumlu Ali Şaşal Vural çok kabiliyetli kaleci bu yıl sakatlığı var henüz oynayamadı .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kemal

Ersana Çin teklifi 7 / 7.5 bandına peşin ödeme koşuluyla çıktılar diye rivayet var , satıp Douglas i alırlar üzeri parayida stada harcarlarsa sasirmam

Çevrimdışı tangaz

Ersana Çin teklifi 7 / 7.5 bandına peşin ödeme koşuluyla çıktılar diye rivayet var , satıp Douglas i alırlar üzeri parayida stada harcarlarsa sasirmam

@Kemal rüyanda da Bilic'i gördün mü? yok yok sen Douglas'ı görmüşsün :) günaydın :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı LuceGel

Aziz yıldırım  avrupadan men mali dengemizi bozdu dava açacağız türkiye kupasından çekileceğiz düzenleme yapılmazsa yıllık 3 M € zararımız var 80 puanla şampiyon olursak 33 M USD gelir elde edeceğiz diyerek hem ağlıyor bir yandanda tff ve yayıncı kuruluşları tehdit ediyor bu işin çivisi çıktı artık. :bandit:
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 12:27:04 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...